Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 45 Guests are viewing this topic.

Goldmund

In sfarsit mai auzim si noi de tronsonul Izvin-Sanovita, o bucata de autostrada foarte importanta pentru ocolirea in totalitate a Lugojului, pe drumul intre Arad si Deva.
Ce mai ramane 'teren virgin' este inca A1 Sibiiu-Pitesti...care presupun ca va urma cand toate tronsoanele granita-Sibiu vor fi gata sau se vor afla in lucru.
Mai remarc ca avem adevarati exeperti in infrastructura aici si chiar colegi care inteleg ambilicatele itze ale Justitiei si care oricum, acestia sunt cu mult peste nivelul multor ziaristi...
Asta inseamna pasiune si informare!

alin_simeriaveche

Am vazut la Tv ca vin ploi prin Banat, in zona Ardealului.Multi litri pe metru patrat. Sper sa nu tina mult pentru a se putea continua treaba .Iaca se face un an de cand am intrat pe cele două forumuri pt prima data. Sunt bucuros ca fac parte din aceasta comunitate de oameni selecți.

iuli

Deci TS pe lotul 2... Trebuie sa ma pregatesc sa imi fac relatii si pe acolo si poate pe la anul sa incep sa "trag" niste cadre, ca am stat cam mult pe bara  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

murelu

Quote from: cutter on October 15, 2013, 04:57:37 PM
A apărut motivarea deciziei CNSC privind Timișoara - Lugoj lot 2:

http://www.cnsc.ro/images/stories/bo/2013/BO2013_3732.pdf

---

nu vreau sa fiu carcotas, dar decizia pare mai mult un "draft". nu are numar de inregistrare, data si nici macar partile participante la proces nu sunt mentionate.
dupa parerea mea s-ar putea sa nu fie varianta finala. eu zic sa mai asteptam pana vedem un document stampilat  :)

bgd77

E ok asa, nu e draft. Conform OUG34/2006 modificata si completata de OUG76/2010, art. 279 aliniat 4:
"Decizia motivată se publică pe pagina de internet a Consiliului, în cadrul buletinului oficial, fără referire la datele de identificare a deciziei şi ale părţilor, precum şi la datele personale, în termen de 10 de zile de la data la care aceasta rămâne definitivă şi irevocabilă."

Preluat de aici

dorum

bgd77 are dreptate...nici o motivare nu a fost publicata cu datele complete pe site...le-am urmarit de 9 luni si confirm asta...

murelu

Quote from: dorum on October 15, 2013, 09:36:11 PM
bgd77 are dreptate...nici o motivare nu a fost publicata cu datele complete pe site...le-am urmarit de 9 luni si confirm asta...

sincer, ma bucur ca am gresit eu  :lol:
in cazul asta, hai cu semnarea contractului...

simotm

@dorum

din cate am inteles eu de pe harta , traseul va fi  intre iesirea din Recas (spre Herneacova) si crame ; ca distanta  intre gradinile ultimelor case si dealul cu vii cred ca e undeva la 1km deci autostrada are loc suficient ; viile sunt la ceva distanta de Recas , nu stiu mai departe spre Deva dc coboara sau nu pana la traseul autostrazii (cel putin din drumul spre crame  nu se vede ca ar cobora,ele fiind in zona de deal din spatele Recasului);out of topic:cand o fi gata autostrada merita o vizita la crame , fiind un obiectiv turistic (atat la suprafata ca si priveliste cat si la degustat in crama amenajata sub pamant).

dorum

and btw, welcome murelu!
...si la cat mai multe posturi

dorum

asa e simotm...m-am uitat si eu atent si traseul e foarte aproape de oras, deci nu distruge nimic din vii, care sunt mai spre nord, inspre deal

Archi

Quote from: simotm on October 15, 2013, 09:55:08 PM
out of topic:cand o fi gata autostrada merita o vizita la crame , fiind un obiectiv turistic (atat la suprafata ca si priveliste cat si la degustat in crama amenajata sub pamant).

Da ar merita! Pacat ca nu este prevazut un nod rutier.

@Dorum unde ai gasit proiectul?

dorum

sincer, n-am gasit proiectul (SF-ul)... sau n-am cautat destul...m-am increzut in ce spune google.maps la zoom mare...si cred ca e corect ce apare acolo...

LE: m-am ambitionat :) si cred ca le-am gasit...o sa pun pe site ce e important...poate au mai fost puse acum 2 ani, dar merita sa le repunem acum....

jaxa

Am tot vazut scris ca daca se deschide ocolitoarea Sebesului, se scapa de traficul prin oras.
De acord, dar daca s-ar deschide doar ocolitoarea (fara portiunea Sebes Est - Cut/Cunta), cum s-ar face accesul pe autostrada dinspre Sibiu?  :-[

dorum

ok...deci, sf TIM-LUG lot2

Plan nod Topolovatu Mare:

Pt cine are chef sa-si reaminteasca/sa aprofundeze noaptea asta linkul e:

http://www.cnadnr.ro/Timisoara-Lugoj/Doc%20atrib%20Vo2_Vol%203_Vol4/Volumul%204%20-%20Anexe/Documente%20informative/

vancouver

inca 2 planuri:

ansamblu (cu albastru tronsonul deja construit de UMB):

nodul cu DJ572, care iese in DN6 la est de Topolovatu Mare:

Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.