Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 61 Guests are viewing this topic.

sebba

gugalu asta inca nu stie sa calculeze trasee si pe bucata Simera-Orastie
daca si astora le e lene sa dea 3 click-uri... ce draci baltati de pretentii sa mai avem de la altii... unde-i zambaretu ala de scoate fum pe urechi?
Sailing away! S/Y Haimana

Morosanu

Si conform raspunsului dat de CNDANR unui user de pe SSC au fost depuse contestatii pe toate cele 3 loturi de pe Lugoj Deva. Solutiile le vom afla in urmatoarele zile. >:( >:( >:( >:(
Politica distruge tot ce atinge.

Danny550394

Quote from: tonică on June 11, 2013, 10:39:20 AM
poza cu tuburile de langa viaductul de la aciliu, inspre sibiu:

Tuburile sunt acolo de peste 9 luni. Probabil trebuiau folosite in zona cu alunecari in cazul in care acestea nu ar fi aparut. :)

Ionut

Quote from: Morosanu on June 11, 2013, 05:38:23 PM
Si conform raspunsului dat de CNDANR unui user de pe SSC au fost depuse contestatii pe toate cele 3 loturi de pe Lugoj Deva.

Mda, sursele noastre sunt cele mai bune. Cine zicea de-aici de pe forum ca s-au contestat toate trei?

stangabriel

Filmare de pe centura Sucevei din Elicopter. Oare la Aciliu partea spre Sebes se va face ca aici  min 4 .13 ? prelungire viaduct

penad2007

Cum a fost vremea pe la Sibiu azi?

stangabriel

Aici este animatia doar cu zonele cu precipitatii,pentru cei interesati de ploi din zona santierelor si nu numai.

http://vremea.meteoromania.ro/taxonomy/term/12

boer_escu

Quote from: penad2007 on June 11, 2013, 09:00:14 PM
Cum a fost vremea pe la Sibiu azi?

Instabila, a plouat si la amiaza si dupa-amiaza. O tine tot asa de cateva saptamani, nu prea e favorabila constructiilor :(

sebba

Tot va aud ca din cauza ploii ba nu se lucreaza, ba o ia la vale nush ce pamant... etc
Nu va contrazic, asa o fi, dar intreb si eu, aia din Anglia cum lucreaza? Asteapta la fiecare lucrare sa iasa soarele?
Sailing away! S/Y Haimana

st3reo

A cam plouat aproape zilnic in ultima vreme la Sibiu, dar asta nu cred ca ii impiedica sa lucreze macar in interiorul tunelului  :|

dorum

Quote from: Ionut on June 11, 2013, 08:17:28 PM
Quote from: Morosanu on June 11, 2013, 05:38:23 PM
Si conform raspunsului dat de CNDANR unui user de pe SSC au fost depuse contestatii pe toate cele 3 loturi de pe Lugoj Deva.

Mda, sursele noastre sunt cele mai bune. Cine zicea de-aici de pe forum ca s-au contestat toate trei?

Nu inteleg postul asta...exista raspuns oficial din partea CNADNR scanat....

doryan93

Este un document publicat pe celalalt forum, in care se specifica ca sunt toate cele trei contestate: http://img811.imageshack.us/img811/2842/arcasadriansimariana.jpg

Serban

Quote from: Ionut on June 11, 2013, 08:17:28 PM

Quote from: Kuniva on May 28, 2013, 09:20:05 AM
Lugoj - Deva - toate loturile s au contestat

Macar poate celelalte doua contestatii se resping...