Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 58 Guests are viewing this topic.

Ionut

Moldo, la Soimus e ceva temporar, ia-o usurel. Nodul Soimus/Deva este proiectat pe tronsonul IV din Lugoj-Deva, tronson care abia si-a gasit un constructor (si se pare ca toate cele 3 loturi ramase din Lugoj-Deva au fost contestate). Deci nu va ramane asa. Vestea proasta e ca va ramane asa inca vreo 2 ani minim.

dorum

Sanovita - Dumbrava azi

lucreaza baietii...si oamenii de pe santier zic ca in august ar trebui sa termine drumul principal, apoi vor lucra serios la drumul de legatura cu Lugoj

udar

a tras o ploaie sanatoasa la Timisoara
pe traseul Timisoara - Lugoj in doua locuri se putea face acvaplanare in toata regula curgea apa de pe mijloc intresensuri pe sensul catre Timisoara......... :D

pana am luat telefonul sa faca o poza am  trecut de acele probleme, am reusit sa fac o singura poza la:

lucianxx9o

E bine ca au avansat cu acel pod! :)
Ionut: ce zici de un topic separat cu A6

sebba

podul asta e cumva aici?  http://goo.gl/maps/LfIA2
adica a crescut in mai putin de un an, din august 2012 cand a trecut masina Gugle?
Sailing away! S/Y Haimana

Pellady

Mersi de filmari si poze! Super poze Doru! Ieri am remarcat din filmari ca sunt deschise si spatiile de servicii dar i-am laudat degeaba, azi la amiaza au inchis spatiile de servicii de la Orastie. Am dat o tura pe ea, este ok cateva locuri in care valureste dar rezonabil. Ca si trafic pa DN era aglomerat nu foarte dar in general autoturisme, pe A1 era circulatie in principal camioane. Daca nu era deschisa, astazi cred ca era o zi urata in trafic pe DN.

marcelbanu

Apropo de ce spunea un coleg de Lugoj - Dumbrava, că se preconizează luna august că va fi gata...
Ieri după-amiază, la Hunedoara TV am auzit, în treacăt, la inaugurarea A1 Orăștie -  Simeria, pe prefectul de Hunedoara,
că prin luna august se speră să se poată circula de la Orăștie la Sebeș...
Cam pe la minutul 2:25...
http://www.youtube.com/v/sT29vu3GiJ4
A mai auzit cineva asta, sau mi s-a părut ?
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

dorum

sebba

foarte tare!
btw, tnx for shooting!
Sailing away! S/Y Haimana

Sfantu

am uitat ieri sa postez si aici :)

click pt full size (atentie ca e maaare :==)) )
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

boer_escu

@dorum - multumiri pentru poze.

Ce nu inteleg eu este de ce pe acest lot este de ce au aparut parapete pe unele sectoare in conditiile in care mai e mult pana la deschiderea traficului. Nu e normal ca acestea sa fie montate ultimele, asa cum se intampla pe celelalte loturi? Sau o fi vreo chestie de imagine, ca sa para ca sunt mai avansati decat in realitate?! Italienii astia...  :)

sublimu

Probabil vor sa limiteze accesul. A postat un coleg cum cei din satele de pe traseu deja folosesc zilnic portiunile de autostrada care sunt circulabile. Probabil impotriva lor a actionat constructorul.

cezar-mario2012

Mai băieți, ia uitați-va pe primul film mai cu atenție la minutul 8:15-8:30,  se face un nod de ieșire de pe autostrada acolo ce nu era prevazut, chiar inainte sau dupa cum vreți sa o luați,  de zona de alunecări, cu legatura catre Apolu de Sus-Miercurea Sibiului.  Drumul actual este de pământ  până la Apolul de Sus.

stangabriel

Da...la 8 . 26 e un sens giratoriu langa.....ce e acolo? oare ne ajuta cu o parte de autostrada?

boer_escu

Quote from: cezar-mario2012 on May 31, 2013, 05:02:31 PM
Mai băieți, ia uitați-va pe primul film mai cu atenție la minutul 8:15-8:30,  se face un nod de ieșire de pe autostrada acolo ce nu era prevazut, chiar inainte sau dupa cum vreți sa o luați,  de zona de alunecări, cu legatura catre Apolu de Sus-Miercurea Sibiului.  Drumul actual este de pământ  până la Apolul de Sus.

Nu e vorba de un nod acolo, din cate stiu este spatiul de intretinere al autostrazii. Nici nu prea ar avea cum sa fie nod, fiindca este intr-o zona izolata.