Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Sa fie intr-un ceas bun daca e adevarat....
Ciudat e ca daca din 4 ian s-a dat rezultatul .....acesta nu este cunoscut....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

[...]
În domeniul construcţiei de drumuri, spaniolii se laudă cu construirea şoselei de centură din Vigo
[...]

Atât?!?!?!  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

Din articol:
"Firma câştigătoare, aleasă săptămâna trecută

Într-o adresă oficială emisă la solicitarea ,,Redeşteptarea", Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale arătă că licitaţia pentru lodul doi al autostrăzii Timişoara-Lugoj a fost finalizată, săptămâna trecută, fiind desemnat constructroul. ,,În ceea ce priveşte procedura de achiziţie publică Proiectare şi execuţie Autostrada Timişoara-Lugoj, lot doi,  aceasta a fost finalizată  , iar în data de 04.01.2013 au fost trimise ofertantilor comunicările privind rezultatul procedurii"  , se arată în documentul emis de CNADNR.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au refuzat să facă public numele companiei care a fost desemnată câştigătoare în urma licitaţiei. Refuzul CNADNR a fost justificat de faptul ca suntem în perioada în care licitaţia poate fi contestată, termenul de depunere a contestaţiilor fiind de 10 zile."

Da...si eu ma mir  de istoricul firmei......
Pe fondul crizei din Spania ma tem sa nu fi dat astia un pret de dumping si sa o luam noi in freza ulterior...
Mai ai ofertele depuse pt acest lot?
E-republik

user201

Să fie într-un ceas bun.

Se pare că pe locul 2 a fost UMB, conform articolului. Având în vedere că și criteriile de atribuire au fost oarecum transparente datorită UE s-ar putea să avem ceva surprize la "desecretizarea" câștigătorilor pe toate loturile. Prețul a fost un criteriu important și Spaniolii l-au avut pe cel mai bun se pare. Viitorul ne va arăta cum vor sta lucrurile pe noile loturi atribuite.

Secretizarea asta și data anunțării cred că au fost făcute tocmai pentru a evita pe cât posibil contestațiile și tot felul de presiuni.

ciprebbe

Asta era parca oferta

Deci atribuire la "mustata" in fata UMB cu doar 0.1 /km , adica pt lotul de 25 km diferenta a fost de 2.3 mil.
Cum UMB ul e contestat pe Gilau - Nadasel , nu cred ca scapam fara contestatii si aici ( sau poate neoficial se fac intelegeri)
Insa daca se merge pe acelasi criteriu ma tem pt UMB ca e in carti pt celelalte 3 loturi din Lugoj - Deva si nu cred ca poate face fata unei astfel de provocari (71 km ofertati la 40-45 % din valoarea estimata de CNADNR).
E-republik

user201

Plus cei 8 de pe Gilău-Mihăiești ar fi 79.
Dar pur teoretic vorbind, de ce nu?
79 de km de Autostradă de făcut în 2-3 ani nu e ceva chiar imposibil, totul este să fie plătiți la timp pentru ce și cât fac.

radutm

Ce se mai stie de pe segmentul Arad-Pecica? Au mai avansat lucrarile la pasajul peste DN7?
cont inchis

bogdymol

Quote from: radutm on January 12, 2013, 10:30:59 AM
Ce se mai stie de pe segmentul Arad-Pecica? Au mai avansat lucrarile la pasajul peste DN7?

Din ce se vede de pe DN7 pare ca au fost in pauza de iarna pana acum, dar astazi am trecut pe acolo si am vazut ca s-au reinceput lucrarile la cladirea viitorului centru de intretinere al autostrazii de la nodul Pecica.

Oricum, la cum a fost vremea din Decembrie pana acum nu se prea putea lucra.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

radutm

Quote from: bogdymol on January 12, 2013, 12:48:47 PM
Quote from: radutm on January 12, 2013, 10:30:59 AM

Din ce se vede de pe DN7 pare ca au fost in pauza de iarna pana acum, dar astazi am trecut pe acolo si am vazut ca s-au reinceput lucrarile la cladirea viitorului centru de intretinere al autostrazii de la nodul Pecica.

Oricum, la cum a fost vremea din Decembrie pana acum nu se prea putea lucra.
Am inteles, mersi de precizari. Eram curios de ei ca sunt seriosi si au sanse mari sa termine la timp.
cont inchis

Ionut

Alpine sigur termina in primavara... final de mai sigur. Revedeti pozele de la sursele secrete din decembrie... asfalt mai peste tot. Si ma refer la "termina" adica finalizare, probabil pot sa dea drumul la circulatie si prin martie.

bogdymol

Ce se mai aude de relicitarea tronsonului de autostrada Arad - Nadlac, lotul 1 (lotul Romstrade)?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

radutm

Quote from: Ionut on January 12, 2013, 01:57:55 PM
Alpine sigur termina in primavara... final de mai sigur. Revedeti pozele de la sursele secrete din decembrie... asfalt mai peste tot. Si ma refer la "termina" adica finalizare, probabil pot sa dea drumul la circulatie si prin martie.
Pozele le-am retinut inca de atunci, dar n-am stiut daca au mai facut ceva intre timp, mai putin de sarbatori. N-ar fi rau daca li s-ar da celor de la Alpin si lotul Romstrade.
cont inchis

iuli

Quote from: bogdymol on January 12, 2013, 02:36:30 PM
Ce se mai aude de relicitarea tronsonului de autostrada Arad - Nadlac, lotul 1 (lotul Romstrade)?

Nu se aude nimic deocamdata :(
Probabil dupa ce se aproba bugetul si ministrul care va fi peste autostrazi va decide ce si cum sa imparta bugetul abia apoi se vor incepe procedurile. Eu nu cred ca mai devreme de august vom avea vesti despre Pecica - Nadlac  >:(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

alin_simeriaveche

Nu vreau sa fiu pesimist, dar nu cred ca anul acesta vom circula pe acest segment. Ma gandesc la ce e mai rau, fondurile. Dupa scandalul cum "Rom" strade