Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 88 Guests are viewing this topic.

lautaxi

spre Orastie

Uploaded with ImageShack.us

teocharis

sunt ingrozitor de inestetici acei faguri de culoare neagra...oare exista vreun plan de "inverzire"?

mishu77

Quote from: teocharis on April 26, 2013, 08:49:20 PM
sunt ingrozitor de inestetici acei faguri de culoare neagra...oare exista vreun plan de "inverzire"?

Dupa cate am inteles se umplu cu pamant si apoi creste iarba in ei. Dupa cum se vede zona aceea e ca si gata, mai ramane halta Turdas si nodul Orastie, de acolo ar fi bune niste poze.

Mersi de poze lautaxi

sebba

^^cu siguranta nu vor ramane asa, macar buruieni si tot vor creste acolo ;)

nu stiu daca s-a mai specificat dar la cat de activ e topicul asta e crima sa cauti ceva, asa ca intreb: :D
lotul 2 Deva-Orastie vad ca are termen de finalizare pe 10 mai. unde va fi descarcarea? in DJ705?
sau, in bunul lor obicei, nu mai fac nici o descarcare temporara si asteapta sa fie gata (termen neprecizat) si lotul 1 orastie-sibiu?
cum ai da-o... tot aiurea iese...

offtopic: parca al doilea oras din tara, dupa Bucuresti, era Constanta. nu mai e? e Clujul acum?
Sailing away! S/Y Haimana

mishu77

Cred ca e total aiurea si mai ales fara nici un sens sa faca un giratoriu acolo in drumul de Geoagiu, mai mult ca sigur se deschide o data cu nodul Orastie (cu sau fara lotul 1 pana la Cugir)

teocharis

si eu cred ca se va deschide pana la nodul Cugir (Sibot)

oricum, cugirenii sunt pe cai mari de cand i-a lovit pleashka daimler (idiotul de sova tragea spuza pe turta lui si aici desi nu a avut absolut niciun merit in povestea astea

iuliu05

Eu cred ca nu se deschide pana Strabag nu termina nodul Orastie.(10 -20 Mai)
E o prostie sa faci o iesire provizorie pentru 1 saptamana plus ca e trecerea peste calea ferata care e foarte foarte  incomoda la Geoagiu, foarte aproape de DN si autostrada, ar exista cozi mari si pericol sporit de accidente in zona.

sebba

cum o saptamana? io vad ca e 50%... vorbesc de lotul 1 Orastie-Sibiu, cel ce incepe de la DJ705 incolo, spre Sibiu, si care are si nodul cu DN7...

mishu77

Quote from: sebba on April 26, 2013, 09:18:07 PM
cum o saptamana? io vad ca e 50%... vorbesc de lotul 1 Orastie-Sibiu, cel ce incepe de la DJ705 incolo, spre Sibiu, si care are si nodul cu DN7...

Lotul 1 o fi el 50%, dar noi vorbim de nodul Orastie nu de tot lotul hai eventual pana la Cugir, dar eu personal cred ca o data cu Simeria Veche - Orastie se deschide doar nodul Orastie (parte a Orastie - Sibiu lot1) iar pana la Cugir mai incolo.

iuliu05

Doar nodul Orastie! E chiar la inceputul lotului Strabag sub 1km. Se vede clar in filmare ca e destul de avansat, alecu spunea azi pe un forum(nu stiu daca aici) ca deja pun asfalt, dezi au bagat tare!

eloy

Quote from: teocharis on April 26, 2013, 09:08:11 PM
si eu cred ca se va deschide pana la nodul Cugir (Sibot)

am pierdut eu stirea? exista nod Cugir pana la urma? sau va referiti la un giratoriu temporar pana e gata tot lotul 1?

sebba

nodul orastie e nodul care se vede in primul minut din filmarea asta?
si voi ziceti ca asta va fi functional pana la 1 iunie?
asa sa fie... ca n-as putea decat sa ma bucur...

mishu77

Quote from: eloy on April 26, 2013, 09:29:19 PM
am pierdut eu stirea? exista nod Cugir pana la urma? sau va referiti la un giratoriu temporar pana e gata tot lotul 1?

Nu ai pierdut nimic, daca o sa fie o sa fie un giratoriu provizoriu, desi si ala incurca lucrarile pentru ca s-ar termina exact in DN7 si acolo DN7 va supratraversa autostrada la final

mishu77

Quote from: sebba on April 26, 2013, 09:29:59 PM
nodul orastie e nodul care se vede in primul minut din filmarea asta?

Da exact ala e

teocharis

media pe tot lotul este intr-adevar de 50% numai ca pe Orastie-Sibot(ptr a evita confuzia Cugir nu voi mai face referire la acel oras...) stadiul este de 70-80% iar pe Sibot-Sebes Est de 20-25%...de aici media