Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 68 Guests are viewing this topic.

alin_simeriaveche

lautaxi

Am vazut pozele...nu imi vine sa cred ca termina Astaldi la 1 dec ,poate in 15 da si atunci e cam greu de crezut...la fel si Straco ca au acea prob de la pod peste calea ferata.Strabag a terminat acolo la nod Sebes unde mai aveau probleme?

iachi_da

Quote from: Goldmund on November 01, 2013, 09:52:02 AM
Ce este intr-adevar imbucurator este faptul ca se lucreaza intens la cele doua tuneluri.(stie cineva cat de lung va fi cel cu plafonul sub forma de bolta? - mi se pare f. spectaculos, cu o deschidere destul de mare!)
Mai observ ceva pozitiv:
ziaristii incep sa faca poze pe acest santier, in sfarsit sa se intereseze de cele mai mari (si importante) santiere ale tarii la ora actuala...(impreuna cu M5, M4 - alte mari lucrari de constructie din tara -  lucrurile incep sa se miste - 'miscate' inca din anii 20011-2012)
Tunelul de la Aciliu va avea 250 m si va fi amplasat in capatul viaductului deci nu aici unde sunt matritele. Am aflat chestia asta azi dintr-o sursa f sigura.

dorum

pai, din ultimele poze, se vede ca deja au armat peste cofrajele mobile...ce fac? le plimba cu tot cu armatura pe ele? ca acum sunt montate cam la 800m de capatul viaductului

ciprebbe

Plauzibil
Armatura nu se leaga de fundatie.
Sanse mari sa il faca modular

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

atunci sa se toarne, se asteapta sa se uste, apoi utilajul retracteaza cofrajul, merge inainte pe sine (se pare ca sina in momentul de fata e cam de 2 ori si ceva lungimea utilajului) , iasa de sub elementul turnat care e luat cu macaraua de acolo, apoi revine in pozitie, se armeaza si se toarna din nou????....hmmm....da cum dracu cari nebunia aia de acolo la baza viaductului? eu zic ca e prea mare si greu un element pt a fi carat...

Tavi

Sigur o ia catre baza viaductului?

dorum

ciprebbe

E imens un bloc de acolo

Va fi interesant de mutat.
E-republik

dorum

daaa...uitati-va cat ii DUSTERU pe langa utilaju ala....  ???

ciprebbe

Stiam ca astia la Pitesti fac tot mai mici masinile, dar nici chiar asa  :))
E-republik

bogdymol

^ Like :lol:

Quote from: dorum on November 01, 2013, 10:14:41 PM
daaa...uitati-va cat ii DUSTERU pe langa utilaju ala....  ???

Gandeste-te ca trebuie sa intre 3 Duster-uri unul langa altul prin tunel...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

anacronox

Am venit azi de la Bucuresti la deva. De la Sebes am intrat pe autostrada si am iesit la soimus. Am si filmul sa o demonstrez, dar nu stiu sa incarc. Ma poate ajuta cineva?

cricric

rocklee

Quote from: ciprebbe on November 01, 2013, 10:13:16 PM
E imens un bloc de acolo

Va fi interesant de mutat.

ce sa intimplat acolo ...aceia pare a fi o ambulanta...????