Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 23 Guests are viewing this topic.

sebba

adica acum 4 ani nu era descoperita orbirea? sper sa fie ceva lasat "pe maine", nicidecum ceva "neprins" in CS...
Sailing away! S/Y Haimana

AlexIP

Quote from: Ionut on December 23, 2012, 07:58:33 AM
Hehe, bine ai venit, Alex!
Daca esti din zona si poti sa ne tii la curent cu lucrarile pe Simeria-Orastie ar fi super! Multumim mult! :cheers:

Nu promit, dar mai mult ca sigur o să îl trag în chip când e gata (zvonistica zice că destul de repede). Poate îl iau și pe Claudiu cu mine ca să mă molipsesc și eu cu rapiditatea de a posta ASAP.

Pellady

Sargon1806

Ma intreb de ce nu se proiecteaza si la noi autostrazi cu gard viu la mijloc. Costa atat de mult? In plus, gardul viu nu se fura pentru fier vechi, cum se intampla cu panourile. Are cineva vreun raspuns?

Nu ma gandesc aici la impresia artistica, ci doar la rolul anti-orbire al acestui gard. Ca sa nu mai zic ca realizeaza o mult mai buna separare vizuala a sensurilor.

ciprebbe

Probabil costa prea mult intretinerea lui(tuns, maturat....utilaje pt asa ceva...) etc.
Nu suntem in stare sa curatam DN urile pe mergini de vegetatie......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alin_simeriaveche

am ajuns in vacanta acasa si am facut cateva poze pe autostrada in special la podul peste strei.m-am intalnit cu amicul meu paznic si imi spunea ca dupa 7 ianuarie continua lucrarile la podul peste strei si la turdas. deci dupa cum urmeaza:

radutm

Multumim pt. poze Alin! Arata bine lucrarile la pod, sper ca suficient de bine incat sa circulam pana la Orastie la primavara.

Craciun fericit tuturor!
cont inchis

iuli

Multumiri de poze!
Craciun fericit tuturor!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

djsmeu

multumiri de poze!!!Sarbatori Fericite la toata lumea!!!!

user201

Mersi de poze și update pe lotul STRACO.
Un Crăciun fericit tuturor și fie ca Moșul și anul 2013 să ne aducă multă sănătate și mulți km de Autostradă din A1 și nu numai.

anacronox

m-am intors de o jumatate de ora de pe Deva-Simeria
observatii:
la dus
====
- au aparut indicatoare la intrarea in Deva dinspre Arad cu interdictie pentru autovehicule peste 7,5 T
- am prins 2 tiruri maghiare care incercau sa intoarca in giratoriul de la Lukoil sa intre pe autostrada
- 2 pietoni mergeau pe banda de urgenta (am sunat la politie si mi-a spus ca nu au ce sa le faca)
- la podul peste Mures era un rest de caine calcat si vreo 3 caini care stateau la soare pe banda de urgenta
- la iesirea de la Simeria Veche unul dintre indicatoarele de la sensul giratoriu era culcat la pamant
la intors
======
- trafic destul de aglomerat, tot mai multa lume intra pe la Simeria Veche pe autostrada, am vazut si masini de Germania, si tiruri
- deja au aparut bizoni, am prins unul la iesirea din nodul de la Simeria Veche und m-a depasit pe banda de accelerare, dupa care a revenit pe banda de accelerare in fata mea
- la podul "valea fara nume" erau niste minoritari care furau ziua in amiaza mare panourile reflectorizante
- iesirea de pe autostrada ok, in schimb in giratoriul de la Caprioara a trebuit sa astept vreo 2 minute pentru ca nu mi-a cedat nimeni trecerea sa pot sa o iau inapoi spre Deva
- culmea culmilor a fost cand am vazut o masina mica tasnindu-mi in fata pe la vechea iesire de la podul de pe Mures spre Deva (intrase pe contrasens doar sa nu mai ocoleasca pana la Caprioara)

bb13

giratoriul de la caprioara nu e chiar un giratoriu, pentru ca cei care vin dinspre arad nu au semn de cedeaza. E regim de viraj la stanga am senzatia.

BoGDaN

@anacronox

Nu ai sunat la 112 in legatura cu hotii tigani? Sau din spirit civic n-ai oprit la ei?

anacronox

Am sunat sa reclam cele doua faze: pietonii de pe banda de urgență si hotii dar dispecera mi-a zis ca nu pot face nimic, ca nu exista poliția autostrazilor si ca trebuie sa vina cei de la poliția rurală de pe raza localității unde eram. Mi-am făcut datoria, am anunțat, ma mult nu aveam ce face, fiind singur in masina

radutm

Quote from: anacronox on December 26, 2012, 04:55:08 PM
Am sunat sa reclam cele doua faze: pietonii de pe banda de urgență si hotii dar dispecera mi-a zis ca nu pot face nimic, ca nu exista poliția autostrazilor si ca trebuie sa vina cei de la poliția rurală de pe raza localității unde eram. Mi-am făcut datoria, am anunțat, ma mult nu aveam ce face, fiind singur in masina
Foarte frumos din partea ta ca ai sunat. Este de remarcat fenomenul caruia eu ii spun "fenomenul portarului". Adica, daca vrei sa-ti rezolve statul o problema, trebuie mai intai sa treci de portar. El te chestioneaza si are puterea de a filtra oamenii dupa bunul plac sau dupa cum considera el ca este important sau nu. Portarul angajat la stat este de fapt cel care iti da solutia "in prima instanta". Pana ajungi la factorii de decizie, trebuie sa treci mai intai de portar.

La fel si cu dispecera. Ea nu s-a rezumat la a prelua sesizarea si a o transmite mai departe catre institutiile competente. Ea a analizat dupa cum credea ea ca e mai bine si a dat verdictul: nu se poate face. Prin raspunsul pe care l-a dat se vede ca dispecera joaca rol de portar, nu de mesager. Ea lasa sa treaca doar ce crede ea ca se poate sau nu face. In opinia ei, inexistenta unei politii a autostrazilor ii absolva pe hoti de la un furt petrecut pe o autostrada. Sper sa ma insel, dar raspunsul pe care l-a dat imi lasa putine sperante.

cont inchis