Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 53 Guests are viewing this topic.

Archi

Nici aia nu este absolut necesar. Exista o intersectie in T, sensul giratoria avand rolul de a fluidiza traficul.

iuli

Cred ca varianta aleasa si oarecum logica din punct de vedere a costurilor si birocratiei e sa se apuce de lucru cei de pe lot 2 Timisoara - Lugoj si sa ii roage fff frumos sa prioritizeze nodul, altfel nu vad ce ar putea sa le faca celor de la TS.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Archi

Singura modalitate de a pune o poza este cu imageshack sau cu alte hostinguri. Incarca fisierul chiar daca este in paint sau in altceva pe imageshack, dupa care selecteaza poza si in dreapta vezi: get cod for forums si dai copy-paste pe forum.

Danny550394

Quote from: Sargon1806 on October 26, 2013, 01:47:43 AM
Cei care vin dinspre Sibiu vor intra pe breteaua de acces si vor efectua viraj la stanga, e simplu. Dupa deschiderea tronsonului Sebes Est - Cunta manevra nu va mai fi posibila, dar pana atunci nu e niciun impediment :)
Pe zona central a autostrazii exista deja parapet montat.Ma indoiesc ca va fi dat in folosinta partial lotul 2.

Goldmund

........ A1.
Observ ca pe maps apare deja nodul rutier intre A1 si A10, ceea ce inseamna ca acel nod se afla 'in constructie'?!
Imaginea e superba, cu doua autostrazi care chiar merg putin paralel pana cand totul se termina in A1(spre/dinspre Sibiu)
Va dati seama cum ar fi o filmare (poza) aeriana a nodului rutier respectiv gata?
www.google.de/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d3339!2d23.5418994!3d45.983441

dorum

pai ai linkul pus de udar...

in sectiunea forum>>despre forum

dorum

colegul mirceal m-a rugat sa postez poza de pe Bypass Sibiu, nod sibiu Vest cu utilaje lucrand pe partea cu Sura Mica...el nefiind acasa, nu putea posta
so, asta e, inca o veste buna, multumim mirceal!

penad2007

Bravo asta chiar e veste buna buna.
Mai are cineva ceva vesti de pe santierele patriei?

bogdymol

Quote from: penad2007 on October 26, 2013, 09:11:48 PM
Mai are cineva ceva vesti de pe santierele patriei?

Vine o avalanșă de poze imediat. Din pacate nu sunt vesti bune.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Acum cateva zile a aparut un articol cu poze pe site-ul Opinia Timisoarei pe tema autostrazii Nădlac - Arad, lotul 2 (mai exact Pecica - Arad). Acest lot de autostrada a fost castigat de catre compania austriaca Alpine Bau GmbH care, dupa executarea a 85% din lucrarile la autostrada, a intrat in faliment. Contractul a fost reziliat de catre CNADNR, iar in acest moment se pregatesc documentele pentru re-licitarea tronsonului.

Voi posta aproximativ 50 de poze facute de mine zilele trecute pe acest tronson. Din pacate, lucrarile deja efectuate incep sa se deterioreze, iar cum iarna bate la usa mi-e teama ca la primavara lucrurile vor sta si mai rau.

Pozele sunt aproximativ in ordine, dinspre nodul cu Centura Arad spre capatul tronsonului de dupa Pecica (spre Nadlac).

Panoul de informare a lucrarii:

Centura Arad vazuta de pe pasajul de la nodul cu autostrada spre Nadlac:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Zona nodului cu Centura Arad, pe una din bretele. Observati degradarile produse de apa:

Breteaua dinspre Nadlac spre Timisoara:

O luam dinspre Arad spre Pecica. Asfalt muuuuuult...

drumurile mele

bogdymol

Bau!

Pasajul unui drum local peste autostrada si peste CF paralela cu autostrada:

Hidroizolatia e pusa pe pasaj, dar nu stiu cum va rezista peste iarna:

Vedere de pe pasaj spre Pecica (Nadlac):

Vedere de pe pasaj spre Arad:

drumurile mele

bogdymol

Avansam spre pasajul unde autostrada trebuie sa treaca peste CF. Pana acum am avut cam 7-8 km de asfalt fara intrerupere:

In partea dreapta se vede pasajul peste CF:

Ultimii 2-300 m inainte de pasaj sunt fara asfalt, dar pregatiti pentru balast stabilizat. Din pacate, cu trecerea timpului au inceput sa creasca buruieni pe aici, deci stratul de suprafata va trebui refacut:

Sus pe pasajul peste CF, vedere spre Arad:

Vedere spre Arad, la vreo 400 m de la pasaj. Nu inteleg de ce Arad-ul, urmatoarea iesire de pe autostrada (la vreo 10 km de aici) nu e semnalizat.

drumurile mele

bogdymol

In zona cu pasajul peste CF sunt cele mai mari probleme provocate de șiroirea apei pe taluzurile terasamentului autostrazii. Aici nu s-a mai protejat malul terasamentului cu pamant vegetal din cauza opririi bruste a lucrarilor. Pozele fac cat 1000 de cuvinte...

Tot materialul care il vedeti adunat jos a fost candva parte din terasamentul autostrazii:

drumurile mele