Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 37 Guests are viewing this topic.

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

teocharis

Quote from: alin_simeriaveche on April 22, 2013, 09:55:30 PM
http://www.gandul.info/financiar/cnadnr-reia-procedura-de-licitatie-pentru-lotul-2-al-autostrazii-timisoara-lugoj-10781741
Trist

titlul articolului contrazice continutul sau: din articol nu reiese ca s-ar relua procedura licitatiei: din contra, cf logicii avocatilor, Selina ar urma sa fie declarata castigatoare cu necesitate!

imi scapa ceva?

penad2007

In continut sugereaza ca Selina ar lua lotul asta, iar titlul sugereaza alceva. Pina la urma ce e?

penad2007

alin_simeriaveche

sebba

Quote from: iuli on April 22, 2013, 08:47:26 PM
Nu e deoloc paradoxal. Acele viaducte stau nefolosite, nu lucreaza... singura presiune si forta care se excercita asupra lor si a terenului e insasi propria Greutate (nu masa).

da frate dar stau de aproape 30 de ani
chiar si nefolosite
autostrada noastra inca netermina e deja defecta  :lol: :lol: :lol:
Sailing away! S/Y Haimana

mariansb

Revenim pe autostrada

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

teocharis

Quote from: penad2007 on April 22, 2013, 10:11:51 PM
In continut sugereaza ca Selina ar lua lotul asta, iar titlul sugereaza alceva. Pina la urma ce e?

asta am inteles si eu...

articolul e confuz dar se pare ca Selina a castigat lotul

alin_simeriaveche

ce e mai rau. voi ce spuneti ca a iesit Senila?

alin_simeriaveche

ruleaza filmul lui eurocopter cu sursa yuuuupii

sebba

fac eu primul si probabil cel mai concis rezumat al emisunii cu Sovaielnicu... si-l citez (chiar daca nu a apucat sa spuna toata fraza):

"va marturisesc ca habar nu am..."

HALAL! JENANT!
Sailing away! S/Y Haimana

mns

Quote from: alin_simeriaveche on April 22, 2013, 10:21:21 PM
acum incepe emisiunea cu Sovaielnicu http://webtv.realitatea.net/live

Jumatate de minut m-am uitat cand a bagat minciuna cu ordonanta de urgenta referitoare la cele 20 de zile si a trebuit sa inchid.  :(

teocharis

Sova arunca pisica pe "Dumnezeii" de la UCVAP(unitatea centrala de verificare a achizitiilor publice)!

alin_simeriaveche

e pauza. e incredibil, e atat de neputincios...nu poate face nimic ca acea comisie reclama la UE ca intefereaza cu munca lor