Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 54 Guests are viewing this topic.

dorum

macar monteadriano s-a prins repede de teapa si si-au luat jucariile si au plecat repede...nu cred ca a fost prea mare teapa pt ei (evident ca totusi a fost ceva)...au fost macar precauti si neprimind nimik din avans, stop joc.... ca prostu', tot prost ramane...meseriasu' de Iordache nu trebuia sa foloseasca banii de avans in alte scopuri, ci putin cate putin din viitoarele transe...poate scapa asa...

Ionut

A fost vreme frumoasa. Nu primim poze? :D Cred ca m-am invatat eu duminica seara sa primesc...

dorum

Din pacate eu n-am fost azi "pe teren"...nu cred ca aveam ce poza nou fata de duminica trecuta...but next sunday i will .... :) :)

Lupul81

Ceva noutati despre deschidere? sau la sfantu asteapta !!!
Life is a fight.....enjoy !

dorum

recurs la CAB pt Nadlac - Arad lot1, atac intentat de CCCF - SCT - Lucaway

nr dosar 6549/2/2013 , termen judecare 21.10

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308425&id_inst=2

dorum

recurs la CAB pt Nadlac - Arad lot1, atac intentat de PORR CONSTRUCT S.R.L. - PORR BAU GMBH

nr dosar 6687/2/2013 , termen judecare xx.xx nestabilit

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308576&id_inst=2

alecu26

sa ne spui daca apare ceva de la Selina-UMB.

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dorum

am cautat, inca nu apare nimic nou despre Selina...e o oarecare intarziere pana sunt publicate dosarele pe portal.just.ro...

Tavi

Quote from: dorum on October 21, 2013, 09:04:53 AM
recurs la CAB pt Nadlac - Arad lot1, atac intentat de CCCF - SCT - Lucaway

nr dosar 6549/2/2013 , termen judecare 21.10

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308425&id_inst=2
Cel mai probabil amanare. Ideal ar fi sa se conexeze cu 6687/2/2013 si sa se judece (respinga) amandoua odata si sa se termine odata cu telenovela asta de prost gust. Asta le-ar da un impuls si lui Astaldi sa traga tare sa termine Orastie - Sibiu Lot 4 anul asta.

LE: Vremea e tocmai buna de lucru sapatamana asta la Sacel: http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Sacel/3935445

radutm

QuoteEXCLUSIV! FOTOREPORTAJ: Cum arata autostrada Arad-Pecica, ce ar fi trebuit sa se lege deja de Timisoara? Aproape gata, a fost abandonata

Programata sa fie inaugurata in aceasta toamna, constructia autostrazii Arad-Pecica a fost oprita brusc in vara, atunci cand constructorul austriac, firma Alpine Bau, a intrat in faliment.

Tronsonul face parte dintr-un imens puzzle numit Autostrada A1 ce ar trebui sa lege Bucurestiul de vama Nadlac. Este practic o prelungire a autostrazii Timisoara-Arad catre granita cu Ungaria.
Sursa si multe poze: http://www.opiniatimisoarei.ro/exclusiv-fotoreportaj-cum-arata-autostrada-arad-pecica-ce-ar-fi-trebuit-sa-se-lege-deja-de-timisoara-aproape-gata-a-fost-abandonata/21/10/2013
cont inchis

bogdymol

^^
QuoteRamaneti pe opiniatimisoarei.ro pentru ca vom reveni cu un nou FOTOREPORTAJ EXCLUSIV de pe tronsonul A1  Pecica – Nadlac, ramas in paragina dupa rezilierea contractului cu Romstrade si arestarea lui Nelu Iordache.

Asteptam cu interes poze si de pe lotul 1 (Nadlac-Pecica).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

Quote from: Goldmund on October 20, 2013, 10:55:07 AM
Quote from: alin_simeriaveche on October 19, 2013, 10:05:22 AM
Poze frumoase pe SCC dealul Sacel si Aciliu

Poti sa le pui si aici?

Hai ca le pun eu (pozele lui adiarc )
Quote from: adiarc;108068607cateva poze de astazi...
dealul Sacel

asa arata drumul tehnologic...noroc ca a fost batucit de mii de camioane..altfel ..nu mai ieseam de acolo..oricum nici multe n-am mai avut

spre deal

se lucra la taluzari

inapoi spre Sb

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

Quote from: adiarc;108068800nu se vad toate in poza , dar sunt 4 straturi de asfalt

si imediat dupa deal incep si parapetii

viitorul spatiu de servicii

dealul Cristian

se lucra la zidul de sprijin

E-republik

ciprebbe

Quote from: adiarc;108068981

se lucra cu 2 masini de batut stalpii pt parapeti

E-republik

ciprebbe

Quote from: adiarc;108069160

pasajul spre Rusciori..se montau si aici parapetii

mai jos lot Impregilo-viaduct..capatul spre SB

drumul tehnologic e praf de la ploi

acesti muncitori taiau fiarele provizorii

au cam finalizat sapatura

E-republik