Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 44 Guests are viewing this topic.

Ionut

Mai baieti, dar vad ca va pricepeti. Poate dam consultanta juridica (gratis sau nu) celor de la CNADNR. :)

marcelbanu

Quote from: Ionut on October 17, 2013, 11:45:36 AM
Pai semnatura mea spune deja "semnat" la Ilia-Deva/Soimus... Baietii din Deva, pregatiti camerele, da? :D

Pregătită, lustruită, bateria încărcată, fular, căciulă...
Doar să-i văd la treabă...
Zona termocentralei Mintia pînă la Șoimuș sau Brănișca...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

alecu26

Eu zic ca se va imediat ordinul. Ar fi maxim 28 zile de azi. Sunt curios cat de mult a progresat in acest interval umb cu alte chestii care trebuie sa le faca inainte de inceperea efectiva in santier.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cricric

Quote from: dorum on October 17, 2013, 12:04:25 PM
o zi sau un an... :)
nu stiu sa existe termen legal pt asta...

Dorum, eu imi amintesc ca era un termen stabilit de lege. (30 de zile, dar s-ar putea sa ma insel)

dorum

nu ma pronunt ca detaliul asta nu-l stiu....ziceam si eu asa...

ciprebbe

Daca nu sunt bani nu se da ordinul de incepere a lucrarilor(vezi cazul UMB de pe A3).
Nu stiu reglementarea legala, dar am asistat in urma cu 2 ani la un caz in care s-a stabilit castigatorul prin SEAP , s-a semnat contractul si s-a asteptat 8 luni pana a venit ordinul.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

teocharis

Quote from: ciprebbe on October 17, 2013, 03:05:25 PM
Daca nu sunt bani nu se da ordinul de incepere a lucrarilor(vezi cazul UMB de pe A3).
Nu stiu reglementarea legala, dar am asistat in urma cu 2 ani la un caz in care s-a stabilit castigatorul prin SEAP , s-a semnat contractul si s-a asteptat 8 luni pana a venit ordinul.

ordinul se da in momentul semnarii contractului de finantare cu Comisia Europeana

deocamdata, niciun tronson din Lot 2, 3, 4 nu are contract de finantare semnat

reamintesc, acordul Comisiei EU este obligatoriu ptr proiecte cu fonduri europene in valoare mai mare de 50 mil EUR

alecu26

nu cred ca e asa.

Acordurile si pe loturile actuale au venit foarte tarziu daca-mi amintesc bine. Plus ca s-ar putea ca acordul sa fi fost obtinut la pachet....1+2+3.

Oricum...aceste loturi trebuie sa fie din POST 2014-2020...daca-mi amintesc bine. Ca prin celelate licitatii..oricum umplusem contractasem tot ce se putea. (de aia de fapt nici nu s-a licitat tot acum 3 ani).

Doar Tm-Lugoj 2 este inca din 2007-2013.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

E-republik

anacronox

avem constructorii si pe loturile 2 si 3 din Deva-Lugoj.
@dorum, poti sa pui informatiile si aici te rog. merci anticipat

dorum

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000307331&id_inst=2

17.10.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 12 recurs
Tip solutie: Respinge revizuirea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii, ca neîntemeiată. Respinge cererile de revizuire ca nefondate. Respinge cererea intimatei Salini privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă.
Document: Hotarâre    17.10.2013

dorum

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000307122&id_inst=2

17.10.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 12 recurs
Tip solutie: Respinge contestaţia in anulare
Solutia pe scurt: Respinge contestaţiile în anulare ca inadmisibile. Respinge cererea intimatei Salini privind cheltuielile de judecată ca neîntemeiată. Definitivă. Cu opinia separată a dl. judecător Victor Hortolomei, în sensul respingerii excepţiei inadmisibilităţii, admiterii contestaţiilor în anulare şi anulării deciziei civile contestate.
Document: Hotarâre    17.10.2013

dorum

GAAAATTTTTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciprebbe

Aleluiaaaaaaaaaaaaaa.
SA inceapa adevarata treaba, suntem cu ochii pe ei!
E-republik