Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 53 Guests are viewing this topic.

rocklee

da marcelbanu ma bucur cind ai spus cuvintul cumpatat .....treaba cu optimismul e mai slaba credinta cind vine vorba sa autostrazile lui sova ...minciuna la ei e ca buna ziua....mai merge cind intirzi o luna hai si doua dar cind sunt noua ...eu spun cai rea vointa ....

penad2007

Rea vointa si dezinteres. Cind e vorba de fonduri EU , nu prea se poate fura. La PPP e bine pt. ei.

alex.xx

Quote from: Abc on May 04, 2013, 12:20:28 PM
Exact.
S-a abrogat legea aceea care obliga la anuntarea castigatorului in 30 zile, a fost una din primele legi abrogate (sau parti ale unei legi) de catre Guv ponta1.
Stii tu ceva dar partial, legea initiala prevedea termen de 20 de zile, a fost abrogata, s-a stat asa mai bine de 8 luni(luni in care se arunca vina de la unu la altu...de fapt mai mult la altii de catre guvern).
Luna aceasta in schimb s-a introdus din nou termen de selectie a castigatorilor: 35 de zile.
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-14676131-guvernul-introduce-termene-limita-pentru-procedurile-achizitie-publica-dupa-decembrie-2012-prelungit.htm

penad2007

Stiam ca e propunere doar. A fost aprobata deja? Daca e asa in maxim 25 de zile din 23.04. trebuie sa avem cistigatorii pentru cele 3 loturi.

tigrel58

Inca nu s-a introdus nimic. A avut loc sedinta de guvern, dar eu cred ca au lasat-o pe altadata. Pe site-ul Guvernului se publica ce se ia in dezbatere la sedinta, ex. Nu se stie daca au adoptat chestia in cauza, modificarea trebuie sa fie conforma cu legislatia UE si sa nu se lase mai tarziu cu o procedura de infrigement. In plus, trebuie sa apara in Monitorul Oficial si deocamdata nu a aparut nimic.

penad2007

Avind in vedre ca nu au interes deocamdata, au aminat-o pentru o data ulterioara.

Ionut

marcelbanu

Quote from: Ionut on May 04, 2013, 08:12:57 PM
Mai baieti, relaxati-va si voi zilele astea. :)
Uitati dedicatia de la mine...
Ăla e viitorul pod peste Mureş din zona Ilia - Dobra (A1 Deva-Lugoj) ?
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

Ionut

Quote from: marcelbanu on May 05, 2013, 01:14:12 AM
Ăla e viitorul pod peste Mureş din zona Ilia - Dobra (A1 Deva-Lugoj) ?

Da, clar. :) In visele noastre. Poate urmatorul pod peste Dunare. :)

neaguionutu

offtopic !!!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Paste fericit ! Hristos a inviat !

fly

Salut Forum, m-am inscris in sfarsit, dar va urmaresc din februarie. Faceti o treaba grozava! O rugaminte: dak nu e prea dificil (bani, timp) ce-ar fi ca cei ce zboara peste obiective sa ia la ei si un tomtom, k sa ne dea si o pozitzie p harta. Eu inca nu am facut mishcarea asta personal, deci nu pot instrui in detaliu cum se procedeaza, dar am citit ca nu e mare filozofie sa "inregistrezi" drumul parcurs, ulterior sa-l "inscrii" p harta, spre ex. de la map24.com, sau goagel (sic!). Pt. partea financiara sint gata sa cotizez, in parte. Si apropos d finantarea zborurilor: cum ma pot baga si eu?

Ma ajutati foarte mult cu up-date-urile, cand e vorba sa ma hotarasc p ce drum sa merg d la Budapesta pana la Sighisoara. Prin Debrecen-Oradea-Tg-Mures presupune traversarea Budapestei. De ar fi cat mai repede A1 (cat mai) gata, ar putea omul sa ocoleasca metropola si sa mearga intins pana la Mako, sa fluiere a Blue-Air pana la Pecica si apoi spre Lugoj s.a.m.d.

Apropos, stie cineva sa fak o comparatie intre Lipova-Deva si Lugoj-Deva? Ma intereseaza gradul de sinuozitate, cat de multe radare sint uzual pe una sa alta din variante, etc... Asta pana va exista o data si autostrada care inteleg ca nici nu a fost licitata.

Cu stima!

marcelbanu

Quote from: fly on May 05, 2013, 08:12:49 AM
...cat de multe radare sint uzual pe una sa alta din variante, etc...

Ca să fie OFF...
La ce te interesează radarele ? Ești cumva unul dintre cei ce depășesc viteza legală ?
Adică unul dintre cei ce bagă în spitale sau morgă oameni nevinovați ?
Din partea mea... sînt radare la fiecare cinci kilometri !

Mergi cu viteză legală și nu vei avea necazuri !
Vei ajunge mai în siguranță atît tu cît și cei dragi ție la destinație !
Chiar dacă cu o juma' de oră mai tîrziu !

Sărbători fericite !
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

fly

Nu sunt vitezoman, si nu urmaresc fortzarea legi. Sunt doar interesat sa parcurg ultimii 400 km prin tzara in timpul cel mai scurt (posibil). Spre considerare, nu vezi lucrurile la fel k mine, atunci cand din paishpe sute km, iti ia 9 ore sa ii parcurgi pe primii o mie (afara, pe "autoviale") si 7(!!!) ore pentru 400 de km pe DN-urile patriei.

Intrebarea mea se ducea si spre o posibila cifra "statistica" de genul, c lungime d drum este "prin localitati" raportata la lungimea totala intre Lugoj si Deva. Nu am fost pe acolo inca, dar Lipova Deva mie mi se pare "drumul oaselor". Sate lungi, populate doar noaptea cu turmentati care dorm periculos de aproape de carosabil, ..., nu vreau sa continui cu "impresiile" adunate in ultimii 13 ani d trafic prin zona.

In rezumat, dak cineva are cu adevarat experienta pe strada respectiva, mutumesc anticipat pentru share; altfel, ashtept ca noi totzi pana cand ne vor rezolva altii problemele, si vom avea o bretea d asfalt care nu trece prin localitati si p care sa poata pacurge "elvetzianu" suta km in o ora. Zic elvetzian, k la aia "autostrada" inseamna o singura banda p sens (nu e gluma!!!) unde nu potzi depasi, dar unde nu ai voie sa intri dak nu "poti" suta la ora. In schimb, nu semafoare, nu sate/oi/"oameni nevinovati" ci doar-o-suta-in-o-ora...

Multzumesc oricum pentru raspuns shi, asemenea, Pashte Fericit!

alin_simeriaveche

in decursul zile de azi cel tarziu maine(ca e sarbatoare si profit de timp pt familie)pun poze facute de la 6dimineata