Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 80 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Asa asa, asculta sfaturile de la "batranii" de pe forum(pe TM-Ar se folosea la greu metoda) , nu uita sa saluti paznicii si daca mai ai si o casaca aruncata pe bord(la vedere) treaba e ca si rezolvata.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

he he.. :)
...pasionat am fost io demult... de cand se reabilita TM-LUG....
...cand se contruia TM-AR eram obsedat sa aflu info despre stadiul lucrarilor, etc, etc....insa nu stiam de forumuri si cautam aiurea prin presa...cate o stire la 2 luni, si nici aia nu parea prea credibila...mi-am luat inima in dinti prin 2011 si m-am suit pe autostrada, intreband cu piosenie pe orice Gigel daca am voie sa circul cativa km sa vad si io ce au construit... :) :)

Cand am dat de forumuri nu-mi venea sa cred cate info clare si la obiect exista... iar acum ma simt bine ca pot contribuii si eu...:)

alin_simeriaveche

si eu cu roocklee am folosit-o si inca cu succes. A venit un tip cu masina de paza si m-a intrebat (eram la debleul de la turdas, cu aparatul foto): azi lucrati aici? desi era complet terminata ace zona. Eu i-am spus sa vb cu colegul :D. S-a inteles roocklee cu el :). Ce amintiri frumoase, de cand treceau fiori pe sira spinarii

FRS

Spuneti si voi ca sunteti de la consultanta. Luati un aer mai arogant. :D

iuli

Quote from: FRS on November 08, 2013, 09:17:08 PM
Spuneti si voi ca sunteti de la consultanta. Luati un aer mai arogant. :D

Merge foarte bine, asta in cazul in care va opreste, pana atunci vesta si casca sunt sfante! Daca ai avea si numar la masina din alt judet, ar fi perfect!

Va recomand sa dati astfel de sfaturi mai detaliate pe privat. Exista ochi...  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

alecu26

sau...solutia perfecta. Luati logoul de pe net la vreo firma care lucreaza pe acolo si cu un print color si un pic de lipici...sau bagat intr-un plic A4 si pus pe parbriz.:)
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Tavi

Trusa de acces in santiere a forumistului: Vesta reflectorizanta (usor uzata, sa nu fie proaspat despachetata)+casca de protectie (ideal cu sigla pe ea, se descarca de pe net si se tipareste pe coal adeziva, sa nu o prinzi cu scoci) +ecuson in geam (ideal constructor, alternativ "Guvernul Romaniei", "Parlamentul Romaniei" etc pe aceste variante e bun si un girofar din ala cu magnet sa se vada in geam, nepus in functiune dar sa fie acolo). O:-)

marian

:-[ VP sau VO, bataia pestelui este la expropieri. Domnul Sova nu ne explica cat costa expropierile.
Este o prostie sa spui despre un lucru subventionat cu 85%, ca este mai scump sau mai ieftin.
Poate explica :
1. costuri intretinerea dupa realizarea lor;
2. cat costa expropierea cand ai KM intregi de tuneluri si terenurile expropiate sunt in zone mult mai ieftine;din cate stiu eu expropierile se fac din banii statului;
3. in loc sa dezvolti doua zone, iar una dintre ele chiar virgina, ramai doar cu VP supraglomerata;pentru cine nu cunoaste precizez ca Judetul Valcea va ramane in bezna, industrie nimic(Oltchim aproape inchis, iar domnii care au condus judetul nu au adus nimic in loc, industria auto nu are legatura cu Ramnicu Valcea), turism- la revedere.

PS. Ramnicu Valcea este departe de autostrada, zonele afectate de lipsa autostrazii sunt statiunile din aceasta zona.
http://www.cnadnr.ro/docs/proiecte/harti/Plan%20Autostrada%20Sibiu-Pitesti.jpg

dr4qul4

Quote from: cricric on November 08, 2013, 04:46:55 PM
[
Ai uitat Ploiesti si orasele de pe Valea Prahovei.

Craiovenii ies via Drobeta spre Occident.

de la Ploiesti la SB va fi aproape aceeasi distanta si pe Targoviste-Pitesti si pe Brasov. orasele de pe valea Prahovei vor fi legate de Brasov si Bucuresti prin autostrada. Nu stiu cat de multi vin pe valea Prahovei din SB/AB/CJ/HD. au si ei locuri mai frumoase, mai ieftine si mai aproape.

Craiovenii nu se duc numai in occident, poate au treaba la Cluj. Discutii pot fi foarte multe, dar o singura autostrada muntenia-transilvania nu va reusi sa preia traficul.

Daca mai vor sa faca si Ploiesti - Moldova, atunci tot traficul spre bucuresti asta se va ingramadi in Pipera, un sat fara infrastructura.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Eurocopter

Quote from: Ionut on November 08, 2013, 08:23:20 AM
Foarte buna filmarea celor de la Unirea! Apropo de filmari, Eurocopter, mai zbori luna asta? Mai sunt ceva zile frumoase... dupa aia vor termina de tot lucrarile. :cheers:

Da! Vremea e buna si cred ca voi putea zbura in urmatoarele 3 zile daca o tine tot asa.

vancouver

Quote from: Tavi on November 09, 2013, 11:06:17 AM
Trusa de acces in santiere a forumistului: Vesta reflectorizanta (usor uzata, sa nu fie proaspat despachetata)+casca de protectie (ideal cu sigla pe ea, se descarca de pe net si se tipareste pe coal adeziva, sa nu o prinzi cu scoci) +ecuson in geam (ideal constructor, alternativ "Guvernul Romaniei", "Parlamentul Romaniei" etc pe aceste variante e bun si un girofar din ala cu magnet sa se vada in geam, nepus in functiune dar sa fie acolo). O:-)

Ai uitat sa precizezi: masina ideala este un Dacia Duster. Nu exista filmare pe vreun sanier sa nu se fi intalnit cu 1-2-3 dustere. E o masina prea banala pentru un santier ca sa sara in ochi vreunui paznic.
Daca nu ai Duster, imprumuta unul, arunca un amestec de pamant cu apa pe partea de jos a portierelor (in Germania exista noroi de vanzare, ca sa dai pe SUV, sa zica lumea ca ai fost off-road  :lol:).
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

Tavi

^
Corect Vancouver! Dusterul mozolit trece cel mai usor!  :D

penad2007

Scuze,
Iese cineva pe teren zilele astea?

teocharis

inaugureaza Strabag tronsonul maine, 10.11, cum era prevazut sau se asteapta tam-tam-ul politic pe 1 Dec?

dorum

Quote from: penad2007 on November 09, 2013, 01:56:04 PM
Scuze,
Iese cineva pe teren zilele astea?

eu... :)
am fost deja... :)
urmeaza poze+filme... :)

am intrat pe breteaua de santier de pe DC de Babsa, am mers la Sanovita, apoi de la Sanovita pana la Dumbrava, de la Dumbrava pana la nod A6 si am parcurs A6 in ambele sensuri...pana la Lugoj si inapoi, apoi am iesit din A6 la nodul Paru...