Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Tavi

Cine stie ce or fi promis project managerii? E clar insa ce a inteles politicianistul   :-[

user201

Un reply la acel articol cred că lămurește situația. Se deschide de fapt tronsonul Strabag și separat Sebeș Est-Lancrăm din tronsonul Straco, citez replica:

Inaugurarea este pana in dreptul localitatii Vințu de Jos (Vințișoara) dupa cum spune si articolul (iesire sebes vest), supratraversarea peste calea ferata este dupa acesta. Ceilalti 9 km sunt din dreptul localitatii Lancram pana la iesire sebes est (spre Sibiu)

P.S. Conform citatului practic apare o "gaură" ,o zonă nedeschisă circulației,  între nodul Lancrăm și nodul Sebeș Vest, zonă ce ar conține și acel pod de lângă Kronospan din câte știu.

Redox

Eu cred ca STRABAG (Orastie - Sebes Vest) la 1 Septembrie e un termen realist. De Straco nu stiu ce sa zic, poate un 15 Septembrie. E doar parerea mea personala.

tonică

Macar putem extrage ideea ca prima portiune pe care o va deschide straco e cea dintre nod Lancram si nod est care la o adica este facut doar pentru sensul sebes-sibiu dar probabil ca provizoriu se va putea descarca si celalalt sens acolo fiind asa zis capat de linie. Dupa cum arata supra traversarea peste cf cred ca, cu toate eforturile si nepunand la socoteala varianta ca trebuie relocati stalpii de curent mai poate dura cel putin o luna. Cred ca mai curand ar putea termina de la nod est spre cunta lasand acest prim segment la urma...

Tavi

Mai bine o lasau la nivel de "toamna asta" care se poate intinde lejer pana la Craciun daca se respecta algoritmul din ultimii ani ... :|

Lupul81

Quote from: tonică on August 06, 2013, 05:36:22 PM
Macar putem extrage ideea ca prima portiune pe care o va deschide straco e cea dintre nod Lancram si nod est care la o adica este facut doar pentru sensul sebes-sibiu dar probabil ca provizoriu se va putea descarca si celalalt sens acolo fiind asa zis capat de linie. Dupa cum arata supra traversarea peste cf cred ca, cu toate eforturile si nepunand la socoteala varianta ca trebuie relocati stalpii de curent mai poate dura cel putin o luna. Cred ca mai curand ar putea termina de la nod est spre cunta lasand acest prim segment la urma...

Sa nu faca ca si UMB la TM-Izvin, adica sa astepte pana e gata totul, asa ca singura deschidere o sa fie pana la nod cu DN7. Cred ca sunt slabe sanse sa se complice sa dea drumu la jumatati de masura !!! La sebes o sa dea drumu doar la podul peste A1 si atat, restul cand va fi toata centura gata !  :hm:
Life is a fight.....enjoy !

alecu26

Quote from: Redox on August 06, 2013, 05:25:27 PM
Eu cred ca STRABAG (Orastie - Sebes Vest) la 1 Septembrie e un termen realist. De Straco nu stiu ce sa zic, poate un 15 Septembrie. E doar parerea mea personala.

din pacate s-a vazut in ultima filmare ca sunt vreo 3 puncte critice. In rest...e clar, se poate termina lejer Orastie-Sebes pana la 15 Sept. Poate mai repede...dar deschiderile in ultima vreme se fac cu un grad de finalizare mare. (de ex. inca Straco lucreaza la greu pe Simeria-Orastie chiar daca e deschis de 2 luni si s-a deschis chiar foarte complet).

In rest articolul bate campii. (citit un pic ziarele din vara lui 2011 si pana la inceput de 2012...va-ti tine de burta de ras). Acel pod peste CF are nevoie de cel putin (minim minimorum) 2 luni sa fie finalizat, daca nu chiar 3-4. Daca se poate deschide ceva e Sebes Est-Lancram. Bun si ala.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

marcelbanu

A1 tronson Deva - Simeria...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

A1 tronsonul Deva - Simeria, podul peste Mureș...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

A1 tronsonul Deva - Simeria, racord cu Hațeg, Petroșani și podul peste Strei...

Podul peste Strei...

Ionut

Nice shots! Daca tot te pasioneaza, mergi frumusel cu trepiedul mai aproape si baga un long exposure ca sa scoti niste light trails. Nu stiu daca am vazut o fotografie de noapte cu light trails la noi pe vreo autostrada. Ai ceva noise in imagine, poate reusesti un ISO mai mic (daca te tine acel D3100 sau cat ai). In fine, sunt sigur ca te pricepi.

rocklee

excelente fotografi  :).....felicitari marcelbanu ....tronsonul soimus ilia se pare ca va fi pe maini bune .....inca o data felicitari.....miai adus zibetul de diminiata ... :D

marcelbanu

Quote from: rocklee on August 07, 2013, 07:21:01 AM
excelente fotografi  :).....felicitari marcelbanu ....tronsonul soimus ilia se pare ca va fi pe maini bune .....inca o data felicitari.....miai adus zibetul de diminiata ... :D

Mă bucur că am înseninat cerul colegilor de pe forum...
D3100 ăsta știe al naibii multe doar eu nu prea-l nimeresc...
Bineînțeles, trebuie ceva investiții, dar...

O zi plăcută și cît mai răcoroasă tuturor !

P.S.
Drumul pe DN7 spre și dinspre Simeria de la Deva, super liber...
Cred că 95% din traficul greu și nu numai s-a mutat pe A1...
Sugestia mea ?
Cine e pasionat de peisaj să mearrgă pe DN7 spre Sibiu
după ce se va deschide tot tronsonul A1 Deva - Sibiu...

stangabriel

Buna Dimineata.  Ieri

Lugoj Deva la Balint: panouri anti orbire pe toata distanta si un sens asfalt presupun stratul final in zona.

Loturi Orastie-Sibiu ziua s-a lucrat,se lucra si la podul peste Cfr de pe centura Sebes,a incepus sa se vada de pe Dn,iar surpriza a fost azi noapte:

Straco baga mare la ora 23 la terasamente iar pe Lotul Astaldi,un Excavator curajos s-a luat la tranta cu dealul vestit mult dupa ora 23...e fain ca se lucreaza

Intrebare pentru cunoscatori: Limita Lot 2 cu 3 unde e? Cut sau Cun-ta?

Pentru ca intr-un ziar am gasit Vintu de Jos- Cut, iar De pe Dn la vest de Nod Cun-ta sunt Balize,ca si cum ar fi o granita...deci cine face nodul Cun-ta?

Multam.

mariansb

Nodul Cunta tine de lotul 2, deci il fac cei de la Straco.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell