Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 64 Guests are viewing this topic.

Rashid

@MHN
Da-o incolo... de exprimare :lol:
Iti place cum e imbracata?
tot ce a spus este corect 100%, REPET.

Ionut

Baieti, lasati reporterita si reveniti ontopic, merci!

@radutm: merci de reportaj, ai idee ce s-a intamplat cu organizarea de santier UMB de la Giarmata? Daca ai drum poate reusesti sa vezi si chiar sa faci niste poze, sunt curios daca mai sunt in zona. :cheers:

radutm

Quote from: Ionut on January 24, 2013, 04:05:13 PM
@radutm: merci de reportaj, ai idee ce s-a intamplat cu organizarea de santier UMB de la Giarmata? Daca ai drum poate reusesti sa vezi si chiar sa faci niste poze, sunt curios daca mai sunt in zona. :cheers:

Nu am putut sa fac poze, dar am vazut ca organizarea e inca acolo, instalatiile de facut beton sunt acolo, dar nu sunt decat f.putine utilaje. Portile erau inchise si nu am vazut nici oameni si nici vreun fel de activitate.
cont inchis

MHN

Quote from: Rashid on January 24, 2013, 03:59:56 PM
@MHN
Da-o incolo... de exprimare :lol:
Iti place cum e imbracata?
tot ce a spus este corect 100%, REPET.
Imi pare rau, sunt de alta parere: nu are cum sa fie corect din moment ce licitatia a fost anulata. Cum sa mai poata fi finalizata lucrarea in 4 luni?!
Noi stim asta, insa pentru ea nefiind clar, se deruteaza ..."masa critica".

Baieti, lasati reporterita si reveniti ontopic, merci!

Nu suntem off-topic. Ci discutam chiar despre subiect.

Quote from: radutm on January 24, 2013, 04:24:15 PM

Nu am putut sa fac poze, dar am vazut ca organizarea e inca acolo, instalatiile de facut beton sunt acolo, dar nu sunt decat f.putine utilaje. Portile erau inchise si nu am vazut nici oameni si nici vreun fel de activitate.
Confirm: toate utilajele de transport au disparut, insa au ramas mai multe echipamente: de produs beton si altele.
Inclusiv restrictiile de viteza si indicatoarele de pe DJ691 din dreptul santierului au ramas, desi toate celelalte indicatoare din imediata zona a nodului (Giarmata) au suferit dramatice modificari.
Deci, se poate spune ca UMB anticipa castigarea lotului II.

user201

Are cineva idee ce se mai întâmplă pe la Turdaș și în acel debleu pe Orăștie -  Simeria, că Februarie se apropie?

alin_simeriaveche

o stire ce mi-a provocat greata fata de cei care mai "ieri" promiteau sute de km de autostrada
http://stirileprotv.ro/stiri/financi...ul-acesta.html

mariansb

Sambata dimineata, desi ninsese in ziua precedenta si erau in jur de -5 grade se lucra in zona nodului Lancram,  la podul peste raul Sebes, precum si dupa nodul Cunta, catre Miercurea.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

2 poze de la pasajul peste calea ferata, dupa nodul Cunta

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

rocklee

pe zona simeria orastie pe viitor sar putea sa va ajut eu cu niste poze ca sunt sin zona...sunt din simeria

alecu26

Quote from: user201 on January 25, 2013, 08:41:21 PM
Are cineva idee ce se mai întâmplă pe la Turdaș și în acel debleu pe Orăștie -  Simeria, că Februarie se apropie?

am fost eu pe acolo de curand.

Nu cred ca sunt sanse sa vedem ceva finalizat, deschis la trafic inainte de iunie.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Telvanni

Vineri si duminica am folosit si eu pentru prima oara tronsonul fantoma care ocoleste Deva si Simeria. Spun fantoma pentru ca nu este folosit, majoritatea folosesc inca vechea ruta prin Deva. De vina, dupa parerea mea, este lipsa unui indicator clar de ocolire a oraselor Deva si Simeria de catre aceasta autostrada pentru ca multi se simt derutati cand vad ca trebuie sa se intoarca un pic (ma refer la intrarea dinspre Brasov). Cand vii dinspre Arad e si mai rau, un giratoriu ciudat  in care eram curios cum naiba poate sa intoarca un tir si tot ce te ajuta este o sageata anemica cu "A1" pe ea. Este de-a dreptul superficiala aceasta rezolvare.
    Un contra-exemplu este la centura Sibiului.  Daca va uitati atenti, cand veniti dinspre Deva, indicatorul de Bucuresti va obliga sa faceti stanga spre autostrada. Asa da. In acest fel ocolesti orasul Sibiu cu inima impacata ca nu ai gresit drumul.

Calitatea asfaltului mi s-a parut impecabila iar cele doua viaducte (de pe Sibiu-Orastie) vazute "live" face toti banii. Sunt impresionante.

Cu poze nu pot sa va "rasfat" pentru ca n-am avut aparatul la mine.

Off-topic: atentie mare la gropile dintre Deva si Arad de pe DN. Spre Arad se acutizeaza situatia, daca nu esti pe faza ai sanse sa-ti rupi masina. Daca nu ma insel, acest tronson a fost reabilitat acum 4-5 ani ultima oara.

user201

Quote from: alecu26 on January 28, 2013, 11:39:47 AM
am fost eu pe acolo de curand.
Nu cred ca sunt sanse sa vedem ceva finalizat, deschis la trafic inainte de iunie.

Mersi de informații, deși speram să aud altceva. Poate deschid în Iunie până la Sebeș sau Miercurea Sibiului.

alecu26

Quote from: user201 on January 28, 2013, 02:41:13 PM
Mersi de informații, deși speram să aud altceva. Poate deschid în Iunie până la Sebeș sau Miercurea Sibiului.

In Iunie, cam singurele zone care ar putea fi deschise, si sa aiba o oarecare noima deschiderea ar fi pana la Cugir/Sibot...deci Simeria-Orasite-Sibot.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26