Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

udar

Ionut,nenea_hartia,bogdymol multumesc pentru explicatiile date pentru nodul bypass cu A1
acum totul este clar, eu luam ca si prioritara A1 si nu intelegeam nodul..........
:cheers:

vchira

e clara treaba...nenea_hartie mai hai cu niste poze tari asa ca si mita electorala si votam DNH ca nume oficial....

udar

astazi am trecut pe DN6 Timisoara-Lugoj atat la dus cat si la intors si pot sa spun ca am ramas surprins de numarul foarte mare de camioane care lucrau pentru A1 si anume intre Lugoj si Belint erau zeci de camioane ale italienilor care lucreaza pentru lotul 1 Lugoj-Deva, iar de la de la Topolovat pana la Izvin zeci de camioane ale celor de la UMB lotul 1 Timisora-Lugoj, imi este necaz ca nu am filmat acest drum Timisoara-Lugoj sa vedeti si voi ce aglomeratie de camioane este pe acest DN............
am faut cateva poze la legatura cu centura Lugojului dupa care nu am mai apucat......

se pare ca ministru i-a speriat pe cei de pe Lugoj-Deva lotul 1

:cheers:

valexandru

@udar
Ar fi bine sa fie asa  O:-)
:cheers: pt poze
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

nenea_hartia

@udar: mulţumesc pentru info  :). Să sperăm...
@ionut: IPTANA sunt o firmă mare şi veche de proiectare. Românească. Ei fac proiectarea pentru Alpine, dar nu sunt deţinuţi de aceştia.

Quote from: vchira on April 10, 2012, 10:33:36 PM
e clara treaba...nenea_hartie mai hai cu niste poze tari asa ca si mita electorala si votam DNH ca nume oficial....
Pun poze, cu condiţia să încetaţi acest cult al personalităţii. :stop:  :)

Tot de la nod:

- pe bypass se asfalta:

- pasajul pe autostrada Nădlac-Arad peste DJ682F. Comparaţi cu pozele de ieri: azi s-a cofrat o culee:

- Bypass Arad, nodul de la aeroport; pe jumătatea de giratoriu care e acum în lucru se va devia traficul de pe Calea Bodrogului pentru a permite lucrări şi la cealaltă jumătate:

Ionut

Excelente poze, nenea_hartia! Dupa cum se misca termina la finalul lunii mai, da? Ma refer la circulatie pe ambele sensuri, parapete puse, semnalizare etc. Dupa ce pun grinzile deviaza imediat circulatia pe sensul opus (ma refer la cel pe care nu s-a circulat din iarna pana acum) si apoi finalizeaza si sensul pe care se circula acum, corect?

@udar: multumesc pentru update!

flanker1

excelente poze! @udar, schimba-ti parbrizul  :)

nenea_hartia

vchira

Quote from: nenea_hartia on April 10, 2012, 11:26:27 PM
Pun poze, cu condiţia să încetaţi acest cult al personalităţii. :stop:  :)

Power corrupts; absolute power corrupts absolutely....   :lol:

vchira

am si eu o intrebare... in poza aceasta:
Quote from: nenea_hartia on April 10, 2012, 11:26:27 PM

ce sunt acei piloni in dreapta de capatul podului peste autostrada? sunt doar temporar acolo sau ce e cu ei?

Ionut

Quote from: vchira on April 11, 2012, 10:57:42 AM
ce sunt acei piloni in dreapta de capatul podului peste autostrada? sunt doar temporar acolo sau ce e cu ei?

Acei 9 "piloni" vrei sa zici din dreapta imaginii? Pai nu sunt piloni... sunt grinzile ce vor fi puse pe cele doua culei (capete de pod). Dupa ce s-au instalat se pune armatura, se betoneaza si apoi asfaltul. Zic bine?

rrs

salut
a aparut un film nou si pentru A1 (Autostrăzile Orăștie - Deva și Sibiu - Orăștie - 06 Aprilie), la prima vedere prima parte cu Orastie - Deva este aceeasi cu cea din 27 martie
Sibiu- Orastie incepe de la minutul 19:18

http://mt.ro/nou/galerie.php

bogdymol

A1 Deva-Orastie in apropierea nodului de la Soimus:

Mi se pare incredibil de aproape autostrada de Mures...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

@rrs: multumesc pentru stire! :cheers:
@bogdymol: da, si mie. Cred ca acolo vor ranforsa cumva malul... altfel o sa ne trezim cu autostrada in Mures daca se supara putin raul.