Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 53 Guests are viewing this topic.

alin_simeriaveche

Quote from: penad2007 on April 24, 2013, 11:31:53 PM
Quote from: alin_simeriaveche on April 24, 2013, 09:30:40 PM
am preluat de la adiarc asta
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explicatia-halucinanta-pentru-lipsa-autostrazilor-in-romania-ce-se-va-construi-in-2013.html

Bravo Pro TV . Bun reportajul. Ce poate sa minta spaniolul de la Impreglio " ca poate sunt gata in Septembrie" . Niste mincinosi astia  de la Impreglio.
probabil ca se referea la restul lotului inafar de viaduct si ce va fi inainte si dupa el...cred

rocklee

poze de pe trasu :-[ :p

vasnicul paznic vegheator....cutu ham >:(

penad2007

Intrebarea reporterului de la Pro tv era de ce nu au fost gata in Aprilie, iar raspunsul spanionului a fost ca poate a gata in septembrie.
Spaniolul asta cred ca e ruda cu sova.

rocklee

citrva poze de la podul de peste strei si gata ca  ??? trebuie sa iau pijamamlele daca nu dorm cu ..cel din  poza ;)

rocklee

magura care vegeaza sa se gate autostrada  O:-)

penad2007

Multumim inca odata pentru poze.

rocklee

va las inpreuna cu ...prieteni lui eurocopter  O:-)

rocklee

rocklee

mia fcut placere sa va fiu de ajutor si inpreuna cu voi doresc sa traiesc intro tara civilizra cu o infrastructura civilizata ........MULTUMESC INCA ODATA EUROCOPTER... pentru filme  8)

alin_simeriaveche

Rocklee....o bere fara alcool. Multumim ;) :)

Tavi

Rocklee.... You rock! Same for Eurocopter! Cheers guys!

Ionut

Grozav update, multumim mult rocklee! Daca nu cer prea mult, daca tot poti intra pe autostrada, mergi mai departe si fa poze din mai multe locuri. Sau ai putut merge pe tot segmentul si nu m-am prins eu? :D

rocklee

ionut . ???...nu pot merge pe tot secmentul.... doar de la turdas ls simeria veche .....si de vazut in principiu se vede ce am fotografiat....  doar ca pe mine ma prins asfintitul si nu am putut ...face poze bune ...... :( si eu as fi mers de la un capat la celalalt ......pote cam pe 1mai cind vine alin simeria veghe ....pote ca il luam cu noi si pe laultaxi si facem o ;;excursie ''....fotografi ....si un reportaj ....pina atunci se mai limpezesc si apele ..si no mai fi atita forfota ...si o luam de la un capat la celalalt...a tronsonului si facem si o filmare... :D ;)

mitsu

Multumim, rocklee si eurocopter!

Cred ca pe Simeria - orastie se va putea circula pe 10 mai.

Pe Lugoj - Deva, lot 1, pacat ca au ramas asa de in urma cu lucrarile de arta. Se vede ca a fost totusi un lot usor.

rocklee

eurocopter.....dupa ce am revazut filmarea ...te intreb ??? ... :( din ce ai vazut TU  de sus drumul de legatura cu centura lugojului este tip autostrada ? ??? sau unul simplu .......din cite stiu eu de el se va  lega autostrada sudului ....mult promisa A6 :o ;)