Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 40 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

Quote from: Ionut on February 25, 2013, 09:48:27 PM
Intrebare: ce utilaj e acesta alb din prima poza?
Alin are dreptate, vezi aici, pag. 84-85.

Ionut

Quote from: nenea_hartia on February 26, 2013, 12:04:34 AM
Alin are dreptate, vezi aici, pag. 84-85.

Super tare, deci iti face pe loc bordura din beton. Cred ca mai au de inventat utilajul de asternut autostrada deodata cu tot cu fundatii si asfalt... in rest le-au nascocit pe toate. :)

sebba

Din cate stiu eu e inventat de multi ani
Acum vreo 20 de ani am vazut un documentar cu asa ceva
Nu mai retin insa detalii
Sailing away! S/Y Haimana

mitsu

@nenea hartia si mariansb, multumim pentru frumoasele poze!

Din pacate, e tot mai clar ca nu va fi gata nici macar lotul 2 Pecica - Arad pe10 aprilie. Bine macar ca se lucreaza cat de cat...

bb13

http://hunedoaramea.ro/article/autostrada-deva-or%C4%83%C5%9Ftie-las%C4%83-%E2%80%9Eg%C4%83uri%E2%80%9D-%C3%AEn-mediu-reprezentan%C5%A3ii-prefecturii-sunt-cu-ochii-pe-co

In cazul in care cineva mai punea vreo baza (sau acid  8)) pe declaratiile prefectului de Hunedoara, veti observa la finalul articolului ca acest domn plaseaza autostrada Deva-Orastie pe Autostrada Transilvania :o
Cred ca am gasit si sursa erorilor din google maps...

nenea_hartia

Quote from: mitsu on February 26, 2013, 09:23:35 AM
Din pacate, e tot mai clar ca nu va fi gata nici macar lotul 2 Pecica - Arad pe10 aprilie. Bine macar ca se lucreaza cat de cat...
Segmentul cuprins între bypass Arad și nodul Pecica se va deschide aproape sigur în mai 2013.

ciprebbe

Excelente poze realizate in ultimele 3 zile de ft multi useri. Multumiri tuturor, de prin toamna nu am mai vazut atat de multe intr-un timp atat de scurt..... Felicitari!
Lipseste omul 3 zile si apoi are ce recupera......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mitsu

Quote from: nenea_hartia on February 26, 2013, 09:52:34 AM
Quote from: mitsu on February 26, 2013, 09:23:35 AM
Segmentul cuprins între bypass Arad și nodul Pecica se va deschide aproape sigur în mai 2013.

Dupa cum spui si tu, este "aproape" sigur, nu "sigur" sau "mai mult ca sigur". Si, oricum, chiar daca se va deschide in mai, va fi vorba de o intarziere. Una nejustificata, dupa parerea mea: nici terenul n-a fost dificil, nici iarna grea si lunga, nici probleme arheologice, nici vreo lucrare de arta nemaivazuta.

ciprebbe

^^^ nenea_hartia ne-a explicat:

- zona cu probleme de pe Lotul 2, km 26+700-28+400. Se vede din poză care e motivul: rețelele de utilități de tot felul. Ce nu se vede: conductele OMV-Petrom, principala cauză pentru care această secțiune este atât de în urmă (o sondă se observă totuși în stânga):

Ce mai am retinut eu de pe filmarea aeriana a lu sebba

Mai poti da vina pe constructor?

Deci nu terenul, nu vremea , arheologia ..etc... au fost problemele aici ci Electrica, OMV...( poate si eon si cei de la apa, cablisti, romtelecom....).
Atata vreme cat nu dai terenul liber de sarcini constructorului acesta nu poate decat sa astepte.....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

Multumiri de poze nenea_hartia!

ionut: ai mai vazut utilaj din ala intr-una din pozele mele mai vechi de pe Arad - Timisoara, dar nu mai retineai:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sargon1806

Quote from: bb13 on February 26, 2013, 09:32:03 AM
http://hunedoaramea.ro/article/autostrada-deva-or%C4%83%C5%9Ftie-las%C4%83-%E2%80%9Eg%C4%83uri%E2%80%9D-%C3%AEn-mediu-reprezentan%C5%A3ii-prefecturii-sunt-cu-ochii-pe-co

In cazul in care cineva mai punea vreo baza (sau acid  8)) pe declaratiile prefectului de Hunedoara, veti observa la finalul articolului ca acest domn plaseaza autostrada Deva-Orastie pe Autostrada Transilvania :o
Cred ca am gasit si sursa erorilor din google maps...

Daca citeai cu atentie, ai fi vazut ca nu plaseaza Deva-Orastie pe Autostrada Transilvania, ci doar vorbeste despre un caz similar de zone ramase neecologizate pe Autostrada Transilvania. Si conchidea spunand ca nu ar vrea sa se intample la fel si pe Deva-Orastie.

Citeste si asta:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/hunedoara-autoritatile-se-tem-de-un-alt-dezastru-autostrada-transilvania-1025480.html

bb13

corect, greseala mea. imi cer scuze domnului prefect  O:-)

udar

ieri se lucra anemic pe A1 Timisoara-Arad si la nod Ortisoara.........
nu pot sa pun poze ImageShack a amestecat toate pozele si nu pot face selectie pe data  :lol:
poate mai tarziu.........

udar

si-a revenit
A1 Timisoara -Arad dimineata
ceata

Ortisoara

:cheers:

udar

la intoarcere dupa-amiaza

A1 Arad-Timisoara

presemnalizari lucrari Ortisoara

lucrari