Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 47 Guests are viewing this topic.

mariansb

de pe dn pana la Sebes

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

schluppi

Zile frumoase - cu multe poze. Pe cand zile si mai frumoase - cu multe inaugurari de autostrazi?

phb2

Quote from: dorum on October 13, 2013, 06:09:13 PM
si un filmuletz cu portiunea terminate 100% pe sensul Dumbrava-Sanovita, inainte de nodul cu A6...nu e HD, dar rezolv pe viitor si treaba asta.... are si 2 pasaje cu probleme...nu stiu de ce.... dar nu sunt lungi....
Merci également à Dorum pour son travail. Il ne reste plus qu'à mettre des voitures pour meubler l'autoroute  ;)
Je remarque que, contrairement à ce que j'avais craint et écrit - effet zoom de la photo probablement -, la distance de décélération à l'échangeur A1 x A6 semble être largement suffisante pour pouvoir tourner vers Lugoj en toute sécurité. Mes excuses à qui de droit. Je présume qu'il en est de même dans l'autre sens.

phb2

Quote from: mariansb on October 13, 2013, 06:06:50 PM
inceputul lotului Impregilo
Impreglio va piano, va pianissimo ; va lontano, va lontano. Va sano ?
Ceci dit sans méchanceté et sans rancune

dorum

@phb2

Da, pai asta am spus si eu mai demult....zoom-ul degradeaza mult imaginea de ansamblu...este  loc pt decelerare A1-A6 chiar decent...nu sunt probleme...

bogdymol

^ O fi loc de decelerare, dar consider ca un nod modern intre 2 autostrazi nu trebuie sa aiba o limita de viteza mai redusa de 60-80 km/h.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

....ai perfecta dreptate...dar hai sa ne multumim cu ce avem (de fapt cu ce vom avea) :)

Goldmund

La toti felicitari pentru munca voastra!
- prin care ne tineti la 'zi'  cu tot ce e nou pe 'santierele patriei' si poate se vor deschide in curand santiere noi!

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Redox

QuotePentru a deschide circulației acest tronson Orăştie-Cut în luna decembrie, constructorul a propus descărcarea traficului la Cunţa, pe DJ şi apoi pe DN, cu ajutorul unui sens giratoriu. Propunerea trebuie aprobată de CNADNR", a precizat vicepreşedintele CJ Alba.

Cum adica propunerea trebuie aprobata de CNADNR? Din cate stiu eu lotul 2 se termina la Cunta si include si nodul respectiv, conform SF-ului. Acest vicepresedinte de CJ vorbeste doar sa se afle in treaba.

SILVIUFG

Quote from: Redox on October 14, 2013, 11:57:06 AM
Cum adica propunerea trebuie aprobata de CNADNR? Din cate stiu eu lotul 2 se termina la Cunta si include si nodul respectiv, conform SF-ului. Acest vicepresedinte de CJ vorbeste doar sa se afle in treaba.

Probabil e vorba de un sens giratoriu chiar in DN pt acces mai usor. Iesi la Cunta dinspre Sebes si pt Sibiu faci stanga fara giratoriu. Si tre sa dai prioritate. In proiect sunt cele 2 giratorii din DJ spre Cunta pe care le face Straco. Daca lotul 3 era si el gata nu era nevoie de giratoriu in DN la Cunta pt ca nu mai aveam atat trafic.

patratel_ro

Nu cred ca e neaparat nevoie de giratoriu pe DN  pentru ca nu o sa scada f. mult  trafic dinspre Sebes spre Sb pe national. 

athosga

Quote from: mariansb on October 14, 2013, 09:24:19 AM
Nu cred ca a fost postat linkul

http://alba24.ro/foto-video-de-pe-santierul-autostrazii-pe-tronsonul-sibot-cut-se-va-putea-circula-din-decembrie-vezi-stadiul-lucrarilor-241576.html

"La sfârşitul lunii septembrie au fost finalizate lucrările la nodul rutier de legătură cu DN1, unul dintre cele mai aglomerate puncte ale circulației, de la intrare în Sebeș, ceea ce a dus deja la o descongestionare semnificativă a traficului dinspre Alba Iulia înspre Sibiu"

Dar CUM!? Mie mi se pare o prostie. Nodul acela deocamdata doar "lasa sa treaca" traficul, practic momentan este "nefunctional". Si atunci cum ar descongestiona traficul pe ruta Alba Iulia - Sibiu? Poate sa-mi explice cineva?