Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 59 Guests are viewing this topic.

simotm

In cazul in care vor fi investitori importanti in oricare din  orasele  de pe traseul autostrazii, care nu au  insa iesire directa la aceasta (ex. Cugir),ar putea cere  drum expres(2benzi pe sens) pana la cea mai apropiata intrare.
Ma indoiesc ca cineva va mai schimba proiectul autostrazii insa ca sa fie atrasi investitori in zona respectiva cred ca s-ar putea rezolva si asa.
Apropo de drumuri refacute , dupa ce au largit drumul TM-Lugoj tot 2 benzi au ramas si stai la mila celor care parca au masini fara sofer (trebuie sa se ghideze dupa mijlocul drumului :))si nu pot merge cat mai pe dreapta sa ai loc sa depasesti chiar si cand vine din fata ....

alin_simeriaveche

Quote from: stangabriel;103993133
Lot 3
am vazut langa debleu capat Sibiu al viaductului Aciliu multe tuburi de beton...se pregateste ceva?
Sunt tare curios oare ce se face cu acele tuburi. Nu are nimeni drum in zona sa ne faca macar o poza?

mns

Quote from: simotm on June 05, 2013, 11:12:13 PM
Apropo de drumuri refacute , dupa ce au largit drumul TM-Lugoj tot 2 benzi au ramas si stai la mila celor care parca au masini fara sofer (trebuie sa se ghideze dupa mijlocul drumului :))si nu pot merge cat mai pe dreapta sa ai loc sa depasesti chiar si cand vine din fata ....

Ai o banda, mergi pe ea, nu te pui sa incaleci acostamentul sau banda aia de urgenta doar ca sa faca altii depasiri periculoase cand vine cineva din sens opus. Sper ca nu esti unul din aia care circula calare pe marcajul din dreapta sau unul din aia ce dau flashuri celor care circula legal si normal pe singura banda disponibila si nu il lasa pe regele soselelor sa se bage in depasiri de barosan.

lucianxx9o

^^pe multi am auzit facand misto ca s-a facut strada cu o banda jumate in loc de 2.
Dar nici nu stiu ce inseamna linie discontinua scurta ( _ _ _ _ )si linie discontinua lunga
( ____ ____ ____ ).
Si daca o iei logic, se vede ca este o banda de acostament/urgenta.

cst08

Bravo tuturor pt munca depusa , va urmaresc de ceva timp , speram sa pot veni pe A1 de la Sibiu la Deva in vara ,dar ce vis !

isotech_ro

Quote from: stangabriel on June 05, 2013, 10:26:40 PM
...
Lot 3
... langa debleu capat Sibiu al viaductului Aciliu multe tuburi de beton...se pregateste ceva? ...

este posibil sa se fi dat o prima solutie tehnica, cu agrementul CNADNR ?!? probabil se incearca captarea si drenarea pinzei de apa, din planul de alunecare al dealului, Problema este, in prima instanta, ca vor trebuii foarte multe drenuri pentru stabilizare si unde sunt utilajele ? 
LE ce bune ar fi fost niste fotografii  :o

bogdymol

Am remarcat o chestie: de cand s-au inceput lucrarile de finalizare a autostrazii A1 Arad-Timisoara, a crescut traficul pe drumul national dintre cele 2 orase. Cred ca multi prefera sa mearga pe drumul national atata timp cat autostrada e plina de limitari de viteza la 60/80 km/h.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

alin_simeriaveche

userul A_lx de pe SCC spunea referitor la acele tuburi de pe lot Impregilio
QuoteImi pare rau sa vin cu vesti proaste, dar din pacate nicio sansa. Imensul debleu de la Aciliu, adica viitorul tunel va reprezenta obiectul muncii pentru anii urmatori. Dupa ce se va aproba solutia tehnica de catre CNADNR (ANA) se vor demara proceduri de licitatie, contestatii, amanari etc. toate pe bani exclusiv de la bugetul de stat. Anul asta nu se vor apuca de lucru prin zona.
In alta ordine de idei, am inteles ca Impregilio are mari probleme financiare pe acest lot, majoritatea utilajelor fiind inapoiate firmelor de leasing iar muncitorii dati in somaj. Deci prea curand nu o sa vedem activitate nici pe restul lotului. Incepe incet-incet sa devina un lot compromis.
Trist daca e asa :((

Ionut

Eh, n-ar fi primul lot cu faliment. Avem Romstrade. :) Si mai avem si povestea cu Sibiu bypass, cei mai vechi stiu ca si acolo a fost cu mult cantec. Si pe A2 cu francezii de la Colas (acolo a fost altceva). Deci noi sa fim sanatosi. Partea buna este ca vom avea inca multi ani motiv sa tinem forumul asta in viata.

:D

FRS

Impregilo e sucursala la noi in tara.
Daca apar probleme, vin banii de la Milano.

SILVIUFG

Quote from: Ionut on June 06, 2013, 03:33:03 PM
Partea buna este ca vom avea inca multi ani motiv sa tinem forumul asta in viata.

:D

Pai de asta iti era tie frica??  :D Vom construi autostrazi multi ani de acu inainte. Numai Sibiu-Nadlac (ca tot suntem pe topicul ei) ne va mai da subiect de discutie cel putin 3 ani.

sebba

ionut, stai linistit, pana iesi la pensie o sa ai ce filma :lol"
Sailing away! S/Y Haimana

dorum

Quote from: alin_simeriaveche on June 05, 2013, 11:46:50 PM
Quote from: stangabriel;103993133
Lot 3
am vazut langa debleu capat Sibiu al viaductului Aciliu multe tuburi de beton...se pregateste ceva?
Sunt tare curios oare ce se face cu acele tuburi. Nu are nimeni drum in zona sa ne faca macar o poza?

Sunt eu in Bucuresti si ma intorc maine pe Brasov-Sibiu-TM....o sa incerc sa pozez cat mai mult posibil...sunt si eu curios!