Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 52 Guests are viewing this topic.

dorum

O AUTOSTRADA TARE FRUMUSICA...BOBOC :) :)

TM - AR azi la 14:30

la urcarea pe A1 unde a alunecat malul...

pe A1

penad2007

Quote from: rocklee on June 12, 2013, 11:29:10 PM
ma fost pe santier strabag....la nodul orastie si zona ....sibot....am facut si poze dar in seara aceasta nu mai pun ca mie somn... :)...intirzierile....sunt din cauza tevilor de la trans gaz ....iar mai au si o statie de gaz pe traseu ....si abia acum se lucra la alocarea lor .....nu am putut face pre multe poze ca erau si paznici cam vigilenti :p
Rocklee suntem cuminti. Ne pui si restul de poze?

alin_simeriaveche

Quote from: penad2007 on June 13, 2013, 09:40:14 PM
Rocklee suntem cuminti. Ne pui si restul de poze?
:lol: :rofl:

rocklee

aseara mam intors tirziu si am fost obosit .....iar azi am fost la sevici le pun cit pot de repede .....dar o sa mai dureze ceva....

stangabriel

Azi drum Lugoj Sibiu.

Lot 1 Lugoj Deva s-a inceput lucru la 6 jumate dimineata,am intrat in vorba cu oamenii,muncitorii,din intamplare erau din judet cu mine,PH,nu se stie exact data finalizarii,doar ca de 7 luni nu au luat salariu,si ii vor primii dupa terminarea lucrarilor,la toamna. Lucrarile au avansat,rampele pasajelor peste A1 aproape la nivel si Nodul cu drum legatura Lugoj cu asfalt.

Pe DN 68A am intalnit o platforma care transporta echipamente Strabag,dormitoare,cabina paznic,etc.....Sens lugoj.

Deva Orastie-greu de intrat dinspre Deva,dar din ce in ce mai circulata,se finiseaza in afara partii carosabile,si da,mici imperfectiuni in zone cu refacere de terasament,

Orastie Sibiu:

Lot 1,2 se lucreaza puternic,azi dupa amiaza am trecut Sebesul in 1 ora 45. Baiatul de la Benzinarie unde alimenteaza camioanele a "declarat" luna octombrie pentru terminarea centurii Sebes. Nici el nu mai stie ce sa creada  ???  :lol:

Lot 3,pustiu,doar la tunelul peste calea ferata au desfacut mijlocul,probabil ceva nu e in regula.

Lot 4 Se lucra ici colo,in punctele "esentiale"

rocklee

dupa ce am coborit de pe autostrada

am fost la primul pod peste autostrada ..podul ce duce la pinchiti vaidei
:D

rocklee

toata stacnarea de la puctul sibot e din cauza alocrilot tevilor de gaz metan ....acolo e un nod de ramificatie a tevilor si mai e si o statie de gaz metan ....si toate trebuie mutate ...am vorbit cu un paznic de la firma respectiva care muta tevile ...si de  abea acum sau apuca de lucru  si sar putea sa mai dureze o luna doua.... :)  O:-)...de inceput citteva imagini cu alocarile....

aici ma prins un pasnic si ma alungat...

rocklee

la acest pod ma prins un paznic si ma alungat se pare ca pazea materialele de parapeti depozitate acolo .....

aceste imagine este de pe portiune aprope terminata cdintre sibot si sebes ..nu am putut merge pina acolo ca atunci a inceput o ploaie torentiala

rocklee

aceasta imagine este depe portiunea de autostrada ....aproape terminata dintre sibot si sebes... :)

penad2007

rocklee

citeva imagini de la podul de peste ....riul cugir.... :o

sus de pe terasamentul de linga pod ....a dat si iarba pe acolo...

rocklee

Quote from: penad2007 on June 13, 2013, 11:43:03 PM
Multumim , mai ai poze?

da mai am dar trebuie sa le urc pe imageSACK

rocklee

aici am toate fotografiile pe prima si a doua pagina facute in zona sibot......

http://imageshack.us/v_images.php

alin_simeriaveche

Quote from: rocklee on June 14, 2013, 07:40:09 AM
aici am toate fotografiile pe prima si a doua pagina facute in zona sibot......

http://imageshack.us/v_images.php
roocklee noi nu avem contul tau de imageshack mai bine punele pe picasa de la google, asta  bine-nteles daca ai o adresa pe gmail