Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 44 Guests are viewing this topic.

Ionut

Baieti, pe romaneste, rezumat pentru noi toti care nu intelegem limbajul codat al juristilor/avocatilor. Adica sa-mi spuneti ce trec in semnatura si daca mai sunt cai de atac sau se pot semna contractele si da drumul la munca...

rocklee

SLAVA DOMNULUI ....SA SFIRSIT !!!! :)

dorum

S-au respins ambele cai exceptionale de atac si pe deasupra dosarele fusesera conexate: contestatia in anulare a UMB cu contestatia in anulare a STRABAG si revizuirile....
Nu mai sunt cai de atac!
Urmeaza semnarea contractelor si cand CNADNR crede de cuviinta, ordinul de incepere a lucrarilor.
120 zile proiectare dar cred ca pot intra in teren mai repede, apoi sa bage mare...

rocklee

Quote from: marcelbanu on October 17, 2013, 12:50:26 PM
Quote from: Ionut on October 17, 2013, 11:45:36 AM
Pai semnatura mea spune deja "semnat" la Ilia-Deva/Soimus... Baietii din Deva, pregatiti camerele, da? :D

Pregătită, lustruită, bateria încărcată, fular, căciulă...
Doar să-i văd la treabă...
Zona termocentralei Mintia pînă la Șoimuș sau Brănișca...

PE acest lot ajut si eu !!!

ciprebbe

Nu ai ce modifica la semnatura ca apar corect ca si atribuite.
A explicat dorum, pe scurt, ce s-a intamplat azi.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

murelu

Quote from: dorum on October 17, 2013, 04:57:17 PM
GAAAATTTTTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ma pricep, dar sper sa nu mai gasesca ceva cai "extra-extra ordinare" de atac  :o

Sfantu

dar lotul romstrade de la nadlac a fost si ala atribuit si mi-a scapat mie ?  :-[
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

dorum

atribuit Astaldi-Max boegl, contestatii respinse de CNSC; nu a mai fost plimbat prin CAB dosaru

alin_simeriaveche

deci ca sa ințeleg, pe toate loturile ar trebui să se dea ordin de începere, mai puțin lotul ex Alpine?

Ionut

Pai si atunci pe Nadlac-Pecica asteptam... ce? Sau se mai pot face alt gen de contestatii?

dorum

din cate stiu eu Nadlac-Pecica a fost atacat doar la CNSC...s-au respins atacurile, iar firmele perdante n-au mai facut recurs la CAB...sau nu s-au publicat inca dosarele pe portal.just.ro...exista si posibilitatea asta...who knows?
mai asteptam si vedem....

alin_simeriaveche

Sunt nou pe forum,  nu am vechime.Vreau sa va intreb cat a durat de la  semnarea contractelor pana s-au apucat de treba pe teren constructorii de pe loturile Orăștie-Sibiu...pur informativ să am idee cam cât ar mai dura. Sau acceptarea celor de la UE.Sunt tare nerăbdător să înceapă treaba:D

tigrel58

Super-vesti !
Mai ramine sa se publice pe SEAP atribuirile de contracte, acolo vom afla data semnarii lor,
Reamintesc ca UMB "a furat startul" pe lotul 4, contractul s-a semnat pe 29 iulie.

dorum

daca le ai cu SEAP-ul, asteptam vesti de la tine...eu pe SEAP nu ma pricep sa caut...

NGC

^^^ SEAP-ul este monitorizat destul de des.  :lol: