Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 40 Guests are viewing this topic.

dorum

hmmm...ce coincidenta...iar cum eu cred asa de mult in coincidente, nu pot sa nu remarc urmatorul aspect: ...de ce a scos ministrul nostru "cel mai tare dintre cei tari" informatia cu mita chiar cu 3 zile inainte de decizia CNSC???

Ionut

Ca de fiecare data eu nu stiu ce sa fac cu semnatura. Sa-mi spuneti ce schimb, daca schimb ceva.

dorum

parerea mea....las-o asa deocamdata...vedem daca contesta Selina la CAB sau nu....

tigrel58

Deocamdata nu e de schimbat, schimbarea va fi cand se anunta ca s-a semnat contractul, unul de care nu vrei sa vorbim pe-aici tare se va lauda cu chestia asta. :D

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Shhhh

Quote from: dorum on October 14, 2013, 06:13:58 PM
hmmm...ce coincidenta...iar cum eu cred asa de mult in coincidente, nu pot sa nu remarc urmatorul aspect: ...de ce a scos ministrul nostru "cel mai tare dintre cei tari" informatia cu mita chiar cu 3 zile inainte de decizia CNSC???

Nu conteaza de ce a facut-o. Daca isi face efectul, Selina renunta la contestatie iar TS da drumul la constructie eu unul sunt foarte multumit. Chit ca se si lauda ala cu asta.

Practic pana lunea viitoare ar trebui sa fie terminate toate problemele juridice de pe A1 (pronuntare pe 17 dincolo, 21 aici). Doamne ajuta!

Si ceva noutati interesante. Se pregateste terenul pentru autostrazile ce vor fi facute in PPP:
Guvernul a aprobat noua Lege a Parteneriatului Public Privat (PPP) si a decis ca poate inlocui fara licitatie firma care nu respecta conditiile din contract

timisoreanul

Doar la a patra incercare CNADNR a reusit sa anunte un castigator pe acest lot in privinta caruia sa nu se anuleze rezultatul de CNSC. Cum am mai spus, decizia CNSC este executorie, deci se poate incheia contractul. Avand in vedere ca inca nu s-au semnat contractele pe Lugoj-Deva loturile 2,3, unde exista hotarari irevocabile, probabil se va astepta si solutionarea recursurilor la Curtea de Apel Bucuresti. Eu cred ca acestea vor fi formulate, partile sunt inversunate si miza mare. Din ce am observat, in general s-au mentinut solutiile CNSC, cu o exceptie, pe un lot Lugoj-Deva. Poate totusi ajungem la finalul telenovelei pe acest lot. Din toata povestea, noi suntem cei care am avut de pierdut.

teocharis

Quote from: Ionut on October 14, 2013, 06:24:28 PM
Ca de fiecare data eu nu stiu ce sa fac cu semnatura. Sa-mi spuneti ce schimb, daca schimb ceva.

Izvin-Sanovita nu mai este in stadiul de contestatii;
daca Selina va inainta recurs la CAB(nu am dubii) , se poate modifica in " Recurs la CAB" ptr a fi precisi cu stadializarea

dorum

Cred ca Ionut e constient de problema asta, dar a preferat sa le incarce pozele mari pt a putea distinge ce e acolo...la poze micsorate nu mai distingi aproape nimic...de exemplu pozele mele cu viitorul nod Sebes si Turda si impartirea pe loturi....

Quest

Teocharis, tocmai ca din sursele mele se pare ca nu exista recurs la CAB, de asta mi-am permis sa indic posibila schimbare la 'atribuit'.
Dorum, fiecare poza are sub ea link la poza larger size, de asta am zis ca pozele care se vad ar trebui sa fie mici. Cine vrea detalii (asa cum a vrut subsemnatul), sa descarce pozele din linkuri.
Eu am luat 9 poze satisfacatoare cu traseul de aici : alba24.ro/foto-video-traseul-exact-al-noii-autostrazi-sebes-turda-vezi-in-detaliu-pe-unde-va-trece-soseaua-expres-ce-va-traversa-judetul-alba-203281.html
Common sense will get you far !

Tavi

Quest, fi binevenit!
Multumim si de veste si speram sa se confirme si oficial cat de curand. Explozie de vesti bune inainte de 1 decembrie 2013!  :D

tonică

Cat timp se da la dispozitie pentru recurs la CAB ? Adica exista un termen anume?
Nici eu nu as conta ca Selina sa mai aiba vreun cuvant de spus in momentul de fata, chestia aia cu dna-ul n-a fost aruncata degeaba.
Ideal acum ar fi ca cei ce-au castigat sa faca o descarcare la sanovita iar mai apoi beneficiarul sa-i "impuna" ( cerut frumos si cu bunacuvinta, adica ) ca pana-n noiembrie, la anu' sa poata deschide pe un sens, urmand ca celalalt sens sa fie terminat in termenii contractului, ori chiar si cu intarziere, asa ca moneda de schimb pt sensul deschis inainte de vreme.. Adicatelea asa cum de exemplu as fi cerut eu in locul cnadnrului lui alpine de ex. sa-mi termine mai intai arad-pecica si mai apoi sa lucreze pe restul tronsonului. Ar fi fost demult gata acolo si nu ar mai fi contat asa mult falimentul austriecilor. 

dorum

10 zile...care curg de la pronuntarea cnsc din 11.10

ciprebbe

Atentie: 10 zile de la comunicare nu de la pronuntare.
Comunicarea (partilor) poate surveni la un interval de x zile dupa pronuntare.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe