Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 85 Guests are viewing this topic.

drrond7

HERE ruteaza insa pe ambele sensuri prin nod.
Carpe Diem!

zuma80

Pana si Maps a reactionat, pe ambele sensuri, insa ciudat pe sensul Simeria Soimus.
Pentru A6!

elphax

i see wazers ...
marcajul de drum inchis nu e OK, are o "gaura" si apoi apare blocat celalat sens

Powered by API/PUM imgur uploader

danutzu_1069

^ nu conteaza, important este ca segmentele de capat sa fie închise , sau cel putin un segment care nu are o iesire...

tom_sawyer

Quote from: tom_sawyer on August 30, 2018, 04:35:26 PM
Quote from: NGC on August 09, 2018, 08:50:55 PM
Astazi a fost lansata licitatia "AUTOSTRADA LUGOJ-DEVA Lot 3, km 56+220 – km 77+361 - EXECUTIE LUCRARI BRETEA IESIRE - DESCARCARE NOD HOLDEA SI MONTARE PANOURI FONOABSORBANTE".

Valoare estimata: 24,389,928.28 RON fara TVA

Termen depunere oferte: 29.08.2018

Durata contractului: 51 luni, din care 3 luni executie lucrari si 48 luni garantie

Fonduri: POIM

Obiectul contractului presupune executarea urmatoarelor categorii de lucrari pentru autostrada Lugoj-Deva Lot 3, km 56+220 – km 77+361: - lucrari de constructii de drumuri pentru realizare bretea iesire - descarcare nod Holdea; - lucrari de instalatii electrice pentru iluminat iesire autostrada de la km 56+560; - lucrari de instalatii electrice pentru mutarii si protejarii retele LEA; - lucrari pentru realizare sistem ITS – subsistem panouri cu mesaje variabile VMS mare; - lucrari de aprovizionare si montare panouri fonoabsorbante.

Se pare ca s-au depus ofertele, dar nu apar afisate inca in SEAP.

Pentru cine vrea sa caute zilele urmatoare: Anunt de participare simplificat Nr. SCN1011058 / 09.08.2018

1. Asociere : Asocierea COMSA S.A.U. – ALDESA CONSTRUCCIONES S.A.

Data limita evaluare tehnica: 29.11.2018 18:00

elphax

deci avem o singura oferta, sa vedem daca o accepta
:)

GrmmrNzi

^^ trei luni pentru evaluarea tehnică a unei singure oferte pentru execuția unei singure bretele. Ah bon...

Ionut

Pai daca o evalueaza tocmai in noiembrie... e clar. Eu oricum nu mai am de vreo 4 luni nicio speranta ca LD3 ar fi inaugurat in acest an. Pacat, acest lot PUTEA fi inaugurat din 2017 daca se facea la timp ceea ce trebuia facut...

pentium10

pe surse, s-a amanat inchiderea A1
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

GrmmrNzi

Eu încă sper că e un automatism în sistem (de ex. depunere oferte + 90 zile). Că altfel chiar nu înțeleg ce mare filozofie ar fi. Proiect tehnic există, cu care trebuie comparată oferta Comsa. Două ore? Hai, poate trei?

zuma80

Sa speram ca au scos la licitatie lucrarea doar ca sa fie acoperiti de hartii si proceduri, nu ca au si ceva impotriva celor de la Comsa, altfel "planeitatea" si "rugozitatea" intra in actiune.
Pentru A6!

horatiu.cosma

^^^
Auzisem și eu că nu are aviz UMB de la CNAIR pentru închiderea autostrăzii Deva-Simeria, chiar dacă ieșise Primăria Deva cu acel comunicat de presă. Oricum, un nou episod penibil din zona administrației românești.

Dominik

You're in Steelers Country

Ionut

Echipele antreprenorului de pe autostrada #A1 Lotul 4 au revenit astăzi pe șantier și continuă lucrările pe sectorul Șoimuș - Ilia.

DRDP Timisoara pe Facebook - poze in video

^ Nu sunt convins ca pozele sunt de azi...

gruiarew

Hmmm... parcă ieri când am trecut erau niște ancore în zid, ancore ce nu le văd pe pozele astea. Sau poate erau mai spre viaductul de la CF...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis