Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 23 Guests are viewing this topic.

radutm

si mie imi merge tare greu de cateva zile. ieri mi-a dat de multe ori offline. am crezut ca e de la mine
cont inchis

ciprebbe

ok , hai ca vb cu Ionut poate stie el mai multe. Ms de promtitudine
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

schluppi

Am cateva poze de pe lotul 1 Lugoj - Deva (Podul peste raul Bega, aproape de Sanovita). Incerc sa le pun, pentru prima data fara ajutor. Sper sa reusesc.

Ionut

Probleme pe server... am vorbit cu ei si au zis ca trebuie sa fie OK. Insa vad ca nu s-au rezolvat toate cele. Toate siteurile mele imi merg azi in suturi. Inclusiv probleme cu POP3/emailul. Mai stau cu gura pe ei. E bine ca totusi crapa rar si foarte, foarte rar crapa de tot, mai ales acum ca am pus CloudFlare si mi-am optimizat si alte siteuri de pe contul de gazduire.

PS: gazduirea forumului (si a celorlalte siteuri din contul meu) este pe BlueHost.
PPS: scuze ciprebbe ca nu ti-am raspuns, butonam la greu niste chestiuni urgente. :)

Ionut

@schluppi, multumim de efort si poze! Am editat eu ca sa apara. :)

Vad ca lucrau, sunt de azi pozele? Sunt singurele? Sper ca mai ai. :p Arata bine podul, adica vad ca sunt mai toate grinzile puse. Mai ai cadre cu tot podul? Sau nu te-ai putut apropia. Sper ca nu te-a rontait prietenul din ultima poza. :D

schluppi

Mersi de ajutor. Incercam disperat sa vad ce am gresit. Pozele sunt de ieri, 13 ianuarie. Se lucreaza si la podul peste canalul Timis - Bega, la aproximativ un km mai spre est((stadiul este mai putin avansat, dar nu cu mult, grinzile sunt deja aduse). Tot acolo este o subtraversare pentru drumul ce duce spre Babsa, care este terminata. Incerc in zilele urmatoare sa mai fac poze, daca sunt satisfacute cumulativ urmatoarele conditii: Vreme acceptabila si paznici binevoitori.

ciprebbe

OFF: Np Ionut, daca era ceva mai grav sunam pana raspundeai :p :p :p

ON: Excelente poze, mai ales de pe lotul cel mai putin mediatizat. Se vad urme de zapada...deci pot fi recente. De soare nu mai vorbesc ca nu l-am mai vazut prin Cluj demult la asa intensitate.

LE: Vad ca intre timp schluppi a raspuns. Deci chiar recente.
E bine ca avem un om in zona aceea. As avea o intrebare, mai ales ca ai fost pe teren: Ce se aude , au ca tinta aprilie 2013 pt finalizarea lucrarilor? Stiu paznicii cate ceva?
E-republik

bogdymol

^ Din surse sigure: deschiderea va fi prin August, iar drumul de legatura cu Centura Lugoj va fi deschis doar prin Noiembrie.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Ah bun, deci iesirea/intrarea la Lugoj nu va fi functionala... :ohno:

radutm

Totusi, autostrada Belint - Dumbrava, pentru cei care merg spre/dinspre Ardeal, ar trebui sa aduce o economie de vreo 15-20 minute. Pentru relatia Timisoara - Lugoj, intrarea pe autotstrada si folosirea drumului de legatura spre Lugoj inseamna un ocol. Oricum, e pacat ca nu se termina mai repede si daca nu trageau mata de coada atatea luni dupa ordinul de incepere a lucrarilor, alta era situatia acum.
cont inchis

ciprebbe

"Ciotul" ( cum se denumesc mai sus segmentele ) asta va fi pus in valoare cand va fi gata Tm-Lugoj lot 2 si la care speram ca azi sa aflam castigatorul daca nu au fost contestatii.
Daca in 4 ian s-a trimis instiintarea catre fiecare participant ar trebui ca azi in 15 sa aflam public rezultatele....nu?
E-republik

cezar-mario2012

10 zile lucratoare din data de 4 ianuarie,  deci mai este timp pentru depunerea de contestati pana pe 17 ianuarie.

ciprebbe

2 zile  mai putem astepta.
Sa speram ca nu vor fi contestatii si ca se va da verde la acest tronson lipsa.
Despre relicitarea tronsonului Romstrade de pe lot1 Ar-Nd se mai stie ceva? Se misca lucrurile? A facut Romstrade contestatie asa cum ameninta in Decembrie?
E-republik

Rashid

Quote from: schluppi on January 14, 2013, 04:05:29 PM
Am cateva poze de pe lotul 1 Lugoj - Deva (Podul peste raul Bega, aproape de Sanovita). Incerc sa le pun, pentru prima data fara ajutor. Sper sa reusesc.

Aici s-a lucrat bine si iarna!
Ce lungime are acest pod, il bate pe cel tocmai inaugurat, de peste Mures (Deva)?
Asa arata fix la 01 10 2012:

lucian252012

poate s-a msi scris si am ratat eu

Autostrada Timisoara-Lugoj are mai multe probleme, la cateva luni de la inaugurare.

Sensul giratoriu, care permite iesirea din cei 10 kilometri de sosea rapida, este prea ingust pentru tiruri, relateaza Digi 24.

Mai mult, in nodul rutier care leaga autostrada Timisoara-Arad de soseaua rapida Timisoara-Lugoj pamantul nu a fost bine tasat, astfel incat in zona au avut loc alunecari de teren.

Situatia nu va fi remediata in curand, spun autoritatile, argumentand ca statul nu mai are bani.

Firma care a efectuat lucrarile la autostrada Timisoara-Lugoj a primit de la stat 47 milioane de euro.