Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 69 Guests are viewing this topic.

alecu26

Un salt enorm calitattiv la pozele lui rocklee.

Si doua observatii:

- o zona de rigola carosabila se vede ca I-a prins ploaia cand turnau.

- si in alta poza....la Soimus....sunt singurul care am vazut minunea?

Hai ca va las cateva minute.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

flashu74

Te referi oare la faptul ca a inceput compactarea terasamentului la ambele capete?

florin74

Quote from: rocklee on June 06, 2018, 06:51:13 PM
imagini din sapatura ...cu viaductul unu deal soimus ...si cu foreza ...care executa piloti forati ....si a facut aceasta operatie cam pe o  distanta  ...de 200 de metri de la culee...

Powered by API/PUM imgur uploader

Asta Alecu26?

laszlo.robert

Au început să facă foraje pentru plasă în partea superioară a autostrăzii.

Vice33

Din ultima poză, acel podet cred că este folosit pentru a devia circulația. Au 2 variante.

Ori închis traficul, ori îl deviaxs prin stânga, pe sub pasaj. Acolo ambele bretele vor dispărea pe porțiunea de joncțiune. Legătură se va face la final după ce se vor finaliza toate cele 3 viaducte,

ciprebbe

Nu e pt a devia, era necesara extinderea lui pentru ca sa poata face terasamentul pana sus la culee. :)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

NGC

"Proiectare si executie autostrada Sibiu - Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu - Boita, km. 0+000 - km. 14+150 - Lot 1 km. 0+000 – km. 13+170"

Avem a doua contestatie pentru PiSi 1. Prima a fost cea a celor de la PIZZAROTTI, care a fost respinsa in Februarie.

De data aceasta a contestat TIRRENA la TB, pentru respingerea ofertei in faza de evaluare tehnica.

Liviu_udr

Poate s.a mai discutat, dar mie mi.a scăpat acest aspect: toate grinzile acelea de la Șoimuș 1, le vor folosii la Șoimuș 2, imediat după deal? În rest au cam terminat cu ele peste tot

flashu74

Da. Acele grinzi depozitate la Soimus vor fi folosite la viaductul2 , cel de la Bejan.

flashu74

Astazi a fost turnata fundatia aceea pentru care s-a spart DN76.

gruiarew

Quote from: rocklee on June 06, 2018, 11:38:25 PM
imagini de la viaductul branisca si debleu...

Întreb şi eu să nu tac... care-i rolul bordurilor ălora pe margine? Să nu facă şiroaie apa şi să strice terasamentul sau? Mi-e să nu băltească după o vreme (ştim cum e cu întreţinerea la noi).
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Quest

Quote from: alecu26 on June 07, 2018, 05:55:00 PM
Un salt enorm calitattiv la pozele lui rocklee.
(...)

Da, si mie mi se pare ca face poze sensibil mai bune, sau le pune doar pe cele reusite, la fel de corect :)
Nu mai sint poze fara sharf, intunecate sau facute contra luminii, dubluri, tripluri, cadre care nu spun nimic. Felicitari Rocklee !
Common sense will get you far !

flashu74

^^
Au rolul de a colecta apa. Sunt borduri cu santuri. Din loc in loc au scurgeri pina jos in santul de la baza terasamentului.

rusugxg

La viaductul Branisca nu trebuie rosturi de dilatatie? Se pun mai tarziu sau nu sunt necesare?