Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 46 Guests are viewing this topic.

MHN

Am facut si eu o poza cu organizarea de santier UMB de la Giarmata, in data de 26 Ianuarie:

udar

da aveam si eu o poza cu aceste utilaje care au ramas in organizarea de santier, daca au mai aparut altele inseamna ca sunt ceva miscari ................

iuli

Da, la ele ma refeream... numai ca eu nu am mai trecut de mult pe acolo asa ca nu le-am vazut. Nu erau pe la inceputul iernii sau sfarsitul toamnei.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

alin_simeriaveche

am primit raspuns de la cndanr. am lansat 2 intrebai in + fata de colegi, dupa cum urmeaza:

user201

Bravo alin_simeriaveche.
Sincer nu credeam că cei de la CNADNR vor răspunde, sau nu cu date precise. Se pare că se mai schimbă lucrurile și pe la noi. Concluzia ar fi că în Iunie se poate deschide și acel tronson, să sperăm că în același timp cu altele dintre Orăstie și Sibiu.

Sargon1806

Eu cred ca cei de la CNADNR s-au enervat dupa atatea solicitari scrise si s-au gandit sa dea un raspuns in chineza ca sa ne inchida tuturor gura :) Adica, daca nu ai ceva tangente cu geologia, te uiti cam stramb la informatiile alea.

Si acum pe bune, ma bucur si eu sa vad un raspuns atat de detaliat din partea unei institutii celebra pentru lipsa ei de transparenta.

sebba

Ati vazut cu totii Shawshank Redemption, cred...
Cine nu, sa-l caute si sa-l vada...
Cand ala tot scria si pana la urma a primit raspuns, dupa raspuns, a dublat cererile... :)

Cam asa ar trebui acum, dublate cererile
Atat catre CNADR cat si catre altii. Ponta, etc

Batem fieru cat e cald!
Sailing away! S/Y Haimana

user201

Noi poze de pe lotul Straco Orăștie - Simeria pe SCC. Pozele pot fi văzute dând click aici. Nu e de mirare că au termenul Mai-Iunie.

iuli

Pozele sunt doar dintr-o zona si nu arata totul pe ansamblu. Daca e vorba doar de acel pasaj ala poate fi facut in 2-3 saptamani maxim. Trust me, am vazut cum se pot misca la un pasaj si culmea, fara prea mare efort!  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Raducu Popa

Quote from: iuli on February 10, 2013, 09:58:00 PM
Pozele sunt doar dintr-o zona si nu arata totul pe ansamblu. Daca e vorba doar de acel pasaj ala poate fi facut in 2-3 saptamani maxim. Trust me, am vazut cum se pot misca la un pasaj si culmea, fara prea mare efort!  8)
In 2-3 saptamani? Intreb si eu, nu sunt de meserie...Fara ca ulterior sa fie probleme cum au fost cele de pe Timisoara-Arad?

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

user201

Quote from: iuli on February 10, 2013, 09:58:00 PM
Mă gândeam per ansamblu cu zona Turdaș, debleul acela, plus 2-3 supra-traversări ale autostrăzii, plus nodul Orăștie ce trebuie făcut de Strabag.

madad

Orastie - Sebes
18/01/2013

http://www.youtube.com/v/51CGoLo-dqs

24/01/2013

http://www.youtube.com/v/4dPIsS2hPZY

P.S - filmuletele sunt gasite pe youtube. Daca au mai fost postate va rog sa le stergeti.

Grivei

Umbrarescu a pierdut deocamdata la CNSC contractul pentru lotul 2 din Timisoara-Lugoj. Sa vedem ce va fi peste 10 zile: http://www.economica.net/umbrarescu-pierde-contractul-pentru-autostrada-timisoara-lugoj_45365.html