Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 58 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Poze de astazi de pe A1 Arad-Timisoara.

Se asfalta banda 1, imediat dupa nodul Arad-sud:

Freza:

Spatiu servicii:

Aici era proaspat frezat stratul de uzura de pe prima banda:

Un utilaj de frezat ce parea urias:

Se lucra la culeea unui pasaj peste autostrada:

Aici e ceva dubios. De fiecare data cand trec prin zona aceasta ba se fora, ba se betona. Ceva nu-i in regula...

Sa ne mai si odihnim putin dupa atata munca...

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Poze de la intoarcere. Se lucra la zona mediana de la nodul Giarmata:

Va spuneam zilele trecuta ca au aparut cateva panouri anti-orbire:

Se lucra la viitorul CIC Ortisoara:

Spatiul de servicii, de data aceasta cel de pe sensul Timisoara -> Arad:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

@bogdymol: mulțumesc pentru pozele de pe Arad-Timișoara, slavă Domnului că se lucrează! :cheers:

==========

Quote from: user201 on May 28, 2013, 08:47:14 PM
Quote from: penad2007 on May 28, 2013, 08:44:04 PM
Arad-Pecica are termen sf. August. Asta e sigur ca se deschide atunci (daca e finantare).
Da, dar înțelesesem că se termină întregul lot până atunci, inclusiv partea inutilă fără lotul ex-Romstrade.
Speranța moare ultima :D.
Da, este corect, în august se termină întregul lot. Am și două poze de acolo, datorită unei surse secrete căreia îi mulțumesc :D:

- CIC-ul de la Pecica:

- se mută în sfârșit conductele OMV-Petrom. Vorbeam azi cu sursa secretă: imaginați-vă ce va însemna să treci cu autostrada A3 prin parcul de conducte de la Suplacu de Barcău, dacă pentru niște amărâte de țevi de pe Nădlac-Arad a durat aproape doi ani :bash::

Shhhh

Excelente poze bogdymol & nenea_hartia!  :cheers:

Parca tot nu-mi vine a crede ca vor reasfalta complet autostrada. Parca nu suntem in ... Romania?

bogdymol

Quote from: nenea_hartia on May 28, 2013, 09:52:44 PM
- se mută în sfârșit conductele OMV-Petrom. Vorbeam azi cu sursa secretă: imaginați-vă ce va însemna să treci cu autostrada A3 prin parcul de conducte de la Suplacu de Barcău, dacă pentru niște amărâte de țevi de pe Nădlac-Arad a durat aproape doi ani :bash::

Foarte bine ca s-au apucat de relocare. Pare a fi o armata de oameni acolo.

Cat despre A3: e floare la ureche. Uita-te aici ce va fi de relocat (+ ce e in subteran si nu se vede): google maps. Daca la Pecica, unde eu nu prea am vazut conducte cand am trecut pe acolo, au durat 2 ani avizele, nu vreau sa-mi imaginez ce e la Suplacu de Barcau. Mi se pare imposibil sa muti tot ce-i acolo intr-un timp rezonabil.

edit: mi se pare mie, sau pe fundalul pozei cu relocarea conductelor se vede macaraua ENEL-ului care isi reloca stalpii de inalta tensiune?
drumurile mele

penad2007

Nenea_hirtia excelente vestile.

marcelbanu

Bănuiesc că panglica inaugurală se va tăia la Geoagiu...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

SILVIUFG

Iar am avut ce viziona in dimineata asta. Multumesc!!! Sa inteleg ca Straco va deschide prima data centura Sebesului si apoi pana la Cunta? Parca nu am mai vazut vorbindu-se de varianta asta pana ieri. Ma gandesc ca segmentul intre Sebes Est si Cunta e cel mai usor din tronsonul 2.

alecu26

Quote from: SILVIUFG on May 29, 2013, 08:45:30 AM
Iar am avut ce viziona in dimineata asta. Multumesc!!! Sa inteleg ca Straco va deschide prima data centura Sebesului si apoi pana la Cunta? Parca nu am mai vazut vorbindu-se de varianta asta pana ieri. Ma gandesc ca segmentul intre Sebes Est si Cunta e cel mai usor din tronsonul 2.

de fapt din cauza podului peste CF, care este undeva intre nodul Sebes Vest si nodul Lancram, si mai dureaza luni bune sa fie finalizat, cred ca cel mai rapid (daca se va deschide) se poate deschide ceva dinspre Cunta pana la nodul de la Lancram. Macar salveaza ceva din trafic (spre cluj) dar si cei care merg spre vest pot sa mearga tot asa, si la intersectie DN 7&DN 1 fac doar dreapta. In orice caz dispare cel mai mare conflict de trafic care cauza cozile imense pe DN 7.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Danny550394

Quote from: alecu26 on May 29, 2013, 10:14:23 AM

de fapt din cauza podului peste CF, care este undeva intre nodul Sebes Vest si nodul Lancram, si mai dureaza luni bune sa fie finalizat, cred ca cel mai rapid (daca se va deschide) se poate deschide ceva dinspre Cunta pana la nodul de la Lancram. Macar salveaza ceva din trafic (spre cluj) dar si cei care merg spre vest pot sa mearga tot asa, si la intersectie DN 7&DN 1 fac doar dreapta. In orice caz dispare cel mai mare conflict de trafic care cauza cozile imense pe DN 7.

Oricum daca urci la Cunta pe autostrada nu poti sa iesi decat la Lancram.

SILVIUFG

Ramane sa-i observam daca se concentreza pe vreun segment sau vor inaugura tot tronsonul cap-coada. Dar pentru soferi si pentru cei din Sebes ar fi foarte bine sa se inaugureze chiar si un ciot (chiar daca ne-am saturat de cioturi). De ce sa astepti sa gati podul ala peste CF, scoate repede traficul de pe ruta DN1 Sibiu-Cluj, apoi inaugurezi Lancram-Sebes Vest odata cu lotul 1. Teoretic e usor.... :D

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

marcelbanu

Deci de asta se lucra la capătul DN76 spre DN7 azi dimineață venind de la serviciu...
La 7:30 era deja deviată circulația și băieții erau deja cu conurile portocalii pe șosea...

Încărcau cu umplutură acel șanț din curba de la ieșirea de pe pod spre Arad...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

teocharis

ciotul Sebes Est-Lancram nu poate fi deschis ptr ca din Sebes Est nu se poate urca pe autostrada in directia Deva!

as miza mai degraba pe ciotul Sebes Vest-Lancram (degajezi practic Sebesul  de capsunarii care se intorc din Occident si merg catre Alba, Cluj, nordul Ardealului...)