Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 56 Guests are viewing this topic.

boer_escu

Quote from: stangabriel on May 31, 2013, 05:10:29 PM
Da...la 8 . 26 e un sens giratoriu langa.....ce e acolo? oare ne ajuta cu o parte de autostrada?

Acolo terasamentul are cel putin 5 m inaltime, asa ca este exclusa orice intrare/iesire de pe autostrada. Din pacate, cunoscand destul de bine traseul lotului 3, cred ca este imposibila orice deschidere partiala :(

penad2007

Distanta pina la DN e mare? Poate sa fie o iesire provizorie?

cezar-mario2012

Uitete mai bine, cred că o să fie ceva provizoriu.  Sunt deja amplasate lângă autostrada niste podețe ce dau in sensul giratoriu ce se construieste. Distanța pana la DN este mare si cam in sens invers, dar drumul da in intersecția din Miercurea Sibiului acolo unde se unesc sensurile de mers.

tonică

asa-i..e ceva acolo...pe sensul inspre sebes se vede acelasi lucru la minutul 8:14.
bun ochi cezar, ar fi interesant sa aflam ce vor sa faca acolo....

sebba

8:26 ar fi in pct A de aici, da?
si pct B ar fi revenirea in DN7
daca e asa... atunci de ce sa faca nod provizoriu acolo? ca cei ce ar veni dinspre deva ar intoarce, ar merge prin apoldu de jos si ar face stanga pe DN7
ceea ce nu e o chestie prea fericita, mai ales ptr camioane

sau e altfel si nu am priceput eu?
Sailing away! S/Y Haimana

vchira

Quote from: cezar-mario2012 on May 31, 2013, 05:47:45 PM
Uitete mai bine, cred că o să fie ceva provizoriu.  Sunt deja amplasate lângă autostrada niste podețe ce dau in sensul giratoriu ce se construieste. Distanța pana la DN este mare si cam in sens invers, dar drumul da in intersecția din Miercurea Sibiului acolo unde se unesc sensurile de mers.

ai dreptate..se vede clar giratpriu si iesirile dar nu imi dau seama la ce foloseste..unde este DN-ul?

Ionut

Quote from: lucianxx9o on May 31, 2013, 02:22:10 PM
E bine ca au avansat cu acel pod! :)
Ionut: ce zici de un topic separat cu A6

Te referi la Lugoj-Severin-Craiova-Calafat? Pai... nu cred ca are rost, portiunea A1-Centura Lugoj e cam prea scurta... :) putem face topic daca auzim macar ceva intentii de a concesiona/continua acea autostrada spre sud.

@dorum: super update, multumim mult! :cheers:

stangabriel

Ok,centru de intretinere sau iesire de urgenta...razele curbelor sunt foarte mici pentru un nod veritabil,iar pentru a te intoarce spre dn7...e cale lunga.

cezar-mario2012

DN este in Miercurea Sibiului,  din sensul giratoriu mergi către Apolol de Sus si apoi ajungi in Miercurea Sibiului,  drumul este cam paralel cu autostrada directia catre Sebeș.
Cu sens giratoriu? Nu se justifica, sunt sigur ca va fi o solutie provizorie pana la rezolvare problemelor care o sa dureze ani.

sebba

trebe sa-i luam la impins vagoane si pe astia de la Google? ca vad ca inca nu stie Maps-ul sa calculeze trasee pe noul sector din A1! pff! secolu vitezei! :D
Sailing away! S/Y Haimana

stangabriel

Constructorii au precizat că stratul de uzură turnat pe carosabilul dintre Deva şi Orăştie este unul care permite evitarea fenomenului de acvaplanare.

Prefectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu, a afirmat că există speranţe să se circule pe autostradă până la Sebeş, până la sfârşitul lunii august anul acesta, şi până la Sibiu, până la finele lunii septembrie 2013.

http://incomemagazine.ro/articole/video-cum-se-circula-pe-noua-autostrada-deva-orastie

Fapte si vise.

Si eu cred ca ar fi un nod rutier,dar e incomod... daca ma gandesc....Sova vrea km de autostrada...

lucianxx9o

Quote from: Ionut on May 31, 2013, 06:14:41 PM
putem face topic daca auzim macar ceva intentii de a concesiona/continua acea autostrada spre sud.

OK!!
Orqum ramura sudica a coridorului IV, se poate finanta cu fonduri UE daca nu gresesc, nu cred ca se face concesionarea autostrazii.

Ionut

Asa este, sa vedem pe ciclul financiar urmator (din 2014) ce se va pune la finantare europeana. Poate pun Sibiu-Pitesti... si-atunci ar acoperi cam tot bugetul POS-T. :D

razvan_43

Si pana la urma ce se mai aude despre Sibiu-Pitesti? Nu s-au dat drumu la lucrari din lipsa de finantare?

Raul81

Fotografie aeriana cu Nodul Sibiu Vest, realizata azi de Ovidiu Sopa - http://www.sibiul.ro/

Alte fotografii puteti gasi aici: http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/autostrada-a1-sibiu-orastie/505/4/