Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 60 Guests are viewing this topic.

alecu26

acum mi-a venit ideea ca odata cu acest Turda-Sebes....si mai ales ca se incepe destul de curand Comarnic-Bv....s-ar putea asa neoficial sa se fi ingropat cel putin temporar si Pitesti-sibiu.

Probabil semnalele ca si acum comarnic-bv e nebancabil sunt foarte puternice, si se incearca solutii.

e foarte posibil chiar sa se discute neoficial la negocierile de concesiune ca si pitesti-sibiu sa se amane pe cat posibil.

Iar daca castigator va fi vinci strabag, e chiar posibil sa accepte UE o schimbare a traseului lui CIV pe Sibiu-Bv.

Ce spuneti de acest scenariu?

Se cam pun cap la cap lucrurile.

dpdv al nostru, nici nu ar fi asa rau. din banii 2014-2020 s-ar putea face mult mai multi km. ar fi o gramada si pentru CIX, ar fi si pentru CIV sudic, iar in final....tot ne-am alege cu un traseu complet de autostrada, plus alte multe cioturi care ar lega orase foarte importante intre ele cu autostrazi.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cricric

^^am scris acelasi lucruri ceva post-uri mai inainte.

alecu26

inclusiv renuntarea amanarea lui Sibiu-Pitesti?

-PS: va mai amintiti scandalul si valurile create acu vreun an cred, cand exact asta era scenariul lansat de fosta directoare CNADNR? se pare ca actualii doar reusesc sa calce pe urmele ilustrior inaintasi...chiar daca nu o spun direct.

Si concesiunea comarnic-bv, chiar daca lansata si accelerata de actualul guvern, clar ca era pregatita si in fazele definalizare de mai demult.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Quote from: sebba on April 26, 2013, 09:18:07 PM
cum o saptamana? io vad ca e 50%... vorbesc de lotul 1 Orastie-Sibiu, cel ce incepe de la DJ705 incolo, spre Sibiu, si care are si nodul cu DN7...

lotul 1 in nici un caz nu e 50%. E mult mai mult. (compara doar cu acei presupusi 40% ai lui Romstrade inca de acum 6 luni, inainte de reziliere). As zice ca momentan sunt poate cel mai avansati si mai echilibrati in acest avans. (poate doar Alpine sa fie mai in fata, dar la Alpine indiferent ce zice oricine, eu am simiti o frana puternica).

Raportarile astea sunt cu dus si intors. asfaltul valoarea enorm, dar se pune in opera foarte foarte repede. la fel si parapeti de exemplu.

50% financiar inseamna fizic si mai ales calendaristic....poate chiar 85% din lucrare deja finalizata. (si mai important e ca odata ajuns in faza asta....nu prea ai ce surprize sa apara...totul e in linie drepta).

Cat lucrezi inca pe la fundatii (de pod sau drum) si terasamente surprize pot sa apara oricandc(alunecari, vreme rea si nu poti lucra, furnizori si subantrprenori neseriosi...etc.) la asfalt e cam totul in mana antreprenorului general. Cam toti mari constructori tin asfaltul "in house".

Ionut

Nod Orastie (zona Gelmar/Geoagiu), parte din Orastie-Sibiu lot 1.

Deviere drum judetean spre Geoagiu.

Viitorul pasaj.

Se asfalteaza.

cricric

Quote from: alecu26 on April 27, 2013, 05:52:25 PM
inclusiv renuntarea amanarea lui Sibiu-Pitesti?

Daca pe mine ma intrebi, da. Si o sa vin cu o harta si o explic care e logica.

stangabriel

Intre timp pe santierele patriel se lucreaza sustinut. Lugoj Deva forfota mare ,se concentrau pe drumul de legatura cu lugoj,de la simeria spre orastie e aglomeratie pe santier,parea ca se apropie terminarea asfaltarii la debleu turdas. Urmeaza sa vad nodul orastie si mai departe. Poze nu am,imi pare rau.

La nodul Orastie se asfalta rampa nordica si bretelele din Sud. Mai este de umplut rampa Sud. pe pod deja balustrade.

Se lucreaza pe toate loturile Orastie-Sibiu destul de intens,au inceput la Sacel sa sape in deal.

Am vazut miscare mare pe lotul 3,praf pe tot orizontul,iar pe viaductul Aciliu cateva utilaje.

alin_simeriaveche

Baieti...de 2 zile nu am intrat pe forum si mi-a fost dor de voi,am plecat de la Tecuci la Tg Mures si nu Simeria Veche. Sotia are probl de sanatate. Sper ca nu va suparati ca sunt of topic doar vreau sa va spun ca se lucreaza la centura Tecuciului iar la centura Brasov se lucra puternic. La Simeria Veche voi ajunge doar pe sf vacantei (vineri sambata duminica si luni plecarea la Tecuci) si promit ca aduc poze noi, sper si cu rocklee :)

rocklee

se pare ca vor da deumul la intreg trondonul cu tot cu legatura in DN 7...DE LA ORASTIE ....

rocklee

Bogdan.j

Hai ca mai umpic si ne vom bucura in sfarsit de o autostrada cat de cat completa.Cu putin noroc poate poate!

Pana una alta poze noi la Motorway spotting :D

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=148.30
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

sebba

Quote from: Ionut on April 27, 2013, 08:03:25 PM
Nod Orastie (zona Gelmar/Geoagiu), parte din Orastie-Sibiu lot 1.

Deviere drum judetean spre Geoagiu.

ASTA e pasajul DJ-ului 705?? ala care acum 2 zile era doar un morman de beton crescut in camp?
il asfalteaza deja???

pai fratilor, daca e asa, io nu inteleg si pace...

acum de ce s-a putut face peste noapte la propriu... si alte lucrari sunt intarziate cu lunile?
ptr mine e clar ca se poate - orice - dar nu se vrea!
aveti voi alta explicatie?
Sailing away! S/Y Haimana

Bogdan.j

@sebba
Poza cu asfaltarea nu cred ca e de pe pasaj,din ce stiu eu pasajul are doar 1 banda pe sens,in poza sunt 2 benzi pe sens.
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

cezar-mario2012

Pe lângă faptul că în general cam face comfuzie intre loturile de autostrada,  Sova a spus un lucru despre prioritățile pe fondurile 2014-2020 si autostrada Pitești-Sibiu nu era pe lista.  A mai spus ca abea in aceasta vara se va lua deciziile pentruce aautostrăzi vor fi construite pe exercițiul bugetar 2014-2020 și a dat exemple ca Ploiești-Iași si Lugoj-Calafat.

boer_escu

Multumiri tuturor pentru noile poze si informatii, toata stima pentru eurocopter si a lui filmare bonus! :cheers:

Astazi dupa-amiaza se lucra la nodul Sibiu vest:

Uploaded with ImageShack.us