Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 28 Guests are viewing this topic.

TibiV

Tu de ce crezi ca tot spune Ionut ca nu sunt sanse de deschidere anul asta ?!...
Credeai ca nu are chef de L4 ?... :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Exact. Nu vreau eu sa termine UMB anul asta, am ceva cu ei. :)
Nu se poate, dar sunt unii care nu inteleg. :)

Nu e doar Soimus. Sunt vreo 4-5 puncte nevralgice pe acest lot, parca au fost toate enumerate in paginile anterioare. Tineti minte ca UMB nu depind doar de ei (e nevoie de relocari LEA, relocari lilieci, gasire solutii tehnice si putin noroc cu implementarea lor, adica sa tina).

Eu zic sa fim multumiti daca:
1. UMB duce la bun sfarsit contractul (45% din estimat, tineti minte?)
2. UMB duce la bun sfarsit contractul pana in iarna 2018

Si sa fim super multumiti daca il termina in vara-toamna. SUPER multumiti, repet.

Ar fi o minune sa-l termine in primavara. Vom vedea ce pot face...

BAFTA!!! :cheers:

patratel_ro

Randarile au fost postate de Delacroix in 22 Feb 2014

cristi5

Quote from: Ionut on March 16, 2017, 02:18:27 PM
Nu e doar Soimus. Sunt vreo 4-5 puncte nevralgice pe acest lot, parca au fost toate enumerate in paginile anterioare. Tineti minte ca UMB nu depind doar de ei (e nevoie de relocari LEA, relocari lilieci, gasire solutii tehnice si putin noroc cu implementarea lor, adica sa tina).

Pai inteleg ca au AC pe tot lotul mai putin 250m la lilieci. Asta nu inseamna ca solutiile tehnice sunt gasite si aprobate deja?

PS: Daca mai e vreun "punct nevralgic" demn de pus pe harta, dati de veste.
http://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=13/45.938/22.819/0

Ionut

Ce se intampla daca mai foreaza niste piloti si o iau la vale?
Apropo, stie cineva ce s-a intamplat in zona unde acea linie de piloti forati de langa Mures a luat-o la vale (cam 45%)?

Doar intreb. A nu se interpreta ca am ceva cu UMB. Dimpotriva...
Lotul pare simplu... dar nu e.

De exemplu, pe A3 Gilau-Nadaselu au turnat ditamai zidul de sprijin la padure...

TibiV

cristi5, Ionut a spus ca multe nu depind de ei. Mi-e groaza de relocarile de LEA... :(

Dar hai sa punem si celelalte randari ale lui delacroix pentru ca o sa ne uitam des la ele de acum incolo...

Quote from: delacroix on March 30, 2014, 02:22:21 PM
Lot 4 Branisca-Mintia. Culorile reprezinta pantele(albastru=zero... portocaliu 3%)
de la Nord spre Sud.

Est-Vest

viaduct Branisca

... deasupra Braniscai. Unde dispare autostrada avem debleu.

In cazul de fata unul destul de adanc ~15m. Constructia este "ridicata cu 10m

viaduct Branisca Vest-Est

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

captiva

Comunicat de presă

16.03.2017

În urma dispoziţiilor Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost predată companiei documentaţia tehnică aferentă Studiilor de Fezabilitate pentru secţiunile 1 şi 5 din cadrul contractului privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru "Autostrada Sibiu – Piteşti".

Acestea sunt:

Ø  Secţiunea 1, Sibiu – Boiţa, km 0+000 – km 14+150;

Ø  Secţiunea 5, Curtea de Argeş – Piteşti km 92+600 – km 122+950.

CNAIR SA evaluează studiile în ceea ce priveşte conformitatea cu standardele, normativele şi legislaţia în vigoare, precum şi verificarea privind implementarea observaţiilor anterioare emise de companie.

nrb

păi nu mai merge o dispoziție și pentru celelalte studii?? simplu :lol:

Liviu_udr

La Soimus e mult de lucru. Eu când am făcut poze din zona respectivă mi-a fost foarte greu să îmi dau seama pe unde va trece A1. Faptul​ că este o mobilizare în zonă e perfect!

infraAdi_ro

Quote from: Earthchild on March 16, 2017, 01:00:14 PM
Wow, pai numai constructia nodului de la Soimus va necesita un an!

O parte din nodul de la Soimus e facut,sensul giratoriu si descarcarea de pe autotstrada dinspre Orastie si legatura cu DN 76 spre Soimus.Oricum santierul de la Gilau e spre final si se concetreaza pe LD4....dupa cum ii cunosc o sa termine in 15-16 luni daca nu sunt alte piedici birocratice.
Romania are un viitor doar daca are prezent!

rocklee

Germany

Bunä ziua!

De ce nu se pot vedea fotografiile puse de "marcelbanu" ? Voi le puteti vedea, sau sunt singurul care are "norocul" ästa ? :)

rocklee

cristi5

Quote from: TibiV on March 16, 2017, 02:49:47 PM
cristi5, Ionut a spus ca multe nu depind de ei. Mi-e groaza de relocarile de LEA... :(

De acord, doar nu crezi ca am intrebat din optimism :)

Intrebarea mea e mai precis: au lucrat mult fara AC si au constatat ca unele din solutii tehnice nu sunt ok (langa Mures, la halda de steril, la cariera, etc). Pt ce au primit AC acum, pe solutii noi la aceste probleme sau pe proiectul initial?

Dar chiar daca au primit AC pe solutii noi, SFul fiind prost, pot aparea alte probleme, care vor necesita noi solutii tehnice, inteleg ca asta spune Ionut.

Ionut

Exact. Pot sa apară oricând probleme. De-asta le urez succes cat cuprinde! Pe Gilau-Nadaselu nu au avut noroc.