Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 58 Guests are viewing this topic.

dorum

Grizzly76

Buna seara,pe tronsonul-Ilia-Deva au mai aparut niste marcaje legate cu banda de delimitare chiar langa case,la Soimus si coboara in lunca Muresului.
Felicitari voua

SB76UFO

In aceasta seara la ora 22:30 la prima poza era un pic de miscare la lumina reflectoarelor, iar la cea de-a 2-a era agitatie mare( coloana de camioane care stateau la rand asteptand sa fie incarcate)

"Prostia este eternă și invincibilă"

sebba

^ dar chiar, de ce sapa acolo? nodul e mai in stanga, nu? mai fac ceva acolo de-i "deranjeaza" dealul ala?
Sailing away! S/Y Haimana

mishu77

^^^
La ora 0:40 camioanele carau pamant de umplutura la nodul Sibiu Vest partea catre Sura Mica. Acolo sapa sa scoata pamant de umplutura, dupa cate am inteles se numeste groapa de imprumut

Goldmund

Quote from: dorum on November 09, 2013, 04:14:24 PM
si, dupa cum promisesem, video integral cu A1 Sanovita - Dumbrava...
...........

Poze superbe din nou! Video interzis in Germania!! - din pacate cu muzica...

ovicor

Felicitari Dorum, felicitari Ovisopa ! De apreciat efortul, de apreciat rezultatele ! Impresia mea, la tunelul de la Aciliu, e ca se vor deplasa cu constructia tunelului de la locul de amplasament actual a cofrajelor, oprindu-se undeva in apropierea viaductului, acoperindu-l, treptat, odata cu avansarea tunelului, spre a reduce impactul alunecarilor. Problema ce ma preocupa este, odata incheiat tunelul, transportul, agabaritic, poate fi facut pe viaduct, sau ne trezim cu o situatie gen Caracal ?!?!

dorum

@goldmund
@vancouver

@restu' lumii...:)

...editez acum videourile pt a nu mai fi interzise "in some countries"....muzica era de la radio... imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-l opresc...

LE: ...DONE IT...sper sa fie OK acum...

Ionut

FOLOSITI PROXY!!! S-a zis de atatea ori, Goldmund!!!
http://hidemyass.com/
Pui acolo URL-ul si gata, bingo, merge.

dorum

Multumim inca o data ptr clip. Ai si un filmulet cu A6 ?

Bineinteles ...e pe threadul de A6

lautaxi

Parca vad ca filmeaza intr-o zi doua Eurocopter si vedem ca lotul 1  Orastie-Sibiu e gata ,daca e asa trebuie sa protestam neaparat .Eu in 23 noiembrie trebuie sa merg de la Simeria la Cluj.De ce sa nu merg de la Simeria la Sebes pe autostrada ?Doar sa se laude Ponta si Sova  la 1 Decembrie? Pot sa se laude acum si eu le multumesc ca s-a facut autostrada.

teocharis

Quote from: lautaxi on November 10, 2013, 12:54:06 PM
Parca vad ca filmeaza intr-o zi doua Eurocopter si vedem ca lotul 1  Orastie-Sibiu e gata ,daca e asa trebuie sa protestam neaparat .Eu in 23 noiembrie trebuie sa merg de la Simeria la Cluj.De ce sa nu merg de la Simeria la Sebes pe autostrada ?Doar sa se laude Ponta si Sova  la 1 Decembrie? Pot sa se laude acum si eu le multumesc ca s-a facut autostrada.

cred ca ai putea sa introduci actiune in instanta impotriva CNANDR pentru daune-interese daca esti convins ca tronsonul este functional dar nu este deschis din motive politice.

Ionut

Glumesti, nu? Cu actiunea in justitie. Chiar daca ai face asa ceva, nu ai avea nicio sansa pentru ca CNADNR poate invoca:

1. nu s-a facut receptia lucrarilor
2. autostrada, desi e gata dupa cum se poate observa, nu a fost inspectata de Politia Rutiera pentru ca trebuie sa treaca la "drum public"
3. constructorul nu da drumul la lucrari pentru ca nu are toate facturile platite

... si altele. Daca ma gandesc bine, mai gasesc motive.

Deci stati linistiti, daca vor ei MUSAI sa dea drumul pe 1 decembrie, atunci vor da drumul, chiar daca se poate circula de maine.

alin_simeriaveche

Poze proaspete si frumoase de la Adiarc(Astaldi). In premiera si traversarea tunelului http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1386302&page=1077

bogdymol

Cateva poze de la testul podului peste Mures de pe Autostrada A1 - Centura Arad, ce a avut loc acum 2 saptamani:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele