Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 78 Guests are viewing this topic.

lucianxx9o

teocharis

Quote from: razvan_43 on May 31, 2013, 09:22:46 PM
Si pana la urma ce se mai aude despre Sibiu-Pitesti? Nu s-au dat drumu la lucrari din lipsa de finantare?

nu de finantare duce lipsa Sibiu-Pitesti

lautaxi

Sal
Azi am fost in Simeria sa imi spal masina la o spalatorie  langa dn 7 ,cat am stat acolo am vazut ffff putine camioane....
Multumesc Emil Boc,Victor Ponta si UE!!!!!

mariansb

Am testat si am pozat si eu ieri , pe la 17.30, autostrada Orastie-Simeria, in drum spre Arad

Se lucra tare si dupa nod catre Sibot

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Archi

se pare na nui asa de rau cu intersectia in T cu dn7. Din poze era ceva coada, dar cred ca a trecut repede . Maxim 3 minute.

mariansb

La intrarea pe A1 am stat cam 90 de secunde

Partea a 2-a

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

rocklee

frumoase poze mariansb :)...cum se mai prezinta nodul de la lancram ...si barcile de acolo :o

mariansb

Anonymity

Quote from: teocharis on May 31, 2013, 09:45:14 PM
Quote from: razvan_43 on May 31, 2013, 09:22:46 PM
Si pana la urma ce se mai aude despre Sibiu-Pitesti? Nu s-au dat drumu la lucrari din lipsa de finantare?

nu de finantare duce lipsa Sibiu-Pitesti

Poti detalia, te rog? Oricat de fericit as fi legat de Deva - Orastie si de apropierea finalizarii Orastie - Sebes, fara Sibiu - Pitesti multe probleme raman.

mariansb

mariansb

Rocklee , nu am mai trecut pe la Lancram in ultimele zile, o voi face saptamana urmatoare

La Soimus, legatura cu DN7

[/URL]

]

Archi

Quote from: mariansb on June 01, 2013, 01:24:52 PM

Oare dece in aceasta zona au preferat sa monteze pe zona mediana blocuri de beton in ciuda parapetilor?

mns

Pentru ca in viitor, cand vor fi lucrari pe autostrada, sau orice altceva ce ar bloca traifcul pe unul dintre sensuri, scot parapetele de pe mijloc si deviaza traficul pe una dintre benzile de pe cealalt sens. Cred ca pare si mai sigura decat solutia adoptata pe centura Arad si Arad - Timisoara, de exemplu ( http://goo.gl/maps/qh5hd )

nenea_hartia

^ Soluția de pe Arad-Timișoara s-a adoptat și pe bypassul Arad. Cea cu parapet New-Jersey de beton poate e mai solidă, dar aș vrea să văd ce face o ambulanță care vrea să intre la un accident pe sensul celălalt.

========

@mariansb: mulțumesc!
Am și eu câteva poze din fuga mașinii, în două zile diferite.

- pasajele pe DN7 (km 8+755) și peste DN7 (km 9+830) de la Șibot:

- lucrări la nodul Sebeș Vest (km 24+070):