Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 47 Guests are viewing this topic.

Iceman

Multumim Rocklee.. :cheers:...Arata tot mai bine lotul lui UMB

horatiu.cosma

Super filmarea Alin, tine-o tot asa  :gj:.

dorum

Bravoo Rocklee, arata super!
Multumim pt update!
:drunk:
O mica observatie/rugaminte... curata te rog obiectivul aparatului ca e murdar ca dracu...

wifi

Multumim inca odata! Am si eu o mica rugaminte: nu tine degetul in fata obiectivului  :D

pbh

Terasamentul pentru banda 1 pe sensul spre Simeria este gata pana la balastul stabilizat :) Este aproape sigur ca nu au nevoie de o luna ca sa termine conectarea la autostrada.

dr4qul4

Quote from: wifi on September 22, 2018, 09:45:06 AM
Multumim! Pacat ca au stat intre 2015 si 2017 dupa lilieci, era demult gata.
Lucrarile au fost oprite pe 24 Mai 2016, ca urmare a scandalului "autostrazii demolate".
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Despre racordarea vaiductului de la Soimus la A1.
O imagine face cat o mie de cuvinte...

Adica va fi cam asa
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

wifi

Quote from: dr4qul4 on September 22, 2018, 01:58:20 PM
Quote from: wifi on September 22, 2018, 09:45:06 AM
Multumim! Pacat ca au stat intre 2015 si 2017 dupa lilieci, era demult gata.
Lucrarile au fost oprite pe 24 Mai 2016, ca urmare a scandalului "autostrazii demolate".

20 Oct 2015
Autostrada 1. Lucrarile pe tronsonul Lugoj – Deva, întrerupte

wifi

@TibiV, imi mentin parerea ca acolo se poate da drumul provizoriu pe un fir si face restul sub trafic. In final vor fi 6 fire si cam jumatate, cate 2 benzi de sens plus cate una de avarie fac 6 si pe mijloc cam cat o jumatate de banda. Firul de urcare poate fi mutat de pe o parte pe cealalta pana la finalizare, mai intai intre liniile galbene, apoi cele rosii, la sfarsit la locul lui.

PS: Adica nu trebuie inchisa autostrada pana la Simeria. Iesirea nu ar prea fi afectata, se va lucra numai aproape de ea. Intrarea spre Orastie este problema.

TibiV

Nu pe un singur fir/banda, ci pe un sens complet. Cel spre Simeria.

Dar exista o singura problema: terasamentul rampei spre Simeria trebuie facut "dintr-o bucata"...

Abia cand terasamentul este "la cota" pe ambele sensuri, se poate asfalta sensul spre Simeria, parapeti, marcaje si gata.
Dar la cati oameni si utilaje are UMB acolo, asta poate fi o treaba de doua saptamani, maxim trei daca se mai strica vremea....

danutzu_1069

Ideea lu' colegu facea referire la un fir al autostrazii, adica pe un sens, asa cum spunea si @TibiV, sensul spre Simeria. Nu stiu daca se poate face la gata, sensul asta pentru a fi dat in circulatie, cu cate o banda pe sens... cu restrictii de viteza, in regim de santier...
Asfaltul s-ar asterne separat, pe fiecare sens...
Singura problema este ca se va lucra.. înghesuit, intre bretea si sensul pe care se circula...iar accesul utilajelor si al basculantelor va fi anevoios....

TibiV

Quote from: wifi on September 22, 2018, 02:56:20 PM
In final vor fi 6 fire si cam jumatate, cate 2 benzi de sens plus cate una de avarie fac 6 si pe mijloc cam cat o jumatate de banda.

Am precizat "sens" ca sa fie clar ca posibilitatea de deschidere partiala se refera intai la un sens apoi la celalalt, nu la unul din cele 6 + 1/2 fire amintite de wifi....

Quote from: danutzu_1069 on September 22, 2018, 04:59:53 PM
Singura problema este ca se va lucra.. înghesuit, intre bretea si sensul pe care se circula...iar accesul utilajelor si al basculantelor va fi anevoios....
De asta am spus ca terasamentul rampei spre Simeria trebuie facut "dintr-o bucata"...
Daca terasamentul este "la cota", utilajele vor putea folosi sensul spre Ilia...
In momentul asta, din ce se vede in filmarea de ieri, este inca o diferenta de nivel de vreo 3 metri intre terasament si viaduct...

SB76UFO

Pe lotul 3 nu mai sunt noutati?
Ilia? Holdea? Izvoare? Ecoducte?
"Prostia este eternă și invincibilă"

danutzu_1069

Am revăzut ultima filmare de la nod Soimus... Este imposibila propunerea de a finaliza un sens pentru a se putea circula...

TibiV