Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 66 Guests are viewing this topic.

alin_simeriaveche

penad2007

SB33UFO multumim mult de poze.
\Straco o fi lucrat astazi?

boer_escu

Quote from: penad2007 on November 10, 2013, 08:02:26 PM
SB33UFO multumim mult de poze.
\Straco o fi lucrat astazi?

Da, au lucrat. Din pacate nu am poze dar am venit azi dinspre Sebes spre Sibiu si la 15.30 se asfalta in zona Cut si era activitate si la nodul Cunta. De asemenea, am vazut si activitate la pasajul peste calea ferata din zona Kronospan.

Tot astazi dupa-amaiza lucra si Astaldi la dealul problema de la Sacel.

In schimb pe lotul Impregilo activitatea era minima (doar ceva muncitori am vazut pe viaductul de la Aciliu).

Ionut

OK, deci e clar. In decembrie de la Cunta la Soimus/Deva avem autostrada. Intrebare tampita: nu pune nimeni un indicator la Soimus si unul la Cunta ca urmeaza vreo 90 de km FARA benzinarie?! Hai ca noi romanii suntem obisnuiti, insa mi-e mila de tiristii (si turistii) straini.

rocklee

multumesc la toti pentru poze si filmari si vestile bune de pe santiere ....va felicit pe toti ...succes in continuare.... :)

rocklee

azi a fost o zi de rasfat si de vesti bune ....

dorum

...da' n-au de gand sa concesioneze odata treaba cu benzinariile?
...cand o fac? cand e gata totul si n-ai un strop de carburant pe 300km?

adiarc

am un prieten cu imobiliare..spune ca a vandut cateva loturi langa spatiile de servicii , intre Sibiu si Deva , unora din Azerbaijan..parca Socar..oricum eu nu cred ca mai devreme de un an pupam vreo benzinarie,....cum spuneam cei cu benzinarii din proximitatea nodurilor ar trebuii sa fie neaparat pe Gps..altfel ...
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

rocklee

nu cred ca lasa ei autostrada fara benzinari ... O:-)

Quest

Quote from: Ionut on November 10, 2013, 08:33:34 PM
Intrebare tampita: nu pune nimeni un indicator la Soimus si unul la Cunta ca urmeaza vreo 90 de km FARA benzinarie?! Hai ca noi romanii suntem obisnuiti, insa mi-e mila de tiristii (si turistii) straini.
Ionut: Intrebarea nu e deloc timpita, dimpotriva e cit se poate de buna. Pina se construieste vreuna, probabil c-ar trebui pe panourile de iesiri de pe autostrada sa semnalizeze si catre benzinarie, iar dupa ce-ai iesit sa te indrume din aproape in aproape pina la ea. Cel putin la iesirea ptr Simeria + DN66 (Hateg) stiu sigur ca e o benzinarie pe DN7, numai ca venind catre ea dinspre giratoriu (250 m) in dreptul ei trebuie sa treci pe sensul celalalt. Poate se intelege proprietarul benzinariei cu cel al parcelei de pamint incit benzinarul sa faca un fel de bretea de pe DN66 pina in spatele benzinariei, ca sa se evite trecerea de pe un sens pe celalalt (se vede bine pe google maps).
Common sense will get you far !

bogdymol

^^
Excelente filmarile! Le pun si aici direct pe forum sa le vada toata lumea:

Lotul 3 (Impregilio):

http://www.youtube.com/v/LMERNMrss-M

Lotul 4 (Astaldi):

http://www.youtube.com/v/cDKOJ9Sq4MQ
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Archi

Quote from: rocklee on November 10, 2013, 09:01:56 PM
nu cred ca lasa ei autostrada fara benzinari ... O:-)

Asta e ultima mea grija. La ce profit ar face benzinariile, dupa ce se leaga coridorul si creste traficul, sunt singur ca vor veni ele si vor pune presiune pe "ai nostri".  :D

penad2007

Quote from: adiarc on November 10, 2013, 09:00:34 PM
am un prieten cu imobiliare..spune ca a vandut cateva loturi langa spatiile de servicii , intre Sibiu si Deva , unora din Azerbaijan..parca Socar..oricum eu nu cred ca mai devreme de un an pupam vreo benzinarie,....cum spuneam cei cu benzinarii din proximitatea nodurilor ar trebuii sa fie neaparat pe Gps..altfel ...

Buna Informatie. Asa au facut si pe Bucuresti - Pitesti. ( se descurca ei cu aprobarile dupa aceea).