Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 49 Guests are viewing this topic.

reed

adsailton92

davyl

Frumoasa, trambulina... :) multumim adsailton92!

schluppi

Am cateva imagini noi de pe portiunea Lugoj - Deva, lot 1 (Chizatau - Dumbrava). Imaginile sunt in ordine, dinspre Chizatau, spre Dumbrava:

Podul peste canalul Timis - Bega (canalul de incarcare pentru Bega). Este cel mai ramas in urma obiectiv.

Subtraversarea drumului de la Belint spre Babsa

Activitate intensa in zona Belint - Babsa (sambata!)

Se prepara mixtura asfaltica (la Belint)

Nodul Balint

Nodul Balint

Trecere peste autostrada langa Cliciova

Trecere peste autostrada langa Sudrias

Pod peste raul Saraz

Pod peste raul Saraz

Pod peste raul Saraz

Pod peste raul Saraz

Pod peste calea ferata Lugoj - Deva, langa Manastiur

udar

superbe poze, multumim!
se pare ca mai este de lucru......

iuli

Într-adevăr, superbe poze!
Multe, multe muţumiri!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

lautaxi

Am fost la Turdas si se lucra acolo unde sunt problemele, inclusiv la montarea parapetilor.

djsmeu

Quote from: lautaxi on February 23, 2013, 05:45:26 PM
Am fost la Turdas si se lucra acolo unde sunt problemele, inclusiv la montarea parapetilor.
vesti bune!!!ceva poze nu ai reusit sa faci?

neaguionutu

Poze de pe santier A1 Deva Orastie. Pozele sunt din martie 2012 pana in noiembrie 2012 .
https://plus.google.com/photos/110060984273089512132/albums/5821724488370845777
Poze  de la primele sapaturi de arheologie pe tronsonul uroi deva si balata .
https://plus.google.com/photos/110060984273089512132/albums/5848050593307628897?banner=pwa
Sunt preluate de pe forumul skyscrapercity de la utilizatorul adirt69_70

reed

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

user201

Super pozele și filmările din ultimul timp.
Apropo, sunt singurul căruia pozele de Imageshack i se încarcă mai repede și mai bine decât cele de pe sie-ul CNADNR?
Aș fi curios și cum au mai evoluat de atunci lucrările, că Aprilie nu e departe.

DanCld

Quote from: neaguionutu on February 23, 2013, 09:54:45 PMPoze de pe santier A1 Deva Orastie. Pozele sunt din martie 2012 pana in noiembrie 2012 .
Pozele sunt absolut impresionante insa nu din punctul de vedere direct al obiectivului construit ci mai degraba din perspectiva naturii umane. Mesajul e de bucurie pura, directa; parca vad niste copii care se joaca prin casa si nu niste adulti care conduc basculante sau opereaza utilaje. Teama mea principala e ca vreun jurnalist poate specula momentul intr-un sens cat se poate de negativ si va pune pe prima pagina la ziar poza cu tractorul cazut, cea cu marcajele pe drum neasfaltat sau, cine stie, poza cu margelele dacice cu vreun mesaj injurios la adresa descarcarilor arheologice. Si nu, nu asta este esenta.