Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 73 Guests are viewing this topic.

Sargon1806

Quote from: ovidiubu on June 02, 2013, 10:37:27 AM
Am o curiozitate. Sunt 2 ani de cand exista o autostrada intre Arad si Timisoara. In acesti doi ani ce efecte economice a avut deschiderea acestei autostrazi? Se simte ceva in zona? Autoritatile locale profita de oportunitate?

Efectele economice vor fi mult mai evidente in momentul legarii acestui tronson de Nadlac si a finalizarii tronsoanelor dintre Timisoara si Sibiu

DanCld

Quote from: ovidiubu on June 02, 2013, 10:37:27 AM
Am o curiozitate. Sunt 2 ani de cand exista o autostrada intre Arad si Timisoara. In acesti doi ani ce efecte economice a avut deschiderea acestei autostrazi? Se simte ceva in zona? Autoritatile locale profita de oportunitate?
Aveam si eu aceeasi idee de ceva vreme; am deschis un topic nou aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=172.0

stangabriel

ANIMATIE Evolutia retelei de autostrazi in Romania din 1973 si pana in prezent. Cati kilometri de autostrada s-au realizat pana acum in fiecare an si ce risc exista pentru anul 2014

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14922117-animatie-evolutia-retelei-autostrazi-romania-din-1973-pana-prezent-cati-kilometri-autostrada-realizat-pana-acum-fiecare-risc-exista-pentru-anul-2014.htm

Multumim pentru reclama.

mariansb

2 poze de azi realizate de Edy Schneider la nodul Lancram

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

ciprebbe

Oare de ce am impresia ca vor sa vare autostrada printre cele 2 baraci?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Tavi

Mi se pare mie sau baraca din dreapta (cum te uiti dinspre Orastie catre Sibiu) si-a mutat utilajele si a eliberat o jumatate de curte? ... E un inceput bun :)

penad2007

Mariansb mai sunt poze? Chiar au inceput sa demoleze din curte?
Multumim pt poze.

iachi_da

iachi_da

Daca de la Impregilo incep sa demisioneze atunci e clar..

user201

Iar eu pun ideile principale din articol:

Pe scurt, de la începutul iernii acestui an, dacă nu apare vreo nouă calamitate, sibienii vor putea urca pe autostradă la Șelimbăr și merge cu 130 de km/h, legal, încă 34 de km, până la Amnaș. Aici vor "coborî" pe bretele din dreptul orașului Săliște, care la finele săptămânii trecute erau în curs de asfaltare. Vor merge mai bine de 20 de km pe DN-ul știut, trecând prin Apoldu de Sus și Miercurea Sibiului, după care vor "urca" din nou pe autostradă la Cunța (imediat după intrarea în județul Alba) de unde vor mai putea parcurge peste 76 de km de autostradă până după Deva.

Și la Sebeș, se pare că autostrada poate să continue în sfârșit, chiar dacă trece printre barăci. Cele două poze sunt de aur pentru prezentarea situației din zonă.

Un alt minus legat de Impregilo este faptul că au mai primit un lot și pe Deva-Lugoj.

teocharis

intre Saliste si Cunta DN1 este oricum 2x1 sau 1x2 (dupa caz) deci nu ar fi o problema iesirea temporara de pe A1 ptr 20 km

zona critica este Sebes

orioane

Quote from: iachi_da on June 02, 2013, 11:47:28 PM
Ia uitati aici: http://www.turnulsfatului.ro/

Sunt aproape 50 de poze in galeria foto: Aici

Eu am o intrebare legata de tunel. In poza urmatoare, facuta deasupra tunelului, se vede clar placa de beton deasupra primilor 20 m din tunel, dupa care nu se mai distinge nimic. A fost deja acoperita cu un prim strat de pamant (si hidroizolatia a fost deja realizata) sau nu a fost inca turnata.

Ionut

Acum vad ca mai erau pagini de poze... :D Mai pun cateva mai spectaculoase.

Multumim, Turnul Sfatului! :cheers: