Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 60 Guests are viewing this topic.

lautaxi

Uploaded with ImageShack.us

lautaxi

spre Orastie

penad2007

Ce e cu masinaria aia acolo. Mai foreaza ceva piloni?

lautaxi

Se lucra si la halta Turdas langa Mures

celalalt pasaj vazut dinspre dn 7

lautaxi

Quote from: penad2007 on May 01, 2013, 10:47:39 PM
Chiar nu stiu ,si eu credeam ca au terminat de forat....
Data viitoare ma duc mai aproape.

penad2007

rocklee

multumim lautaxi se pare ca se misca baieti... :) :)

lautaxi

djsmeu

alecu26

Quote from: lautaxi on May 01, 2013, 10:53:59 PM
Quote from: penad2007 on May 01, 2013, 10:47:39 PM
Chiar nu stiu ,si eu credeam ca au terminat de forat....
Data viitoare ma duc mai aproape.

probabil nu vor sa plece pana ce nu sunt platiti de straco..:)))

referitor la discutia despre UMB: ar fi si cazul. In fond e patron...firma e 100% a lui, face ce vrea cu banii. Si a facut o groaza de bani....in cam 10 ani....500 milioane. Adica...putea face vreo 10 tronsoane ca asta gratis si tot era in profit.

Nici o firma de constructii serioasa din europa si din lume nu viseaza la asa profituri. Marjele de profit in ctii sunt de multe ori de 1-2-3%. Tie suficient o pierde de 10%, care o faci foarte foarte usor....ca sa muncesti o gramada sa recuperezi.

Alpine, Impregilo, Porr, Strabag, Astaldi au shareholderi in fata carora trebuie sa raspunda si sa maximizeze profitul.

Sincer...cu Alpine s-a intamplat ceva...si nu stiu ce. Au luat totusi lotul de pe locul 3 (sau doi) deci....ceva rezerve aveau.

Poate li s-a acrit dupa ce au fost cumparati complet de FCC. Clar ca pierderile enorme de pe alte piete i-au afectat si dupa ce s-a aflat asta s-au redus motoarele.

Probabil...deasemenea, nu exista nici un fel de bonus pentru terminare in avans...asa ca de ce sa se mai grabeasca? Pentru alpine e practic ultimul proiect in Romania si in zona asta...si chiar in general, considerad ca practic FCC detine 100%.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Pellady

Super poze Lautaxi, de când am fost eu pe acolo sa lucrat mult. Ups, dar ce caută foreza acolo? Sper că este o iluzie. Astă seară am venit de la Satu Mare, de la Vinţul de Jos la Simeria era linişte si pustiu. A început minivacanţa. Sărbători fericite!

rocklee

alecu26

poate a fost o pauza. Aseara a fost o ploaie de vara foarte puternica cam de la Orastie la Sibiu.

Acu 2 ore am trecut pe DN 7 si am dat un tur (era plin de balti)....am intrat chiar pe asfalt pe rampele nodului.

1. Foreza de la Turdas a disparut.

2. Straco a mers cu asfaltul exact pana in punctul de conexiune, an axul DJ-ului spre geoagiu. (Strabag acolo mai are doar cativa metri de completat).

3. Pe autostrada este pus asfalt (probabil primele 2 straturi) pana la podu peste CF si DN 7.

3. Bretelele sunt asfaltate si rigola de acostament turnata.

4. Pe pod sunt amplasati deja toti parapeti si hidroizolatie pusa. (probabil in zilele urmatoare se va pune asfalt si pe pod).

5. Se lucreaza intens la racordarile si largirea lui DN 7 in zonele de imbinare cu bretelele.

Concluzii....probabil daca nu ea ziua de 1 mai si pastele, se putea deschide prin 10-12 mai. Asa....ziua de15-20...s-ar putea deschide, dar deasemenea, poate CNADNR va face ca la A3 (buc-ploiesti) cand a deschis cu toate marcajele, semnele, lucrarile de finisare executate.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

boer_escu

Multumim @alecu26 de informatii! Da, intr-adevar, strasnica ploaie aseara la Sibiu!

Eu voi avea duminica un drum prin zona si tare mi-ar fi placut sa prind deschis si sectorul din Orastie spre Simeria deschis, dar se pare ca voi rata momentul. Oricum, e o chestiune de zile pana se va deschide tronsonul!

alecu26

te poti baga fara probleme, doar sa circuli cu atentie.