Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 73 Guests are viewing this topic.

dorum

inrebare scurta si la obiect...

De IZVIN - SANOVITA  ce s-a mai ales? Se reia procedura de licitatie? ...ca am pierdut firul povestii...

teocharis

Quote from: dorum on June 12, 2013, 03:10:07 PM
inrebare scurta si la obiect...

De IZVIN - SANOVITA  ce s-a mai ales? Se reia procedura de licitatie? ...ca am pierdut firul povestii...

situatia e incerta, in acest moment se duce o lupta surda intre avocati pe interpretarea deciziei instantei

LE: e vorba de avocatii Selina care au contestat in prima faza la CNSC atribuirea lotului catre UMB; CNSC le-a admis contestatia dar apoi UMB a contestat in instanta la Curtea de Apel unde a pierdut

In urma deciziei Curtii de Apel avocatii Selina sustin ca ei sunt castigatorii lotului 2! in timp ce avocatii CNANDR interpreteaza decizia Curtii de Apel in sensul reluarii procedurii de licitatie

oh well...

SILVIUFG

QuoteNici macar nu e in garantie. Garantie va incepe, daca e totul OK pe 31.06.2013...:) Nu e prost POP, (e chiar foarte inteligent) v-am mai zis. Acum se lucreaza sa se finalizeze in termeni de calitate din contract si legislatia Romana.

Stai 2 secunde ca tot nu inteleg.  :D Ajuta un om sarman!!! Arad-Timisoara nu a fost inaugurata in dec 2011? Era prevazut in contract ca in 2013 soseaua va fi praf si va trebui reparata sau cum? Am inteles din stire ca termenul final de finalizare a contractului era trim2 din 2012.  1 an????  Ce sa inteleg??? Au deschis prea devreme si nu s-a uscat bine asfaltul??? Asta vreau si eu sa stiu:  de ce s-a ajuns in iunie 2013 cu contractul asta?

alecu26

nu au mai fost bani si in plus cred ca la un moment dat s-a blocat totul din cauza claimurilor (revendicari) a celor de la FCC-Astaldi.

Acum se pare ca au mai venit ceva bani si s-a mai si platit cate ceva catre constructor.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

iuli

Quote from: SILVIUFG on June 12, 2013, 04:14:17 PM
Stai 2 secunde ca tot nu inteleg.  :D Ajuta un om sarman!!! Arad-Timisoara nu a fost inaugurata in dec 2011? Era prevazut in contract ca in 2013 soseaua va fi praf si va trebui reparata sau cum? Am inteles din stire ca termenul final de finalizare a contractului era trim2 din 2012.  1 an????  Ce sa inteleg??? Au deschis prea devreme si nu s-a uscat bine asfaltul??? Asta vreau si eu sa stiu:  de ce s-a ajuns in iunie 2013 cu contractul asta?

E foarte simplu! Lucrarea nu e finalizată!!!
Chiar dacă a fost deschisă traficului nu înseamnă că s-a primit avizul de recepţie a lucrării. Doar din momentul în care se primeşte acel aviz şi se încheie toate actele înseamnă că lucrarea a fost predată şi abia de atunci intră în vigoare perioada de garanţie.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

tigrel58

:-[Tocmai ca nu e simplu. Noi cei de aici ne dam de ceasu mortii sa circulam pe A1 si avem accesul restrictionat la informatie (care ar trebui sa fie publica). E adevarat ca sunt chestii complexe/neprevazute la un contract de autostrada. Daca ar fi asa de simplu, nu ar dura o licitatie 9 luni (fara contestatii) si nu ar fi intarzieri la executie.
Transparenta doare si "vinovati" suntem noi, forumistii.

timisoreanul

Quote from: teocharis on June 12, 2013, 03:25:22 PM
situatia e incerta, in acest moment se duce o lupta surda intre avocati pe interpretarea deciziei instantei

Te referi la o reluare de la inceput a licitatiei, cu depunere de oferte? Sau la o reevaluare a ofertelor care s-au depus deja? Ar putea totusi sa se grabeasca intr-un fel sau altul, pentru vor urma aproape sigur noi contestatii.

teocharis

da, avocatii CNADNR doresc reluarea de la zero a procedurii de licitatie

in schimb Selina(avocatii lor) sustine ca lotul i se cuvine!

haos...dar, si intr-un caz si in celalalt nu sunt bani!

cricric

Eu sper sa se reia licitatia. Din ce am inteles din postarile unor useri, Selina nu a reusti sa termine niste DN-uri amarate. Ce sa caute pe un lot de autostrada?

lautaxi

Salutare
De Astaldi ce se mai aude ? Termina in decembrie cum s-au laudat, ca eu m-am uitat din nou la video si dupa tunel si viaduct inspre Deva au ceva alunecari puternice .Noi tot ne uitam la dealu ala intre Sibiu si Sacel da uitam de alunecari...

rocklee

ma fost pe santier strabag....la nodul orastie si zona ....sibot....am facut si poze dar in seara aceasta nu mai pun ca mie somn... :)...intirzierile....sunt din cauza tevilor de la trans gaz ....iar mai au si o statie de gaz pe traseu ....si abia acum se lucra la alocarea lor .....nu am putut face pre multe poze ca erau si paznici cam vigilenti :p

alin_simeriaveche

roocklee ma bucur ca mai faci sedinte foto...abea astept sa vad ce ai surprins

Ionut

Titlu inept de articol. Ce treaba are contractul Bechtel dat fara licitatie direct unei companii cu finantare de la buget cu un segment impartit in 4 loturi licitate separat cu finantare POS-T?! Eu sincer nu vad niciun fel de asemanari, dar se pare ca ei le vad, bravo!