Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 64 Guests are viewing this topic.

Ionut

Autostrada Vestului – lucrări avansate la tronsonul I Lugoj-Deva şi Arad-Pecica
,,Am remarcat activitatea pe A1, sector Şanoviţa-Dumbrava, respectiv tronsonul 1 al autostrăzii Lugoj-Deva, unde lucrările au avansat foarte mult, la podul peste Bega la kilometrul 1 plus 030, la podul peste canalul Bega-Timiş, unde se fac ultimele betonări în vederea montării grinzilor principale. În următoarele 3-4 luni acest tronson e posibil să fie complet terminat", spune Marius Popovici, inginer, consultant în domeniul construcţiilor civile, hidrotehnice şi rutiere.

sursa: Ziua de Vest

Daca spune dl Consultant... eu zic sa-l credem, nu? Mai bine sa nu, e inca muuuult de munca, stiti pozele de la sursa secreta.

user201

Quote from: Ionut on March 07, 2013, 02:46:16 PM
Uh, ce fericire de restrictie la Lancram/Sebes. E drept ca trebuie sa ne bucuram ca se lucreaza la nod. Daca scot restrictia in iunie poate vedem prin toamna tronsonul gata, ar fi de MARE efect ocolirea Sebesului...

Poate avem norocul și e gata tronsonul până la 1 Iulie când încep să vină "italienii" noștrii acasă, deși cred că ar fi prea frumos.

radutm

Sincer nu ar fi rau daca s-ar decala deschiderea traficului in avans de finalizarea lucrarilor la o data ulterioara celei preconizate. Asta ar fi valabil pe oricare dintre tronsoane. Ar mai ajuta putin la moral.  :zen:
cont inchis

nenea_hartia

^ Din păcate, din câte știu eu, singura autostradă deschisă înainte de vreme și totuși terminată până la urmă este bypass Arad. Doar 12,25 km. Nu foarte încurajator. :( Poate că este exagerat să pun abandonarea sau tărăgănarea la nesfârșit a lucrărilor pe seama deschiderii anticipate, dar Câmpia Turzii-Gilău, București-Ploiești sau Arad-Timișoara par că nu vor mai fi terminate vreodată (spații de servicii, noduri, pasaje pe drumuri secundare etc).

@alecu26: mulțumesc pentru răspuns. Tare mă bucură când îți faci timp și mai dai o raită pe aici. :)

radutm

^^
Ai si tu dreptate. Improvizatia este o stare naturala a tarii noastre. Lucrul facut bine si dus la bun sfarsit este exceptia.
cont inchis

bogdymol

Se pare ca s-au reapucat de lucru la autostrada A1 Arad-Timisoara (deschisa circulatiei, dar nefinalizata inca - cu restrictie temporara de viteza de 100 km/h, sau chiar 60 km/h in zona nodului Ortisoara).

Nodul Ortisoara:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

davyl

Multumesc tuturor pentru magnificele foto! Se lucreaza, deci vesti bune!

O alta stire legata de A1:

"Ne pregătim să ne legăm de unguri prin autostradă. Guvernul a adoptat săptămâna aceasta un memorandum care prevede  încheierea unui acord cu partea ungară pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei româno-ungare între localităţile Nădlac (România) şi Csanadpalota (Ungaria). "

Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/s-a-decis-un-nou-punct-de-frontiera-catre-unguri-179225.html

Mi se pare normal atat timp cat in varianta terminarii si a lotului Nadlac - Pecica si neintrarii in Schengen sa se decida un nou punct de frontiera, dar de data asta pe autostrada...

Nu sunt incantat, dar asta e realitatea...

ciprebbe

^^^citez:
"Între Nădlac - Arad există două tronsoane, în cazul tronsonului I (Nădlac-Pecica: 22 km) contractul cu Romstrade fiind reziliat, ca urmare a unor fraude, în timp ce lotul II este terminat. "

Asta e buna ca si gluma de dimineata :))))))))))))))) au terminat Alpine si nu stim noi..............rusinica Capital
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

davyl

Asta n-am pus-o ciprebbe ca mi s-a parut penibila :). N-am pus citat decat prima parte...

O eroare evidenta: eu propun ca autoarea/autorul articolului sa "traga o fuga" pe forumul nostru ca sa vada realitatea si sa nu mai scrie prostii :).

ciprebbe

Corect ce se zice in prima parte a articolului si cred ca pe undeva e normal sa fie gandit acolo un punct de trecere a frontierei, chiar daca se va folosi temporar.
Nu se stie niciodata cand se poate impune din nou control la frontiera,chiar si temporar,(chiar si intrati in  Shengen) si nu poti lasa deschis drumul fara nimic acolo.
Trebuie sa existe o zona pregatita pt control, o zona cu limitare de viteza de max 60 km/h, cu camere de supraveghere, etc..... Totul preventiv. Costa ceva dar dupa mine trebuie facut.
E-republik

Tavi

Quote from: ciprebbe on March 08, 2013, 10:17:22 AM
^^^citez:
"Între Nădlac - Arad există două tronsoane, în cazul tronsonului I (Nădlac-Pecica: 22 km) contractul cu Romstrade fiind reziliat, ca urmare a unor fraude, în timp ce lotul II este terminat. "

Asta e buna ca si gluma de dimineata :))))))))))))))) au terminat Alpine si nu stim noi..............rusinica Capital
Bine le-ai zis-o ciprebbe! Cu siguranta alaturarea nu a fost intamplatoare :)

ciprebbe

^^^ "dusmanul e multi" ....si ne urmareste :P
E-republik

Tavi

^^^ :))
Macar de ne-ar urmari cu atentie. Ar mai invata cate ceva ..

mitsu

http://www.zf.ro/eveniment/autostrazile-aprilie-devin-autostrazile-august-ca-nu-s-bani-10653389

Lotul Arad - Pecica - gata abia in august! asta da veste proasta  :gaah:

alecu26

Quote from: mitsu on March 08, 2013, 01:42:51 PM
http://www.zf.ro/eveniment/autostrazile-aprilie-devin-autostrazile-august-ca-nu-s-bani-10653389

Lotul Arad - Pecica - gata abia in august! asta da veste proasta  :gaah:

ei...este cred doar un mic razboi de declaratii. E clar...ca cu atatea intarzieri la decontari de la UE, incep sa scartie platile.

termenul de august poate o fi pentru finalizare integrala, dar deschidere la trafic, cred ca daca Alpine vrea, pana la Pecica se poate face in 2 saptamani.....lucrand in acelasi heirup cum s-a mai lucrat de exemplu la cladirea DSV.

Pe de alta parte, poate fi si un mic apropo de la Alpine sa se miste ceva lucruri cu tronsonul lui Romstrade la care clar sunt favoriti.

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).