Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 38 Guests are viewing this topic.

Goldmund

Si eu m-am gandit la norocul constructorilor care profita de o toamna frumoasa. Urmaresc vremea din tara de aici si ma rog sa mai tina vremea cu cei care construiesc.
Ultimele poze dau speranta...

dorum

alin_simeriaveche

daca este respinsa, mai sunt si alte cai de atac?

dorum

da, exceptionale, ca si la lugoj-deva...

alin_simeriaveche

Totusi sper sa nu mai permită să existe alte căi extraordinare

Tavi

Selina-Contestina! Ia mai da-i in ... Doamne iarta-ma! ... cu contestatiile lor. Sa termine si ei ceva si apoi sa pretinda!

alin_simeriaveche

Eu i-am poreclit odata Senila și iși merită porecla ( SENÍL, -Ă adj. Referitor la bătrânețe, de bătrânețe; de bătrân. ♦ Care manifestă o pronunțată slăbiciune, în special mintală, provocată de bătrânețe. [Cf. fr. sénile, lat. senilis < senex – bătrân].) DEX :)

Quest

Quote from: dorum on October 30, 2013, 08:02:22 PM
avem deja termen pt contestatia SELINA 11.11
Respect celor de la CAB ptr termenul prompt dat. As fi in stare sa ma duc la CAB la sedinta din 11.11 numai ca sa-i pot privi drept in ochi pe cei de la Selina. Mi-as putea da seama ce pondere are convingerea lor sincera c-au fost nedreptatiti vs. nemernicia cu contestatiile la nesfirsit. Citeam undeva ca cei care contesta de fapt n-au reusit sa se inteleaga cu cel desemnat ca fiind cistigator, in privinta vreunei sub-antreprize...
Common sense will get you far !

alecu26

Quote from: Tavi on October 30, 2013, 10:44:33 PM
Selina-Contestina! Ia mai da-i in ... Doamne iarta-ma! ... cu contestatiile lor. Sa termine si ei ceva si apoi sa pretinda!

Pretind acuma pe Sebes Turda. MUUUULT.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

teocharis

Quote from: Ionut on October 30, 2013, 04:26:22 PM
Avem bulan cu toamna asta secetoasa. Altfel nu mai pupam noi Orastie-Cunta in decembrie. Poate si Cunta-Sibiu. Mare bulan. Foarte bune pozele lui Adi, multumim! :cheers:

vremea a fost in toti anii frumoasa pana in jur de 1 Dec

sublimu

@Quest

Eu zic sa nu ne bucuram inca. Probabil in 11.11 va fi data o amanare. Si cu privitul in ochi mai mult ca sigur n-o sa ai pe cine. O sa fie numai 1 sau mai multi avocati din partea lor... 

sebba

^ mi-a placut partea asta! cu cata precizie ai estimat cati avocati vor fi acolo.... :D

QuoteO sa fie numai 1 sau mai multi avocati din partea lor...

:D :D :D

revenind la "privitul in ochi", dorum, tu vrei sa privesti in ochi avocatii? aia ar fi in stare sa o taie felii si pe mama lor.... chiar crezi ca se vor induiosa de la o privire? ii doare la basca pe ei de faptul ca nu avem noi autostrada si ca se taraganeaza lucrurile la nesfarsit! ba dimpotriva, le place asa, ca au de lucru!

pe de alta parte, cum zice si sublimu, cred ca pe 11.11 vom avea o alta amanare, pana prin februarie asa... de bun simt... :(
Sailing away! S/Y Haimana

ciprebbe

No way, as pune pariu.
De la CAB iasa verdictul final pana de 1 dec. (prietenii stiu de ce)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

simotm

tocmai citeam despre banii stransi din contributiile forumistilor, bani destinati filmarilor  ...nu s-ar putea crea o asociatie non-profit(de cel/cei care se ocupa de filmari/strangeri de fonduri) spre care sa fie directionati cei 2% din impozitul pe venitul anual ?