Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 62 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: nenea_hartia on June 09, 2013, 12:24:42 AM
Aveți idee cine ridică o stație de asfalt nou-nouță aici? Probabil că acela a câștigat Lotul 4 din Lugoj-Deva

Super veste! Daca ridica statie acolo inseamna ca deja au SEMNAT contractul... ma gandesc ca altfel nu ar avea curaj. :) Nu are nimeni detalii?
Mai jos v-am pus castigatorii anuntati in presa... dar nu se stie daca au ramas. Daca se face acolo statie, probabil e vorba de UMB:

- lotul 2 Salini - Secol
- lotul 3 Teloxim Con SRL - Comsa SA - Aldesa Construcciones SA - Arcadis Eurometudes SA
- lotul 4 Tehnostrade - Spedition UMB

PS: multumim de poze, Marian & nenea! :cheers:

rocklee

ma alatur si eu cu multumiri la cei ce au postat poze si au adus vesti de pe santiere ....mariansb si nenea-hartia  :) :)mariansib :(......ma dispera acei din nodul lancram cu baracile loe ...si de incompetenta autoritatilor .....  >:(

rocklee

nenea-hartia :)  unde se face acea amenajare de santier pe lotul4 deva lugoj ...unde mai exact...pe langa ce localitate ...???? :(
daca e pe linga deva -mintia ..atunci trag o fuga pina acolo sa vedem ce e mai nou ....

nenea_hartia

Quote from: rocklee on June 09, 2013, 08:35:26 AM
nenea-hartia :)  unde se face acea amenajare de santier pe lotul4 deva lugoj ...unde mai exact...pe langa ce localitate ...???? :(
daca e pe linga deva -mintia ..atunci trag o fuga pina acolo sa vedem ce e mai nou ....
Aici, lângă Șoimuș.

Ionut

Ti-a pus si linkul exact, dar n-ai vazut. Uite aici linkul pe GMaps. Ar fi foarte bine daca ai putea ajunge, vezi ce scrie pe utilaje. :)

mariansb

Rocklee, din ce imi dau seama , la Lancram se vor ocoli acele baraci, autostrada trecand prin stanga lor, pe directia Deva-Sibiu.
E destul teren acolo spre podul peste raul Sebes .
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

marcelbanu

Dacă mai știți unde a avut UMB instalațiile pe vremea cînd a refăcut DN7...

Ei bine peste drum, pe locul tîrgului de animale din satul Bejan, pentru că pe fostul loc va trece A1...

În dreapta fotografiei se vede piatra albă, movila aceea albă,
iar în față, în plan îndepărtat e locul amplasamentului stației de asfalt cea nouă,
cînd am făcut fotografia deja se nivela și se îngrădea terenul
și la puțin timp au început să apară și postamente din beton ca și fundații pentru utilaje...

img host

În plan îndepărtat, macaraua și gardul albastru...

screen capture windows
Fotografii din 9 mai 2013...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

udar

o poza din ianuarie cand curatau si nivelau terenul

rocklee

multumesc NENEA-HARTIA....pentru informatie .... :).....

dorum

Pai ce naiba...s-a semnat si atribuit deja lotul 4? Si noi nu stim nimik? :) :)
Sa fi scapat UMB de contestatia STRABAG?
Din nou transparenta 0 barat din partea CNADNR sau UMB risca? Mi-e greu sa cred ca ar risca in halul asta sa-si faca organizarea de santier daca nu e totul clar...
Ce parere aveti ?

rocklee

Quote from: Ionut on June 09, 2013, 10:11:56 AM

Ti-a pus si linkul exact, dar n-ai vazut. Uite aici linkul pe GMaps. Ar fi foarte bine daca ai putea ajunge, vezi ce scrie pe utilaje. :)

cunosc zona cit de cit ......pote trec pe acolo sa trag o geana ....

marcelbanu

rocklee am spus  eu ceva mai sus...

Din cîte ştiu eu culorile de "club" ale lui UMB sînt galben-verde nicidecum albastru...
Staţia aceea de asfalt este albastră.

Iar staţia de asfalt STRABAG de la Mintia, azi dimineaţă,
a funcţionat aproximativ două ore....
Şi încă mai are stoc destul de răsărit de pietriş...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

rocklee

Quote from: mariansb on June 09, 2013, 10:20:00 AM
Rocklee, din ce imi dau seama , la Lancram se vor ocoli acele baraci, autostrada trecand prin stanga lor, pe directia Deva-Sibiu.
E destul teren acolo spre podul peste raul Sebes .

mariansd  :)...multumesc pentru raspuns nu sunt din zona dar maiam drumuri pe la nemuri in zona cunta si cind trec prin sebes trec cu groza din cauza aglomeratie ...abia astept sa dea drumul macar la centura ....sebes ....

rocklee

Quote from: marcelbanu on June 09, 2013, 11:39:32 AM
Iar staţia de asfalt STRABAG de la Mintia, azi dimineaţă,
a funcţionat aproximativ două ore....
Şi încă mai are stoc destul de răsărit de pietriş...

trage tu o fuga pina acolo si vino cu noutati [fotografi ]  :)....poate intrebi pe cineva pe acolo....si vii cu informati proaspete :D..eu acum sunt la servici nu pot sa ajung doar dupa ora 20....

marcelbanu

Culmea e că şi eu sînt la serviciu...
La trei cînd plec o să mă opresc acolo...

Fotografii nu am cum, că aparatul l-a confiscat zilele astea copilu'
că e Festivalul Virşlilor la Deva...

Eventual dacă o să fac cu telefonul ceva fotografii...