Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 25 Guests are viewing this topic.

bb13

salut tuturor! e prima data cand scriu, dar urmaresc de ceva vreme discutiile si informatiile foarte utile care circula pe aici.

multumesc si felicitari speciale celor cu initiativa filmarii din avion, atunci cand ministerul transporturilor a ramas fara bani  :lol:

legat de sibiu-pitesti, am frunzarit putin programul de guvernare 2013-2016 disponibil aici http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2012-12-20-13852506-0-programul-guvernare-usl-2013-2016.pdf.
mi-e teama ca nu apare nicio referire la sibiu-pitesti, ci doar la sibiu-valcea. mentiunea e la pagina 89, sus, la sectiunea marilor proiecte:-). sper sincer ca e o greseala!

Sargon1806

Bun ar fi si Sibiu - Rm Valcea. Am scapa de Valea Oltului, ar mai ramne doar Dealu Negru. Tot scurtezi o ora de drum, cel putin.

DaniJ90

Bine v-am gasit! Am facut eu cateva poze la lucrarile de la sensurile giratorii de la Deva, sper sa intelegeti ceva din ele.

ciprebbe

Quote from: Sargon1806 on December 20, 2012, 04:26:50 PM
Bun ar fi si Sibiu - Rm Valcea. Am scapa de Valea Oltului, ar mai ramne doar Dealu Negru. Tot scurtezi o ora de drum, cel putin.
Sibiu-Pitesti nu are de-a face cu Rm Valcea si Dealul Negru.....sigur e o eroare  acolo in document
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

user201

Conform unor surse "de dincolo" se pare că mâne se deschide totuși porțiunea Șoimuș - Simeria. Să sperăm că al treilea anunț după 8 respectiv15 Decembrie e cu noroc.

Ionut

E sigur eroare cu Sibiu-Rm Valcea. Nu va luati dupa prostiile din programul de guvernare... am pretentii de la voi. :)

@DaniJ90 si @bb13: bine ati venit! :cheers: Dani, multumim de poze!
@user201: asta chiar e o veste buna, poate vedem si ceva poze/filmulet. Sper sa fie OK si cu deszapezirea, au contract pana la urma?

Sargon1806

Quote from: ciprebbe on December 20, 2012, 05:26:29 PM
Quote from: Sargon1806 on December 20, 2012, 04:26:50 PM
Sibiu-Pitesti nu are de-a face cu Rm Valcea si Dealul Negru.....sigur e o eroare  acolo in document

Mda, adevarat. Ocoleste prin Curtea de Arges... Sper sa stie si ei asta :)

Anonymity

Salut tuturor!

Intr-adevar pare ca in 21.12 se va deschide circulatia pe Deva - Simeria.

http://www.220.ro/video-news/OBSERVATOR-ANTENA1-DEVA-19-12-2012/Y5teEDoVg2/

Maine o sa trec prin zona Soimus si daca vad ceva miscare o sa va anunt.

Din pacate, din ce stiu acum, problema cu accesul de pe DN 7 nu s-a rezolvat inca, iar despre giratoriul de la Soimus am auzit ca nu e tocmai 'car friendly'.

anacronox

Mâine dimineața voi ajunge la Deva. Sigur dau o tura pe autostrada

mariansb

Am dat o cautare prin presa centrala si cea locala hunedoreana si nu am gasit vreo informatie ca s-ar deschide azi.Oricum mi am pregatit aparatul foto, pentru ca dupa amiaza voi avea un drum in zona si poate o sa am noroc
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

Multumim baieti! Va asteptam cu vesti chiar daca nu veniti cu poze. Drum bun, linistit si fara nervi! :D

user201

Bună.
"Dincolo" din păcate înseamnă SCC și de acolo am înțeles că se deschide:

Originally Posted by claudiu_ne2000
Din 3 surse am inteles ca azi se deschide...dar fara Tam-Tam...pur si simplu.

Sensurile gitratorii sunt gata de aseara...bidoane Jersey...marcaje galbene...iar cei de la Strabag incepand de azi am inteles ca sunt in concediu. Deci pe toate sectoarele lor..."over" pe anul asta.

sau chiar ceva mai optimist de la alecu26:
cred ca s-a deschis deja. Acu juma de ora erau vreo 3 masini pe acolo...inclusiv una de politie, unu cu un aparat foto si cam atat.

Probabil prima dezapezire o fi facut-o Strabag-Straco.

Din păcate nu locuiesc în zonă și doar aștept și eu să apară ceva concret.

user201

Gata.
E oficial că s-a deschis. Comunicatul CNADNR aici .

Poate ăsta era noul început din 21 Decembrie  :lol:  :lol: .

Oricum felicitări constructorilor și la mai multe. Așteptăm și ceva poze și filmări de la cei din zonă. :gj: