Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 43 Guests are viewing this topic.

Pellady

Poze de la pasajul de la Geoagiu peste CF si DN7, sunt doua si de la breteaua de legatura de catre Aurel Vlaicu.
Uploaded with ImageShack.us

Breteaua nord catre Aurel Vlaicu unde se va face unul dintre giratorii

Pellady

De remarcat ca se lucra, la breteaua de catre Aurel Vlaicu (Sibot) mai trebiue facut giratoriul, iar la cea de catre Orastie se tasa material de umplutura, am prins una cu un utilaj pe acea bretea lucrand de zor. Acolo unde traverseaza DJ autostrada nu au terminat dupa cum o sa se vada imediat in poze si atunci circulatia se face pur si simplu trecand peste terasamentul autostrazii printre utilaje care lucreaza. Acolo se termina lotul Straco si incepe lotul Strabag care are si pasajul peste CF si DN7. Ultima poza de mai sus este facuta la acea trecere direct de pe terasamentul autostrazii care este acum la circa 2m mai sus de fostul nivel al DJ, catre pasajul mare peste CF si DN7.

rocklee

mersi pellady  :D miai raspuns la intrebare....acum pot dormi linistit la noapte si multumit nu inainte sa mai vad odata filmuletul......si sa visez frumos :D

Pellady

Aici este locul unde trece DJ peste autostrada catre Geoagiu, unde se termina lotul Straco si incepe lotul Strabag.

Aici in prima imagine se vede cu se circula momentan pe acolo, se traverseaza pur si simplu terasamentul autostrazii printre utilaje care lucreaza. :)

coco.serban

Pana la urma, cand se va da drumul la Simeria - Orastie ?

Pellady

Eu zic ca pana in data de 20 mai 99% se deschide.

vchira

multumuesc si eu la toti pentru poze si filme. Am si eu o intrebare...stie cineva ce este stalpul ala din poza de mai jos? pare cam ciudat pus acolo.

Quote from: marius_ar on April 28, 2013, 05:10:44 PM

Ionut

Quote from: vchira on April 28, 2013, 11:44:59 PM
multumuesc si eu la toti pentru poze si filme. Am si eu o intrebare...stie cineva ce este stalpul ala din poza de mai jos? pare cam ciudat pus acolo.

Probabil este pila unui portal VMS sau a unui panou foarte mare. Intr-adevar e cam ciudat, e destul de groasa pila, are armatura, fundatie/radier, tot tacamul. Va sustine ceva foarte greu probabil.

Multumesc tuturor de poze si clipuri! :cheers:

marius_ar

@vchira, ionut
Nu stiu la ce foloseste stalpul, stiu doar ca nivelul asfaltului va trebui sa fie cam pe unde se termina stalpul, adica extrem de multa umplutura.

iuli

E facuta poza la vreun nod? Daca da atunci mai degraba e fundatia pentru un indicator rutier.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

marius_ar

@iuli
Amandoua pozele sunt de pe pasajul de cale ferata

spre Arad

spre Pecica

Priviti "treptele". Cate sunt in poza spre Arad si cate in poza spre Pecica? Estimarea mea este ca mai au de umplut aproximativ 6 metri pentru a ajunge la nivelul pasajului (adica nivelul superior al "stalpului").

Nodul cu DN7 este putin mai departe dincolo de cladirile si utilajele ce se vad in poze.

sebba

Se pare ca se va filma azi, Arad-Pecica
Ar trebui sa am filmarea in seara asta
Sailing away! S/Y Haimana

iuli

Atunci e clar, e doar un stalp pentru indicatoare rutiere.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

sebba

tocmai ce m-au sunat si mi-au spus ca s-a filmat si Arad-Pecica
ajuns in seara asta sa iau filmarea si sa o public

chipintaci
Sailing away! S/Y Haimana

Pellady

Azi am discutat cu cineva care are legături la Strabag. Cineva cu funcţia de dispecer, şi care susţine că deschiderea pe Simeria - Orăştie va fi pe data de 07.05.13 :)