Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 37 Guests are viewing this topic.

iuli

Quote from: delacroix on April 06, 2012, 08:15:57 AM
Poate reusesti un prim-plan cu "tabla" obiectivului. Nu de alta dar lipseste din colectie.

Care tabla a obiectivului? Cea cu Arad-Timisoara? Aia a fost scoasa chiar cand am facut eu ultimele poze inainte de deschidere si acum se afla cea cu Timisoara-Lugoj doar. Am ratat momentul sa fac poza cand un excavator scotea din pamant tabla  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Tabla de care intreba delacroix era cea de pe Timisoara-Lugoj, lot 1. Tin minte ca in trecere pe acolo am vazut scris la Constructor UMB.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Astazi am fost pana la viitorul nod de la Aeroport de pe Centura Arad. Se lucra...

Aici va fi sensul giratoriu intre bretelele de intrare/iesire pe/de pe Autostrada, Calea Bodrogului si drumul spre Aeroport:

Si inca o veste buna legata de acest nod: la intrarea in oras din aceasta directie exista o linie de tramvai si o linie CF veche. Trecerea la nivel cu acestea era groaznica pana acuma (au aparut gropi imense in urma trecerii nenumaratelor camioane ale constructorilor de la Centura). Acum aceasta trecere e reabilitate si am impresia ca va fi finalizata odata cu deschiderea nodului de la Aeroport. Astfel, consider ca aceasta va fi cea mai rapida legatura intre centrul orasului si Autostrada.

Mai multe poze de aici pe ARAD | Infrastructure & Transport (e link spre vecini... sorry ionut)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Multumesc bogdymol pentru poze si informatii, super utile! :cheers:
(Nu-i bai cu linkul, poti da linkuri de unde vrei daca sunt relevante.)

udar

chiar sunt probleme de plata pe Arad-Timisoara de nu se prea  lucreaza...................???  :dunno:

boer_escu

Observand migrarea multora catre aceste locuri, imi fac debutul pe aici cu niste poze proaspate din zona Sebes-Sibiu:

Am fost curios cum arata centura Sebesului la intersectia cu DJ106K. Urmatoarele doua imagini sunt din acel loc:

By boer_escu at 2012-04-07

Apoi, mergand dinspre Sebes spre Sibiu am facut urmatoarele poze, toate din drumul national:

Aici este chiar la iesirea din Sebes spre Sibiu:

Aproximativ acelasi loc:

Alte locuri:

... viaductul de la Aciliu!!!
Pentru inceput, sub deviza 'mobilitate in Romania, conexiuni cu Europa', vacile isi vedeau linistite de treaba, total neimpresionate de ce se intampla in fundal...

Si acum, sa trecem la treburi serioase:

Intersectia cu DJ65 (Sacel-Mag), unde va fi traversarea caii ferate Sibiu-Sebes

Aproximativ din acelasi loc, vederea spre viaductele gemene de la Sacel:

Si o ultima imagine, luata din DN, cu intrarea in tunelul de la Sacel:

Concluzia: progrese vizibile peste tot fata de acum 10 zile cand am fost ultima data prin zona. Se lucra si la ora 7.30 cand am plecat din Sibiu cu aceeasi intensitate cu care se lucra si la amiaza cand m-am intors.

bogdymol

Quote from: boer_escu on April 07, 2012, 07:41:18 PM

Ce tare e poza cu vacile :rofl:

PS: viaductul de la Acilu va fi impresionant. Mai stie careva care sunt "datele" de acolo? (inaltime maxima + lungime)
drumurile mele

bogdymol

drumurile mele

Ionut

Impresionant viaductul acela, multumesc pentru poze!
Si bine ai venit pe forum! :cheers:

udar

boer_escu super pozele :cheers:

nenea_hartia

@boer_escu: chiar am vrut să-ţi dau un p.m. dincolo, să-ţi mulţumesc pentru extraordinarele poze pe care le pui.

boer_escu

Mulțumesc tuturor pentru aprecierile legate de imagini. :) Mă bucur să pot documenta evoluția lucrărilor de pe șantierele din jurul Sibiului și să fiu de folos comunității pasionaților de infrastructură prin fotografiile pe care le fac.

Un mic bonus, găsiți mai jos o comparație a evoluțiilor lucrărilor la viaductul de la Aciliu în ultimele 4 luni (am încercat să găsesc două imagini cât de cât din același loc și cu aceiași distanță focală):

Ionut

Mi se pare un progres foarte bun, au iesit foarte bine din iarna in zona acestui viaduct! Va arata grozav! :cheers:

---

Cu tirul pe Centura Sibiu. Coloana sonora este epica (de fapt epocala).

http://www.youtube.com/v/GBLVbuc0gZY

MHN

^^
Putea fi si mai rea... :)
Thanks for sharing.

@ boer_escu  :cheers:

nenea_hartia

Câteva poze făcute ieri în zona Aciliu-Apoldu: