Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

anacronox

o serie de poze de ieri de pe Deva-Sibiu.

nodul Simeria

==================================================================

intre Simeria si Orastie

zona Sebes si Sebes By-Pass

intre Sebes si Sibiu

viaduct Aciliu

lucrari la terasamente dupa Viaductul de la Aciliu

ca impresie, se lucra si ieri intre Miercurea si Apold la decopertari

mns

Azi dimineata pe la 8:30 era politia la nodul de pe DN69 si se inchidea circulatia pe centura. Saptamana viitoare se va redeschide traficul pe sensul celalalt, sau deschid complet centura?

CIneva din domeniu poate stie. Am vazut azi, pentru ca ploua, ca la toate pasajele de peste Arad - Timisoara curgea apa, atat pe pilonii centrali dintre cele 2 sensuri, cat si pe zonele de beton laterale (nu stiu cum se numesc :) ), chiar si la cele 3 pasaje pe care se circula deja. E normala treaba asta? Pasajele nu trebuiau sa aiba hidroizolatie si sa nu permita apei sa treaca asa printre grinzi si sa siroiasca pe beton?

bogdymol

Quote from: mns on April 17, 2012, 10:05:12 AM
CIneva din domeniu poate stie. Am vazut azi, pentru ca ploua, ca la toate pasajele de peste Arad - Timisoara curgea apa, atat pe pilonii centrali dintre cele 2 sensuri, cat si pe zonele de beton laterale (nu stiu cum se numesc :) ), chiar si la cele 3 pasaje pe care se circula deja. E normala treaba asta? Pasajele nu trebuiau sa aiba hidroizolatie si sa nu permita apei sa treaca asa printre grinzi si sa siroiasca pe beton?

In mod normal toate pasajele ar trebui sa aiba hidroizolatie si in plus evacuarea apei sa fie "controlata". Cum mai au de lucru la autostrada sa speram ca inca nu au montat dispozitivele pentru colectarea si evacuarea apei. In plus, daca apa va continua sa șiroiască pe beton se va ajunge la degradarea acestuia.

Ca un exemplu, pe DN7 Arad-Deva, la pasajul de la Păuliș, din cauza proastei evacuari a apei impreuna cu ne-etansarea de la rosturile de dilatatie + actiunea sării folosite la deszapezire au condus in doar cativa ani la asa ceva:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

Quote from: mns on April 17, 2012, 10:05:12 AM
Azi dimineata pe la 8:30 era politia la nodul de pe DN69 si se inchidea circulatia pe centura. Saptamana viitoare se va redeschide traficul pe sensul celalalt, sau deschid complet centura?
Se va deschide pe sensul celălalt.

davyl

Wow, in lipsa mea de aproape 2 saptamani (am fost in vacanta!) am avut de recuperat pagini intregi de informatie si poze. Multumesc tuturor celor care au postat in timpul asta! Am avut ce citi si vedea!

bogdymol

Quote from: nenea_hartia on April 04, 2012, 11:39:31 PM
Concluziile finale ale studiului :yes:, după un meci Oltchim-Győr care va intra în legendă:

- VO Arad - 2,75m;
- Autostrada Arad-Timişoara - 2,75m;
- VO Sibiu - 2,75m;
- Autostrada Bucureşti-Piteşti - 2,6m;
- VO Piteşti - 2,75m

Myth Busted!

Se pare ca mai sunt si altii care masoara...

Quote from: pmaciej7@SSCWewnętrzna opaska na jezdni północnej:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=90512787#post90512787
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

mns

Ca sa continui cu criticile, si sa fiu rau pana la capat (pentru ca mi se pare de tot c****ul ce au facut cei de la FCC+Astaldi din decembrie pana acum), nu am putut sa nu observ astazi pe la km 521-522 pe sensul spre Arad pe A1 intre Arad si Timisoara au inceput sa se surpe marginile de la autostrada, portiunea aceea de la banda de urgenta spre exterior unde e pamant. Stiu ca intrebasem pur si simplu informativ pe SSC prin noiembrie de borduri si s-a luat cineva de mine, dar acum, dupa zilele astea de ploaie nu arata deloc ok situatia, si nici nu pare zona in care ar urma sa puna bordura.

Sper sa apuc si eu maine sa-mi pun camera la bord, ca sa vedeti si cum arata de cateva zile nodul de la Giarmata, de zici ca a fost o ploaie de meteoriti si e aproape imposibil sa treaca cate o masina pe fiecare sens pe acolo, iar azi deja era o coloana de masini pe fiecare sens.

udar

astazi (adica ieri)am fost si eu pe Timisoara -Arad si am vazut si eu locuri unde erau santuri pe margine facute de apa care a curs de pe asfalt acolo unde nu sunt borduri................ :o
nodul de la Giarmata este criminal astazi am stat 2 min pe loc penru ca 2 tiruri s-au oprit in curba cu gropi  si nu stiau pe unde sa treaca.................
:cheers:

Ionut

Suna foarte grav ce este acolo... ce pazesc constructorii, chiar nu pot pune macar niste piatra sau ceva in gropile alea?!

bogdymol

Nodul de la Giarmata e dezastru! La intrarea dinspre Timisoara, in locul unde va fi un sens giratoriu sunt niste gropi ca ti-e mila de masina sa intrii cu 5 km/h prin ele (nu prea le poti ocoli) si in plus e destul de greu ca 2 TIR-uri sa treaca unul pe langa altul pe acolo. Din pacate de fiecare data cand am trecut pe acolo nimeni nu lucra :(
drumurile mele

udar

acum am reusit pun si pozele de ieri si incerc astazi sa fac si la santurile facute de apa pe marginea autostrazii
nod Giarmata ieri

nod Arad inchidere bypass

:cheers:

Ionut

Groaznica acea zona la Giarmata... :ohno: Multumesc pentru poze! :cheers:

iuli

Asa e :( Din pacate nodul ala cred ca va intra in reparatii capitale dupa ce termina pasajul pe sub autostrada.
Referitor la siroaiele alea care le-ati vazut, va refereati la cele de pe dembleuri sau cele de pe marginea autostrazii? Daca nu v-ati oprit pe autostrada nu stiu cum le-ati fi vazut :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Cozak

Salutari respectuase membrilor forumului,
Sunt un fan al acestui forum si citesc cu pasiune tot ce postati voi cei activi.
Nu prea am cu ce sa intervin pentru ca nu ma plimb prin tara decat o data pe luna cand merg merg catre Deva dar ma intereseaza sa vad ca o mana de oameni ca voi reusesc cu insufletire si voluntariat sa miste "utilajele" alea grele pe autostrazile noastre in constructie.
Printr-o intamplare m-am intalnit cu o persoana care a lucrat pe A1 portiunea Timisoara - Arad si mi-a confirmat ca sunt mici surpari pe acest tronson din cauza ca nu au terminat de montat rigole si ce trebuie pentru scurgere in anumite locuri, ca nu e afectat terasamentul, ca au fost azi  pe tronson si vor remedia incepand de maine.Ei mai fac mici lucrari de montare garduri sau intretinere autostrada.
Nodul Giarmata va ramane asa, din pacate, pana la finalizarea subtraversarii autostrazii pentru ca e o lucrare temporara in care nu mai investesc materiale si bani.Si apropo de bani, ei nu au primit bani, sau au primit partial, de aceea nu lucreaza decat la cota de avarie.
Faptul ca pe celelalte loturi se munceste e din cauza ca banii au fost deviati catre lucrarile pe care ii intereseaza pe guvernanti si unde lucreaza clientela politica, stiti voi catre cine.....
Astea sunt informatiile mele.
Va doresc o zi buna si la cat mai multe poze si informatii pe acest forum, foarte interesant de altfel.
Stima.

valexandru

Multumim de informatii :cheers: !
   Urarile calduroase de "bine ai venit" le face Ionut.
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"