Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 50 Guests are viewing this topic.

dorum

Astazi asteptam decizia...sper sa nu se amane... :)

Părţi
Nume   Calitate parte
SELINA S.R.L. - LIDER AL ASOCIERII SELINA S.R.L., DOPROSTAV AS ŞI SODI CONSTRUCŢII S.R.L.   Petent
COMPANIA NAŢIONALĂ DE AUTOSTRĂZI ŞI DRUMURI NAŢIONALE S.A.   Intimat

Şedinţe
11.11.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document: 

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2

athosga

Quote from: rocklee on November 11, 2013, 10:45:10 AM
Quote from: alin_simeriaveche on November 11, 2013, 09:48:51 AM
http://www.turnulsfatului.ro/22855/e-sigur:-autostrada-va-fi-deschisa-luna-viitoare-cum--foto-si-video.html

nimic nou sub soare.. :D

Ba da, am aflat ca pe tronsonul trei tunelul NU va incepe la viaduct, ci mai incolo, pentru ca zona aia (adica unde debleul este cel mai adanc!) este stabila (conform constorului). O fi ceva adevar la mijloc, se si vede asta la filmari: desi are cea mai mare adancime, nimic nu a alunecat (deocamdata).

Ionut

^ Vrei sa spui 16.12, adica 16 decembrie. Poate, sa vedem. Dupa ultimele poze este fezabil, insa trebuie sa ajute si vremea.

davyl

Multumiri tuturor celor care au pus aici foto si video in ultima perioada. O adevarata delectare! Bravo! :gj:

Cat despre vreme, cred ca a tinut prea mult cu constructorii pana acum, ionut...

De acum incolo suntem ... pe teren minat!  :D

dorum

chiar Quest...vorbeai de deschiderile de pe A1 sau despre ce?...ca nu prea inteleg ce vrei sa zici....

LE:scuze, acu m-am prins....vorbeai de ce a declarat Shova la Antena3.... nu intelegeam ce leg are A3 cu subiectul... :)

PS: cand vine vorba de antene, nu mai prescurtati ca ne incurcam...

davyl

Quote from: bogdymol on November 10, 2013, 10:08:01 PM
^^
Excelente filmarile! Le pun si aici direct pe forum sa le vada toata lumea:

Lotul 3 (Impregilio):

Nu pot sa nu remarc impresionantele alunecari care inca se vad pe acest lot 3, bogdymol! Multumim si pentru repunerea filmuletelor! O adevarata "drona" masinuta aia!

Cum spunea cineva anterior mie ca din ultimele discutii se vorbeste de un tunel mai sus, in zona alunecarilor si nu eaparat si in zona viaductului... Pun o intrebare: Poate cineva sa garanteze ca debleul acela imens de langa viaduct nu o va lua "la vale" cu timpul? Cel putin in forma care este acum, eu sigur cred ca are nevoie de o "cosmetizare de stablizare"...

Tavi

http://vremea.ido.ro/Sibiu.htm
Pe jud. Sibiu pare OK vremea in urmatoarea decada. Spor la munca muncitorilor dar si colegilor la capturi de imagini  ;)

sebba

Quote from: rocklee on November 10, 2013, 09:01:56 PM
nu cred ca lasa ei autostrada fara benzinari ... O:-)

pai parca exista precedent, A2... cati ani a stat fara benzinarie? apropos... acu e vreo-una functionala?
Sailing away! S/Y Haimana

dorum

Alta amanare...

11.11.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la 14/11/2013.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării    11.11.2013

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2

dorum

deci 14.11 devine ziua decisiva pt ambele loturi....hmmmm

Ionut

Eu chiar mi-am pierdut speranta ca vor face un giratoriu sau ceva la Sanovita. Probabil se va iesi pe A6 si apoi imediat nodul Paru/Tipari. Sau se va merge pana la capat la Centura Lugoj si apoi dreapta spre Timisoara... asta e. Pacat de acei km care nu se vor conecta cu Giarmata-Sanovita prea curand.

sebba

^ dar sursele secrete nu mai zic nimic?

Sailing away! S/Y Haimana

mishu77

Quote from: Ionut on November 11, 2013, 04:38:36 PM
Eu chiar mi-am pierdut speranta ca vor face un giratoriu sau ceva la Sanovita. Probabil se va iesi pe A6 si apoi imediat nodul Paru/Tipari. Sau se va merge pana la capat la Centura Lugoj si apoi dreapta spre Timisoara... asta e. Pacat de acei km care nu se vor conecta cu Giarmata-Sanovita prea curand.

Eu personal o sa folosesc A1 - A6 doar pentru ca e autostrada si scapi de toate dealurile de la intrare/iesire din Lugoj, altfel nu as fi folosit aceea bucata. Practic castigi siguranta, ca timp sau distanta nu prea cred... Asta e pacat...

L.E. Google Maps intre cele doua puncte (centura Lugoj si Nodul Dumbrava) 24 km in 19 minute, pe A6-A1 ai aceiasi distanta probabil iar timpul o sa fie 10 - 12 minute.