Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 21 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Am zis treaba asta, dar nu cred că e suficient. E nevoie de SF complet, cu studiu arheologic, topo, hidro, ceva calcule, cantități estimative. Altfel nu se poate oferta pe bune proiectare și execuție.

nicolaem

La chinezi o fi ceva ordin cu contestia asta? Vor cu orice pret sa intre pe piata si asa vor sa isi arata dorinta?

goldorak

Se mai vorbeste prin targ de vreun nou episod din basmul cu Croitorasul cel viteaz (cu sase picioare si cu carapace aurie (sau cenusie?..)) care a incercat de unul singur sa opreasca trecerea fiorosului balaur numit Haunul?..
Parca Craiasa Craieselor din castelul din Brabant solicitase un hrisov cara sa descrie un drum alternativ pentru balaur ca sa nu fie pus in pericol micutul croitoras..

gruiarew

Stați că nu pricep... s-a început ceva pe LD2? Nu de alta dar să nu alerg iar peste dealuri degeaba, că pe drum n-am ce scrie în declarație :)
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Ionut

Nu s-a început omule nimic. Ce sa se înceapă?
E licitație. Din cariocă.

Asta mai precis:

[CN1012630] / 03.07.2019: "Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220 - Sectiunea E si finalizare Sectiunea D"
    Depunere oferte: 28.08.2019
    Oferte deschise in -: - oferte
    Stadiu actual licitatie: Depunere oferte
    Valoare estimata:  1.363.135.841,00 RON fara TVA
    Valoare atribuire: -

gruiarew

Citisem că au început cu forajele cei de la Formin. Sau nah, aia am vrut să citesc...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

horatiu.cosma

Aia da, ar trebui să înceapă.

taifun7993

Buna ziua tuturor,

Parerea mea ar trebui urgentarea lucrariilor pe sectiunea D care a mai ramas de executat 10% si sectiunea E1 care are acord tehnic aprobat din cate inteleg si mai trebuie doar Bode sa ii dea autorizarea de contructie ca sa se apuce de treaba. Este o portiune usoara fara tuneluri.

Si facut studiile pentru pentru sectiunea E2 pentru a da drumul circulatiei macar pe sens 1-1 si apoi cand iesim din zona de tuneluri pe autostrada normal 2-2.

Am vazut bine depunere oferte 28 august 2019 ?

Si dupa jumatate de an voi nu ati atribuit inca vorbim strict de partea birocratica care se poate face si de acasa fara nici un fel de problema. Aici nu vorbim  de lopata din teren.

ALO DOMNULE MINISTRU BODE SI SEFA CNAIR dormiti ?

Suntem in aprilie cand vreti sa atribuiti contractul in octombrie sau noiembrie cand nu mai lucreaza nimeni.

O zi buna in continuare

adrian sibiu

Quest

Quote from: gruiarew on April 13, 2020, 12:12:36 PM
Citisem că au început cu forajele cei de la Formin. Sau nah, aia am vrut să citesc...

N-a fost doar wishfull thinking ;) Formin chiar au inceput sa faca forajele geo ptr LD2E.
Ar fi binevenite eventuale poze de pe teren. Daca ne dai si coord gps unde se foreaza, o sa ne dam seama daca sint cele ptr tuneluri sau cele ptr poduri.
Common sense will get you far !

horatiu.cosma

Toate forajele sunt în intervalul kilometric 53-56, deci e vorba doar de zona tunelurilor, eventual și structura dintre cele 2 tunele.

NGC

Quote from: horatiu.cosma on April 11, 2020, 09:49:00 PM
NGC, oare putem afla ce solicitări de clarificări au potențialii ofertanți la licitația pentru tunelurile de pe LD2? Se aude că majoritatea neclarităților se referă la lipsa studiilor geo și a studiului de fezabilitate, iar CNAIR ridică din umeri, că doar nu există așa ceva în hârtia igienică pardon documentația pusă la dispoziție la licitație.

In mare cam asta am auzit si eu la inceputul lui Martie. Vrabiutele o sa citeasca oricum mesajul si le rog sa incerce sa afle daca sunt noutati, dar mai greu in perioada asta. ;)

voicul

Si inca PORR nu s-a mobilizat? Astetpam de saptamana viitoare sa intre 100% in teren - asa am retinut ca e situatia.

Am gasit asta:
Curățenie în Tunelul Săcel de pe Autostrada A1
Căteodată chiar și o operațiune de curățenie a drumului poate deveni foarte complicată mai ales daca vorbim de un tunel pe autostradă. În filmul atașat puteți vedea o mică mostră din desfașurarea de forțe a colegilor de la CIC Săliște care se ocupă de întreținerea tunelului Săcel de pe Autostrada A1 în județul Sibiu.

https://www.facebook.com/drdpbv/videos/223563898849703

NGC

Sa vedem ce mai incearca CNAIR pentru a justifica rezilierea contractului pentru LD3.

Astazi a fost lansata licitatia "Investigatii geotehnice si monitorizare inclinometrie/ piezometrie - Autostrada Lugoj – Deva, lot 3, km 56+220 – km 77+361".

Valoare estimata: 1.650.000,00 RON fara TVA

Durata contractului: 36 luni

Termen depunere oferte: 30.04.2020

Fonduri: Alte fonduri

Caietul de sarcini il gasiti timp de 7 zile aici.

nrb