Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 48 Guests are viewing this topic.

rocklee

de inceput.....

alin_simeriaveche

iuhuuuuuuuu....bravo rocklee, esti tare. Sper sa ajung vacanta asta pe la simeria veche.Trebuia sa ajung dar sotie e in spital la Tg Mures si cred ca e posibil sa nu mai ajung

rocklee

restul mine :D...trebuie sa ne culcam ... O:-) :zen:

alin_simeriaveche

rocklee....nu fa asa ceva. Pune poze :D

Ionut

@rocklee - baga meserie, multumim anticipat! :) Rugaminte: te rog pune imaginile, img-urile, pe RANDURI SEPARATE (da enter), sa NU apara in continuarea textului/explicatiilor ca se buseste pagina si mai ales pe dispozitivele mobile apare aiurea. :cheers: Ti-am editat eu primul post - pui pe un rand explicatia si pe urmatorul pui img-ul. Multumim!

cezar-mario2012

Din filmare pare destul de avansat și din câte știu dacac și centrul este asfaltat îndeamnă că esteiși strat de uzură pus, doar la poduri sunt mai in urmă, dar au recuperat mult.

rocklee

hai inca una pentru tine :o

alin_simeriaveche

da....vad ca esti bine dispus in seara asta :)

athosga

Eurocopter, toate cele bune! :)

Vizionare a fost placuta ... si nu prea. Adica una calda, alta rece. La terasamente stau chiar excelent, aproape ca nu mai au ce lucra (partea calda)!Asfalt si finisare!
Dar structurile... partea rece. Nu inteleg cum au reusit sa ramana asa in urma cu ele?! Majoritatea... mai merge, sunt de marime mai mica ai au grinzile puse, deci ar fi gata intr-o luna, doua, dar podul peste canalul Timis-Bega... :( Nu s-a pus inca nici o grinda si are in total opt deschideri. Poate se va accelera putin lucrul si acolo, cand vor termina (tot) restul tronsonului, dar chiar si asa estimarea mea cea mai optimista este inca patru luni. Dar repet, asta numai din cauza podului ala nenorocit. :(

rocklee

de inceput de la turdas din zona cu probleme...

alecu26

Quote from: radutm on April 24, 2013, 09:02:30 PM
Multumim Eurocopter! Inca o filmare de exceptie. Eu votez pentru 15 iunie pentru deschiderea traficului, fara drumul de legatura cu Lugoj 8)

glumesti. e absolut imposibil. Au cele mai mari deficiente pe poduri. In afara de 1 pod, inca nu s-au apucat de placile de suprabetonare. Acestea inainteaza foarte greu. Dupa aia ai un timp mort pana pui hidroizolatia si dupa aia asfalt.

Daca ar fi fost doar pasajele peste....OK...se deschidea un tunel de la un capat la altul, dar au acel pod foarte mare, la care inca lucreaza la pile si culei. Cam in 1 luna vor fi gata cu grinzile, dupa aia 2 luni sa faca suprabetonarea, dupa aia 1 luna pt hidroizolatie si asfalt si parapeti. Vreo 4 luni minim minimorum.

Nu au facut inca nici un parapet. Mai mult de 3 km pe zi e imposibil de montant. si ei au vreo 100 de km.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

PS: e super usor tronsonul. Nu ma asteptam chiar asa usor sa fie. Doar pe drumul de legatura ce au un pic de terasamente.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

rocklee

acum poze dinspre turdas spre orastie.......

radutm

Quote from: alecu26 on April 24, 2013, 10:09:49 PM
Quote from: radutm on April 24, 2013, 09:02:30 PM
Multumim Eurocopter! Inca o filmare de exceptie. Eu votez pentru 15 iunie pentru deschiderea traficului, fara drumul de legatura cu Lugoj 8)

glumesti. e absolut imposibil. Au cele mai mari deficiente pe poduri. In afara de 1 pod, inca nu s-au apucat de placile de suprabetonare. Acestea inainteaza foarte greu. Dupa aia ai un timp mort pana pui hidroizolatia si dupa aia asfalt.

Daca ar fi fost doar pasajele peste....OK...se deschidea un tunel de la un capat la altul, dar au acel pod foarte mare, la care inca lucreaza la pile si culei. Cam in 1 luna vor fi gata cu grinzile, dupa aia 2 luni sa faca suprabetonarea, dupa aia 1 luna pt hidroizolatie si asfalt si parapeti. Vreo 4 luni minim minimorum.

Nu au facut inca nici un parapet. Mai mult de 3 km pe zi e imposibil de montant. si ei au vreo 100 de km.
Eu raman de parere ca vom vedea trafic deschis mai repede decat ne asteptam, din alte motive decat tehnice. Avansul este considerabil fata de cum a ramas santierul la final de anul trecut si totul intr-un timp f.scurt. La podul de peste Bega mi se pare ca macarau pentru montarea pilelor era deja amplasata in locatie, iar pilele erau pregatite sa fie montate.  Nu cred ca le ia mai mult de 2 saptamani montarea lor. Iar legat de suprabetonare si hidroizolatie, cred ca avem deja precedentul pasajului de la Giarmata care a "aparut" de nicaieri in vreo doua saptamani. Nu zic ca e bine, dar se vede ca vor sa faca o demonstratie de forta si probabil nici penalizarile nu le convin. Nu cred ca vor termina restul autostrazii si apoi vor sta sa astepte timpii tehnici pentru pod, platind penalizari. Se vede in imagini ca e o forfota cam mare ca sa se justifice inca 3-4 luni de acum inainte.
cont inchis