Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 27 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

Quote from: udar on April 02, 2012, 07:21:38 PM
o intrebare UMB poate sa liciteze pentru lotul 2 Timisoara -Lugoj ?
Aşa cum sugera şi alecu26, probabil că special pentru ei s-a tot amânat o soluţie pe acest lot, adică ,,licitaţia" e cu dedicaţie. Cât timp vor termina execuţia pe primul lot vor face proiectarea pe al doilea, apoi se vor muta dincolo fără pauză. Posibil ca asta să se întâmple şi cu Strabag, care se pot muta de pe Deva-Simeria pe Lotul 4 Lugoj-Deva.

MHN

Quote from: udar on April 02, 2012, 07:21:38 PM
o intrebare UMB poate sa liciteze pentru lotul 2 Timisoara -Lugoj ?
Practic anuntul licitatiei pentru lotul 1 a fost lansat in 2010, deci acum 2 ani, sa zicem.
Astfel, cred ca aceasta este si intentia firmei respective.

Ionut

OK, deci UMB pe Izvin-Balint si Strabag pe Ilia-Deva. Multumim pentru noutati! :D :cheers:

udar

chiar as dori ca cei de la UMB sa raman si sa face si lotul 2 , pentru ca nu vreau sa mai apara cineva ca Romstrade si sa ne mai tina in loc inca 1-2 ani in plus , cei de la UMB cu mobilizarea pe care o au ar putea sa mai reduca si din timpul pierdut cu contestatii .................. stiu ca nu au cum sa recupereze acesti 2 ani pierduti, dar se vor misca mai repede si vor termina inainte de termen ..............

iuli

Da, ar fi frumos sa fie asa: UMB sa continue la fel ca si Strabag. Am insa o temere: daca e doar apa de ploaie si praf in ochi agitatia de acum a UMB si apoi sa o lase mai moale dupa ce obtine al doilea lot de pe Timisoara - Lugoj?  :hm:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Quote from: iuli on April 03, 2012, 11:20:33 AM
Da, ar fi frumos sa fie asa: UMB sa continue la fel ca si Strabag. Am insa o temere: daca e doar apa de ploaie si praf in ochi agitatia de acum a UMB si apoi sa o lase mai moale dupa ce obtine al doilea lot de pe Timisoara - Lugoj?  :hm:

Sa stii ca si eu m-am gandit la asta. Insa am partial un raspuns: UMB sunt singurii care au terminat (aproximativ) la timp A3 Bucuresti-Ploiesti. Adica au terminat in decembrie 2011, cand si-au asumat ca termina. Ceilalti nici acum nu au terminat si nu stiu daca vor termina pe 15 mai. Asa ca... au doua bile albe, nu una. Deci teoretic sunt sanse sa fie OK in continuare.

udar

asa este Ionut, UMB si-a facut treba pe A3 iar aici pe A1 se misca bine toate astea sunt in avantajul lui..............

ciprebbe

UMB a facut si inca isi face datoria...
Parerea mea e ca totul va depinde de viitor..si anume daca se mai scot la licitatie si alte lucrari, daca au la ce licitatii sa participe daca vor avea de munca in continuare  ...isi vor vedea de lucru si vor primi bile albe in continuare.
In schimb daca nu vor mai prinde contracte noi s-ar putea sa le lalaie pe ultimele primite... Sper sa nu fie asa si sa avem la cat mai multi Km noi inaugurati.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ionescu63

Pe SEAP a fost publicat anuntul de participare pentru loturile 2 si 3 din autostrada Lugoj - Deva si lotul 2, Timisoara - Lugoj.

nenea_hartia

Quote from: ionescu63 on April 03, 2012, 10:48:24 PM
Pe SEAP a fost publicat anuntul de participare pentru loturile 2 si 3 din autostrada Lugoj - Deva si lotul 2, Timisoara - Lugoj.
Mulţumesc.  :)

==============

Câteva poze de la Arad:

- pasajul A1 peste bypass:

- plase de protecţie, parapet şi elemente antiorbire:

- în podul peste Mureş:

Ionut

Super poze nenea_hartia! :cheers:
Ce bine se misca Alpine... excelent! Vad ca au adus si grinzile (sau o parte din ele) pentru podul peste bypass.

Ionut

udar

nenea_hartia super pozele, incepe sa arate a autostrada.............
:cheers:

ciprebbe

Quote from: Ionut on April 04, 2012, 08:37:28 AM
Pentru cine a ratat stirea de acum putin timp...

2020....inca 8 ani ....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

Multumiri nenea_hartia!
Incepe sa arate a autostrada cu gardurile acelea si panourile anti-orbire! FRUMOS!!! Abia astept...  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog